A molta gent els agrada menjar molts crancs i els menjaran lentament quan es trobin al mercat, però, comprar massa crancs i conservar-los correctament es converteix en un gran problema si no es conserven correctament a la nevera és la manera més senzilla. Crancs de la nevera Els crancs són productes aquàtics frescos i tenen una vida útil curta després de deixar aigua. És relativament senzill conservar els crancs si la quantitat comprada es pot menjar en uns 3 dies: escolliu crancs actius, lligueu les potes i les urpes del cranc per reduir el consum físic del cranc, després poseu-los a la nevera i tapeu-los amb una tovallola humida. Quan mengeu cada dia, trieu primer els crancs que no tinguin prou energia. Els crancs plens d'energia es poden continuar conservant. Cubeta/cubeta de plàstic per guardar crancs Prepareu una galleda de plàstic de 30-50 cm d'alçada, ja que la paret interior de la galleda/conca de plàstic és llisa i difícil d'escapar. Poseu-hi el cranc i, a continuació, afegiu-hi aigua a la meitat de l'alçada del cos del cranc, principalment per hidratar-lo. No enterreu completament el cranc pelut. No cal cobrir la galleda/conca Si s'utilitza aquest mètode per conservar crancs, els crancs peluts es poden conservar més de 5 dies quan la temperatura no sigui alta. Estanys de retenció temporal per a l'emmagatzematge de crancs Si compreu més crancs dels que podeu menjar en tres o cinc dies, no podeu utilitzar el mètode d'emmagatzematge anterior. La millor manera és utilitzar la vostra pròpia banyera com a piscina d'emmagatzematge temporal i deixar que els crancs la gaudeixin primer: perquè les parets de la banyera són llises, els crancs no poden escapar-los suaument a la banyera i ompliu-los amb l'aigua A la superfície de l'aigua, depenent del temps d'emmagatzematge i de la quantitat, es pot afegir una petita quantitat de peixos i gambes, generalment, d'aquesta manera, la taxa de supervivència dels crancs de bona qualitat pot arribar al 95%. Recordatori especial: si no el mengeu immediatament, no el renteu amb aigua, en cas contrari el cranc morirà. Si la temperatura interior no supera els 15 ℃, no cal posar-la a la nevera. En circumstàncies normals, es pot emmagatzemar durant 5-7 dies, però el cranc s'aprimarà si s'emmagatzema durant massa temps. El sabor no es veurà afectat si es menja en 3 dies. |
<<: Quins són els perills de l'empelt de greix autòleg?
>>: Els exercicis dels dits no només poden tractar l'insomni, sinó que també poden fer-ho
Què és Leica? Leica és una famosa marca alemanya d...
Moltes dones se senten irritables durant la menst...
Moltes amigues troben que el seu cabell es torna ...
El lupus eritematós sistèmic és una malaltia auto...
Què és Defense News Weekly? Defense News és un con...
Cadascun de nosaltres té diferents constitucions ...
A l'hivern, la gent presta més atenció a la p...
Quin és el lloc web de la Universitat de Ciències ...
El dolor d'estómac és en realitat una situaci...
Si pateixes traqueïtis, no només tossiràs i tindr...
Molta gent ha fet servir sabó per rentar-se la ca...
És possible que algunes persones no entenguin el ...
Es diu que el llapis de llavis és l'ànima d...
No sé si has notat que a vegades la nostra pell e...
Quina és la web de Rosario Central? El Club Atléti...