Com triar el meló?

Com triar el meló?

A la nostra vida, la fruita amb més varietats és probablement el meló. Els colors d'aquesta fruita també són variats, entre els quals hi ha el blanc, el verd, el groc daurat, etc. A més d'anomenar-se meló i meló dolç Com que aquesta fruita té un gust molt dolç, l'anomenem meló. Menjar meló a l'estiu pot ajudar a alleujar la calor, i el valor nutritiu del meló és molt elevat, pot reomplir el nostre cos de minerals, vitamines i sucres a temps.

Si vols escollir un meló amb un gust millor i més dolç, això és una ciència Només escollint un meló amb un bon gust podem estar més contents en menjar-lo.

Si el meló no és dolç, probablement no el podrem menjar, i fins i tot el llencem, la qual cosa ens provocarà certes pèrdues. Llavors, com escolliu el meló?

Consells per triar el meló:

Un meló té dos extrems: un amb un gran cap rodó i l'altre petit que és l'extrem de la vinya. El primer pas és comprovar si hi ha signes de trencament natural a la connexió entre la vinya i el meló a l'extrem petit. Hi ha una dita que diu que quan un meló està madur, caurà de manera natural. En cas contrari, els melons verds encara tindran vinyes quan els colliu.

Mireu el cap gros: premeu-lo lleugerament amb els dits si se sent una mica suau, ha d'estar cuit. Per descomptat, algunes varietats de melons tenen una textura més cruixent i el cap del meló és més dur, per la qual cosa no són adequats per a aquest mètode de recollida.

Olorar el cap gros: generalment, un meló madur pot tenir una forta aroma natural al cap gran si és molt lleuger o no fa olor, pot ser un meló aquós.

Mira el color: a l'hora d'escollir el meló, primer has de mirar el color groc ceroso. Si és blanc, el blanc lletós és el millor. Quan es toca a mà, té un bon gust amb un lleuger vibrato.

A l'hora d'escollir diferents varietats de meló, trieu les blanques amb bona pell.

La pell ha de ser llisa i com més blanca, millor, escolliu les petites amb un color groc i una olor fragant. Per a un meló de pell de color groc o violeta, trieu-ne una amb una olor de color groc i amb un melic gran la deliciosa Isabel.

Aquest és el final de l'explicació sobre com triar els melons. Espero que la introducció anterior us ajudi a triar melons més dolços, perquè ens sentim més a gust a l'hora de menjar-los. Com a fruita amb un valor nutricional molt alt, el meló no només té un gust molt dolç, sinó que també pot reposar les vitamines que necessita el nostre cos amb el temps.

<<:  El secret de la vida útil dels articles comuns

>>:  El 90% de les persones tenen aquestes malalties. Quantes d'elles t'han afectat?

Recomanar articles

Quines diferències hi ha entre les ostres i les cloïsses?

Tant les ostres com els musclos crus són aliments...

Què he de fer si no tinc prou qi i sang? Com ​​l'he de regular?

Què hem de fer si hi ha Qi i sang insuficients? Q...

Quins són els símptomes de la uretritis de Trichomonas?

Actualment, la uretritis de Trichomonas és una ma...

Recepta casolana de rímel

Molta gent té l'hàbit d'utilitzar el ríme...

Com eliminar les taques de sang de la roba

La roba fa l'home, i la roba neta i ordenada ...

On és el fetge al cos?

El fetge és un òrgan molt important en el cos hum...

Què menjar per a la pressió arterial alta

Molts amics pateixen hipertensió arterial per pro...

Què fer si la teva pell és grassa i seca

Quan bufa la tramuntana, s'acosta un altre hi...

Ensenyeu-vos el mètode de massatge d'acupuntura per a la millora dels pits

Quina dona no vol tenir un parell de pits orgullo...

Què fer si teniu càlculs al calze renal

Com tractar i resoldre eficaçment les pedres del ...

Quines són les solucions per a l'olor de clavegueram?

Per a una casa, si la cuina i el bany no es neteg...

Quin és el rang de pH de l'orina?

Quin és el valor del pH de l'orina? Això és e...