Mètode 1: Poseu 600 g (1 jin) de gambes fresques seques en un recipient, afegiu-hi 11,25 g (3 fen) de pols de cuina, 4,5 g (1 qian 2 fen) de MSG, 3,75 g (1 qian) de sal refinada, 15 g (4 qian) de clares d'ou i 3,0 minuts després de la barreja de blat de moro amb 3,0 minuts de blat de moro , afegiu 37,5 g (1 liang) d'oli de cuina a la tapa, cobreixi amb un embolcall de plàstic i guardeu a la nevera. Mètode 2: Poseu 600 grams de gambes fresques seques en un recipient, afegiu 2 clares d'ou i 5 grams de sal fina, remeneu amb escuradents de bambú en una direcció, afegiu 5 grams de MSG i 50 grams de midó humit, barregeu-ho bé, deixeu-ho durant 2-3 hores, espereu que les gambes s'inflen, afegiu-hi 25 grams d'oli a la nevera. |
<<: L'estat de la melsa i l'estómac es pot conèixer des de tres aspectes
>>: Menjar aperitius de mitjanit causa càncer?
Quan tenen restrenyiment, moltes persones utilitz...
L'obesitat és un gran problema que preocupa a...
"Es necessiten cent dies per curar un os tre...
L'oïda és un conjunt complex format per múlti...
Els nitrits d'orina positius solen aparèixer ...
A la vida diària, moltes persones se sentiran mal...
L'estridor laringi és un fenomen molt freqüen...
El diagnòstic de les malalties gastrointestinals ...
Avui en dia a la gent li agrada portar esmalt d...
Alguns amics pensen que els moniatos germinats no...
A mesura que els nivells de vida segueixen millor...
Què és el lloc web de State Street Bank? State Str...
Com a malaltia comuna de la pell, les berrugues p...
Molts pares envien els seus fills a les acadèmies...
Cada vegada que canvia la temporada, la grip atac...