Mètode 1: Poseu 600 g (1 jin) de gambes fresques seques en un recipient, afegiu-hi 11,25 g (3 fen) de pols de cuina, 4,5 g (1 qian 2 fen) de MSG, 3,75 g (1 qian) de sal refinada, 15 g (4 qian) de clares d'ou i 3,0 minuts després de la barreja de blat de moro amb 3,0 minuts de blat de moro , afegiu 37,5 g (1 liang) d'oli de cuina a la tapa, cobreixi amb un embolcall de plàstic i guardeu a la nevera. Mètode 2: Poseu 600 grams de gambes fresques seques en un recipient, afegiu 2 clares d'ou i 5 grams de sal fina, remeneu amb escuradents de bambú en una direcció, afegiu 5 grams de MSG i 50 grams de midó humit, barregeu-ho bé, deixeu-ho durant 2-3 hores, espereu que les gambes s'inflen, afegiu-hi 25 grams d'oli a la nevera. |
<<: L'estat de la melsa i l'estómac es pot conèixer des de tres aspectes
>>: Menjar aperitius de mitjanit causa càncer?
El mètode d'orina interrompuda és un mètode d...
Què és el lloc web de Bechtel? Bechtel Corporation...
A mesura que aprenem més sobre la preservació de ...
El fenomen de l'alopècia seborreica sempre ha...
Ara és la millor estació per menjar brots de bamb...
El tractament de la miocardiopatia hipertròfica o...
Els ous salats en vinagre són una manera habitual...
Quin és el lloc web de la Universitat Anna, Índia?...
La columna cervical és una part molt important de...
La cultura tradicional xinesa té una llarga histò...
Què és Bombardier? Bombardier és un fabricant mult...
La columna vertebral és l'esquelet estàndard ...
El te té una llarga història i hi ha molts tipus ...
L'opressió al pit és un símptoma que pot ser ...
L'aigua mineral és una opció preferida per a ...