El sofregit és una habilitat de cuina que tothom coneix fins a cert punt, però sabíeu que en realitat hi ha molts coneixements? Els mètodes de cocció inadequats reduiran molt el valor nutricional dels plats i fins i tot poden produir cancerígens. No renteu la paella després de la cocció i continueu la cocció Per estalviar temps o mantenir la paella més neta, moltes persones solen cuinar el següent plat directament després d'acabar el primer. No obstant això, la superfície aparentment neta de l'olla s'unirà amb restes de greix i aliments, i quan s'escalfa de nou a alta temperatura, es poden produir carcinògens com el benzopirè. Per tant, es recomana netejar acuradament la paella després de cuinar cada plat abans de cuinar el següent. Això no només redueix la producció de substàncies nocives, sinó que també evita que els condiments i els residus del plat anterior afectin el gust i l'aspecte del següent. Apagueu la campana immediatament després de cuinar Durant el procés de cocció es produeix una gran quantitat de substàncies nocives, i les campanes extractores tenen un paper molt important a l'hora d'eliminar els gasos d'escapament. A algunes persones els agrada apagar la campana immediatament després de cuinar. De fet, la campana extractora necessita temps per expulsar els gasos d'escapament. Després de cuinar, és possible que vulgueu deixar que la campana extractora continuï funcionant durant 3 o 5 minuts per assegurar-vos que els gasos nocius es descarreguen completament. A més, intenteu tancar la porta de la cuina i obrir la finestra durant la cuina, la qual cosa pot reduir fins a cert punt els residus de substàncies nocives a la cuina. Posa l'oli a la paella només quan comenci a fumar Quan la cassola d'oli comença a fumar, la temperatura de l'oli sovint ha arribat als 200 °C. Si poseu les verdures a la paella en aquest moment, els carcinògens produïts augmentaran el risc de càncer. En aquestes condicions, també es destrueixen molts nutrients de les verdures. A més, quan l'oli està a aquesta temperatura, no només es destrueixen les vitamines liposolubles que conté, sinó que també s'oxiden i destrueixen els àcids grassos essencials del cos humà, reduint el valor nutricional de l'oli. Quan es cuina, la temperatura de l'oli s'ha de controlar al voltant de 150 ℃ ~ 180 ℃. La manera més senzilla és introduir un escuradents de bambú a l'oli. Quan apareixen moltes bombolles petites al voltant, vol dir que la temperatura és prou calenta i que pots posar-lo a la paella. L'oli de fregir restant encara es fa servir per cuinar Molta gent es resisteix a llençar l'oli de fregir usat i l'utilitzarà per cuinar a alta temperatura o fregir. No obstant això, aquesta pràctica és molt indesitjable perquè l'oli produirà àcids grassos trans i productes d'oxidació de l'oli tòxic quan s'escalfa a altes temperatures. Quan aquest oli es continua utilitzant per a la cocció a alta temperatura, la producció de carcinògens augmentarà considerablement. Aquest tipus d'oli ha d'evitar l'escalfament a altes temperatures i es pot utilitzar per fer estofats o brioixeria com pastes al vapor. |
<<: Els 10 hàbits més inesperats que poden arruïnar les dents
>>: On seure a l'oficina perquè la gent envelleixi més fàcilment
Si trobeu que el vostre cos té problemes sovint, ...
Moltes persones senten que no entenen la causa de...
El peix a la graella és molt popular entre la gen...
L'aigua és un component important del cos hum...
Les jaquetes de plomes blanques són el que volen ...
Per a l'anèmia aplàstica aguda, és important ...
Tothom sap que el plàtan és una bona fruita amb m...
Què és la navegació web de Nova Zelanda? NZPages é...
Les taques d'oli són molt molestes, especialm...
Hem de prestar atenció al dolor de l'omòplata...
Quin tipus d'oli és l'oli de peix? Es ref...
El cos humà està ple de sang, i la salut de la sa...
Quina és la pàgina web de la Universitat de Reims?...
Crec que tots estan familiaritzats amb els refred...
A la vida diària, moltes persones experimenten do...