Amb la millora del nivell de vida, l'amor de la gent pel menjar ha sorgit a poc a poc Davant de diverses temptacions alimentàries, a moltes persones els costa resistir-se. Mira, sóc una autèntica gastronomia que té una gran passió pel menjar No només l'esmorzar, el dinar i el sopar són indispensables, sinó que fins i tot els berenars de mitjanit són una part indispensable de la meva vida. No obstant això, molta gent pensa que encara que menjar berenar de mitjanit fa sentir bé la boca, suposa una gran càrrega a l'estómac i si això continua durant molt de temps hi ha risc de desenvolupar càncer. En escoltar això, no vaig poder evitar estremir-me, realment pot causar càncer? Menjar aperitius de mitjanit causa càncer? Molta gent pensa que menjar aperitius de mitjanit és un comportament molt poc saludable. Creuen que la vida útil de les cèl·lules epitelials de la mucosa gàstrica és molt curta i necessiten regenerar-se aproximadament cada 2 o 3 dies. El procés de regeneració sol tenir lloc a la nit quan el tracte gastrointestinal està en repòs. No obstant això, menjar amb freqüència a la nit evitarà que la mucosa gàstrica es repari a temps, i fins i tot pot danyar la mucosa gàstrica A la llarga, no només deixarà l'arrel de la malaltia estomacal, sinó que també pot provocar conseqüències greus com el càncer gàstric. Aleshores, quina relació hi ha entre menjar aperitius a la nit i el càncer gàstric?
No hi ha evidència que menjar aperitius a última hora de la nit danyi la mucosa gàstrica La mucosa gàstrica, com la pell o la mucosa d'altres parts del cos humà, manté la seva estabilitat i equilibri reposant les cèl·lules envellides que es desprenen de l'epidermis amb la creació i creixement de noves cèl·lules. A més, la mucosa gastrointestinal és un dels teixits de proliferació més ràpida del cos humà. Es renova completament en uns 3 a 5 dies, i el procés de renovació de les cèl·lules de la mucosa també està en curs de reparació de la mucosa gàstrica. Això demostra que no hi ha cap diferència significativa en l'impacte sobre la mucosa gàstrica tant si la gent menja de dia com de nit. A més, actualment no hi ha dades d'investigació que suggereixin que menjar aperitius a la nit estigui relacionat amb el risc de càncer gàstric. Diverses organitzacions professionals sí que esmenten que la dieta és un factor important que afecta la incidència del càncer gàstric, però presten més atenció a l'impacte dels aliments que ingerim en la salut humana. Menjar aperitius a la nit és el més perjudicial per a l'esòfag Menjar un berenar a mitjanit i anar al llit just després de dinar pot causar problemes considerables al sistema digestiu. Els estudis han demostrat que un interval curt entre menjar i dormir pot augmentar el risc de reflux gastroesofàgic. El reflux d'àcid gàstric no només causa la molèstia de l'"ardor d'estómac", sinó que el contingut gàstric de reflux barrejat amb àcid gàstric també pot causar danys a l'esòfag. Si la mucosa esofàgica està exposada a l'estimulació de l'àcid gàstric durant molt de temps, pot produir l'anomenada "hiperplàsia atípica", que es convertirà gradualment en lesions precanceroses i augmentarà el risc de càncer d'esòfag. Els estudis han demostrat que un breu interval entre menjar i dormir és efectivament un factor de risc potencial per al càncer d'esòfag, i aquest factor també està relacionat amb el càncer cardíac que es produeix a la unió de l'estómac i l'esòfag. No obstant això, l'estudi també va dir que aquest risc es pot reduir evitant anar al llit just després d'un berenar a mitjanit i fent una passejada després de l'àpat. Per evitar el càncer d'estómac, heu de menjar aliments saludables A més de la genètica, diversos factors importants que afecten la incidència del càncer gàstric inclouen la dieta, l'ocupació, el tabaquisme, la infecció per Helicobacter pylori, l'obesitat i l'exposició a la radiació, etc. Pel que fa a la dieta, la ingesta elevada de sal, la ingesta excessiva d'aliments en vinagre i la ingesta insuficient de vitamines A i C s'associen a un augment del risc de càncer gàstric. Per tant, triar aliments saludables per menjar pot reduir el risc de càncer d'estómac de les persones. Sobretot embotits, embotits o barbacoes amb molta sal, és saludable menjar menys en els àpats diaris. A més, un altre factor que cal destacar és l'Helicobacter pylori. Això es deu al fet que el procés del càncer gàstric és aproximadament el següent: la mucosa normal es converteix en gastritis atròfica crònica, després es transforma en metaplàsia intestinal a hiperplàsia atípica i, finalment, càncer. En els darrers anys, es considera que el càncer gàstric és una malaltia infecciosa i que els factors de virulència d'Helicobacter pylori poden aparèixer a l'inici del càncer gàstric, és a dir, la clau per a la destrucció inicial de la mucosa gàstrica i la inducció de reaccions inflamatòries de la mucosa és la presència d'Helicobacter pylori. Per prevenir la infecció per Helicobacter pylori, és important parar atenció a la higiene dels aliments. Si trieu una parada de menjar amb males condicions d'higiene per a un berenar a mitjanit, també podeu augmentar el risc d'infecció per Helicobacter pylori. Al mateix temps, mantenir-se allunyat del tabac, menjar més fruites i verdures i mantenir un pes saludable també pot ajudar a prevenir el càncer d'estómac. |
<<: Consells de vida: com mantenir les gambes fresques
Els ulls són l'òrgan sensorial més important ...
L'ecografia B és un mètode comú de diagnòstic...
Crec que cadascú de nosaltres hem begut alcohol, ...
1. Gràcies Aquesta és probablement l'emoció p...
Jo solia beure massa i em vaig fer mal l'estó...
La febre és molt freqüent. Moltes persones també ...
A mesura que cada cop hi ha més pacients que pate...
Què és la Universitat d'Extremadura? La Univer...
Què és el lloc web de Mitsubishi Electric? Mitsubi...
Crec que la majoria de famílies tenen un forn de ...
Les sabates de cuir són molt habituals i hi ha mo...
És inevitable trobar-se amb coses desagradables a...
En realitat, l'amniocentesi és un mètode de c...
L'olor dels peus és un símptoma amb el que tr...
Tothom sap que fumar és perjudicial per a la salu...