A la nostra vida, la fruita amb més varietats és probablement el meló. Els colors d'aquesta fruita també són variats, entre els quals hi ha el blanc, el verd, el groc daurat, etc. A més d'anomenar-se meló i meló dolç Com que aquesta fruita té un gust molt dolç, l'anomenem meló. Menjar meló a l'estiu pot ajudar a alleujar la calor, i el valor nutritiu del meló és molt elevat, pot reomplir el nostre cos de minerals, vitamines i sucres a temps. Si vols escollir un meló amb un gust millor i més dolç, això és una ciència Només escollint un meló amb un bon gust podem estar més contents en menjar-lo. Si el meló no és dolç, probablement no el podrem menjar, i fins i tot el llencem, la qual cosa ens provocarà certes pèrdues. Llavors, com escolliu el meló? Consells per triar el meló: Un meló té dos extrems: un amb un gran cap rodó i l'altre petit que és l'extrem de la vinya. El primer pas és comprovar si hi ha signes de trencament natural a la connexió entre la vinya i el meló a l'extrem petit. Hi ha una dita que diu que quan un meló està madur, caurà de manera natural. En cas contrari, els melons verds encara tindran vinyes quan els colliu. Mireu el cap gros: premeu-lo lleugerament amb els dits si se sent una mica suau, ha d'estar cuit. Per descomptat, algunes varietats de melons tenen una textura més cruixent i el cap del meló és més dur, per la qual cosa no són adequats per a aquest mètode de recollida. Olorar el cap gros: generalment, un meló madur pot tenir una forta aroma natural al cap gran si és molt lleuger o no fa olor, pot ser un meló aquós. Mira el color: a l'hora d'escollir el meló, primer has de mirar el color groc ceroso. Si és blanc, el blanc lletós és el millor. Quan es toca a mà, té un bon gust amb un lleuger vibrato. A l'hora d'escollir diferents varietats de meló, trieu les blanques amb bona pell. La pell ha de ser llisa i com més blanca, millor, escolliu les petites amb un color groc i una olor fragant. Per a un meló de pell de color groc o violeta, trieu-ne una amb una olor de color groc i amb un melic gran la deliciosa Isabel. Aquest és el final de l'explicació sobre com triar els melons. Espero que la introducció anterior us ajudi a triar melons més dolços, perquè ens sentim més a gust a l'hora de menjar-los. Com a fruita amb un valor nutricional molt alt, el meló no només té un gust molt dolç, sinó que també pot reposar les vitamines que necessita el nostre cos amb el temps. |
<<: El secret de la vida útil dels articles comuns
>>: El 90% de les persones tenen aquestes malalties. Quantes d'elles t'han afectat?
Els germinats de mongeta són un aliment que consu...
Alguns amics troben que les seves ungles tenen lí...
Quin és el lloc web de la Universitat de Hannover?...
La miopia és una cosa molt habitual per a nosaltr...
Cadascú de nosaltres espera estar sa, però de veg...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Si...
Quan parles amb els altres, pots olorar el seu al...
És comú sentir entumiment a les cames després d...
El concepte de fitness aeròbic és conegut per cad...
Tots sabem que l’embaràs no és una cosa d’una per...
El recobriment de la llengua groga i la boca seca...
Moltes persones grans sovint pateixen falta d'...
Què és el lloc web de la International Snow Leopar...
Quin és el lloc web de Tokyo Star Bank? Tokyo Star...
La vida rau en l'exercici. Tothom hauria de t...