Quins són els mètodes per congelar crancs frescos?

Quins són els mètodes per congelar crancs frescos?

A molta gent els agrada menjar molts crancs i els menjaran lentament quan es trobin al mercat, però, comprar massa crancs i conservar-los correctament es converteix en un gran problema si no es conserven correctament a la nevera és la manera més senzilla.

Crancs de la nevera

Els crancs són productes aquàtics frescos i tenen una vida útil curta després de deixar aigua. És relativament senzill conservar els crancs si la quantitat comprada es pot menjar en uns 3 dies: escolliu crancs actius, lligueu les potes i les urpes del cranc per reduir el consum físic del cranc, després poseu-los a la nevera i tapeu-los amb una tovallola humida. Quan mengeu cada dia, trieu primer els crancs que no tinguin prou energia. Els crancs plens d'energia es poden continuar conservant.

Cubeta/cubeta de plàstic per guardar crancs

Prepareu una galleda de plàstic de 30-50 cm d'alçada, ja que la paret interior de la galleda/conca de plàstic és llisa i difícil d'escapar. Poseu-hi el cranc i, a continuació, afegiu-hi aigua a la meitat de l'alçada del cos del cranc, principalment per hidratar-lo. No enterreu completament el cranc pelut. No cal cobrir la galleda/conca Si s'utilitza aquest mètode per conservar crancs, els crancs peluts es poden conservar més de 5 dies quan la temperatura no sigui alta.

Estanys de retenció temporal per a l'emmagatzematge de crancs

Si compreu més crancs dels que podeu menjar en tres o cinc dies, no podeu utilitzar el mètode d'emmagatzematge anterior. La millor manera és utilitzar la vostra pròpia banyera com a piscina d'emmagatzematge temporal i deixar que els crancs la gaudeixin primer: perquè les parets de la banyera són llises, els crancs no poden escapar-los suaument a la banyera i ompliu-los amb l'aigua A la superfície de l'aigua, depenent del temps d'emmagatzematge i de la quantitat, es pot afegir una petita quantitat de peixos i gambes, generalment, d'aquesta manera, la taxa de supervivència dels crancs de bona qualitat pot arribar al 95%.

Recordatori especial: si no el mengeu immediatament, no el renteu amb aigua, en cas contrari el cranc morirà. Si la temperatura interior no supera els 15 ℃, no cal posar-la a la nevera. En circumstàncies normals, es pot emmagatzemar durant 5-7 dies, però el cranc s'aprimarà si s'emmagatzema durant massa temps. El sabor no es veurà afectat si es menja en 3 dies.

<<:  Quins són els perills de l'empelt de greix autòleg?

>>:  Els exercicis dels dits no només poden tractar l'insomni, sinó que també poden fer-ho

Recomanar articles

Quins són els símptomes del sarcoma dels teixits tous?

El sarcoma dels teixits tous és una malaltia comu...

Puc menjar oli de palma si tinc restrenyiment?

El restrenyiment no és una malaltia menor que pot...

Què passa amb el grup Yamaha? Ressenyes del grup Yamaha i informació del lloc web

Què és el lloc web del Grup Yamaha? Yamaha Corpora...

Quins són els símptomes de la síndrome de l'intestí irritable?

Els símptomes de la síndrome de l'intestí irr...

Els atacs aguts d'asma bronquial sovint tenen aquestes tres manifestacions

Algunes persones sempre experimenten una opressió...

Regles de puntuació de tennis

El tennis ha estat considerat durant molt de temp...

Què causa els rampes abdominals inferiors?

Els rampes abdominals inferiors poden fer que les...

Quins són els perills d'utilitzar forns de microones?

Avui en dia, molta gent utilitza forns de microon...

Com prevenir la somnolència primaveral?

Tan bon punt arribi la primavera, sentiràs molta ...

Què fer si us pica una abella

Les abelles són les petites porteries de flors qu...

Quins són els tractaments per als tumors d'esòfag?

Actualment, cada vegada hi ha més persones que pa...