Fer un pastís d'ou sol ser relativament senzill i la majoria de la gent sap com fer-lo, però el gust dels pastissos d'ou fets per molta gent és completament diferent, mentre que d'altres no són tan bons s. El pastís d'ou és un tipus d'aliment, i les matèries primeres per fer-los inclouen ous, sal, etc. El pastís d'ou té més de dos significats. Un és un plat casolà elaborat amb ous com a ingredient principal. Té un color diferent, un sabor dolç, suau i suau, és deliciós i apte per a totes les edats. El segon es refereix a una mena d'aperitiu a Zunyi, Guizhou. És el més autèntic i té una història de cent anys. Està fet d'ous frescos, sucre blanc, oli de sèsam i farina com a ingredients principals, és daurat i brillant, de gran qualitat i deliciós és cruixent, suau i deliciós. matèria primera 250 grams d'ous, 125 grams cadascun de farina i sucre, 30 grams de melmelada, 10 grams de cacau en pols També podeu afegir algunes matèries primeres auxiliars segons el gust personal, com ara gambes, algues, etc. Mètode de preparació 1. Un ou fresc. Trenqueu-lo en un bol, barregeu-lo amb una batedora, afegiu-hi una mica de sal i barregeu-ho bé. El líquid de l'ou serà més prim i groc que abans. 2. Afegiu aigua. L'aigua calenta és millor. L'aigua freda no és bona, i l'aigua calenta encara pitjor Es convertirà en sopa de rovell d'ou tan bon punt s'aboqui. 3. La quantitat d'aigua és molt important, farà que el flam sigui dens i vell. Bé, normalment tinc un ou i dues closques d'ou d'aigua. Simplement omple les dues meitats de la closca d'ou amb aigua, i tindreu dues closques d'ou d'aigua, per dir-ho simplement, la proporció d'aigua a líquid d'ou és d'aproximadament dos. hehe. 4. Afegiu una petita quantitat de salsa d'ostres a l'aigua, barregeu-ho bé, després afegiu-lo al líquid de l'ou i barregeu-ho bé. Afegiu-hi una petita quantitat de llard. 5. Bullir una olla amb aigua i posar-hi una vaporera per sobre. L'aigua s'ha de bullir abans de posar el líquid de l'ou al vapor. El flam d'ou al vapor d'aquesta manera definitivament no tindrà forats de bresca i no tindrà gust vell. 6. Passats uns 10-15 minuts, la crema d'ou ha d'estar gairebé a punt. Espolseu unes cebes verdes picades (també podeu afegir salsa de carn o alguna cosa semblant segons les vostres preferències personals), afegiu-hi unes gotes de salsa de soja de peix al vapor, i podreu gaudir-ne! 7. Tindrà un millor gust si hi afegiu una mica de gambes seques, és clar, això depèn del vostre gust personal. Característiques L'aspecte d'aquest producte és de color groc crema i cacau, amb capes clares i colors diferents. Té un gust dolç, fragant i suau, és deliciós i agradable al gust, i és un gran acompanyament per al te amb un color i una forma bonics. |
<<: Beure Qi i la medicina xinesa que omple la sang provocarà somnolència?
>>: Per què l'orina fa olor d'ous podrits?
Si una dona vol ser bella, necessita un parell d&...
Les persones modernes es preocupen molt per les a...
És una secreció cerebral anormal epilèpsia? Parla...
Quin és el lloc web del Pro Vercelli Football Club...
Normalment sentim parlar del reumatisme. Un dels ...
Molts dels nostres amics sempre senten dolor a la...
En termes generals, la presència de proteinúria i...
De vegades ens tallem els cabells per impuls, des...
Què és el lloc web d'Aizhidao-Cat? LoveToKnow ...
Crec que molta gent no ha sentit mai a parlar del...
La calor a les cinc parts del cos és relativament...
Què és la xarxa de compres de productes electrònic...
Tenir diabetis requereix diners, i com gastar-los...
Què és el lloc web de Daniel Wellington? Daniel We...
La pressió arterial s'abreuja realment com BP...