Mètode 1: Poseu 600 g (1 jin) de gambes fresques seques en un recipient, afegiu-hi 11,25 g (3 fen) de pols de cuina, 4,5 g (1 qian 2 fen) de MSG, 3,75 g (1 qian) de sal refinada, 15 g (4 qian) de clares d'ou i 3,0 minuts després de la barreja de blat de moro amb 3,0 minuts de blat de moro , afegiu 37,5 g (1 liang) d'oli de cuina a la tapa, cobreixi amb un embolcall de plàstic i guardeu a la nevera. Mètode 2: Poseu 600 grams de gambes fresques seques en un recipient, afegiu 2 clares d'ou i 5 grams de sal fina, remeneu amb escuradents de bambú en una direcció, afegiu 5 grams de MSG i 50 grams de midó humit, barregeu-ho bé, deixeu-ho durant 2-3 hores, espereu que les gambes s'inflen, afegiu-hi 25 grams d'oli a la nevera. |
<<: L'estat de la melsa i l'estómac es pot conèixer des de tres aspectes
>>: Menjar aperitius de mitjanit causa càncer?
Les amigues sovint opten per fer-se una cirurgia ...
El cos humà necessita una varietat de nutrients, ...
Què és MakeUseOf Technology Blog? MakeUseOf és un ...
A causa de l'excés de fatiga a la feina, una ...
La limfadenitis supurativa aguda i la limfadeniti...
Els esports a l'aire lliure són cada cop més ...
Què és Ethiopian Music Network? Ethiopianow és el ...
Molta gent pensa que una petita quantitat de pigu...
A la vida diària, crec que molts dels meus amics ...
No importa quina temporada sigui, moltes persones...
Alguns dels nostres mals hàbits de vida i hàbits ...
Els pacients amb càlculs renals de vegades experi...
Avui en dia, moltes persones grans donen molta im...
La nou de betel té un sabor únic. A molta gent li...
A l'estiu, les persones suen més i poden sorg...