Els venedors de fruites us ensenyen a triar fruita

Els venedors de fruites us ensenyen a triar fruita

No entraré en detalls sobre els beneficis de la fruita. El que vull parlar aquí són alguns coneixements comuns sobre la fruita. Com triar bones fruites sempre ha estat un problema que preocupa a les mares. A continuació es mostren els consells per als venedors de fruites per triar fruites. Realment us poden ajudar a triar fruites fresques, delicioses i nutritives.

síndria:

1. Com més petit sigui el cercle a la part inferior de la síndria, millor, al contrari, com més gran sigui el fons, més gruixuda serà la pell i més dura.

2. El millor és triar un color verd clar en lloc d'un de blanc boira.

3. Una síndria amb línies netes és una bona síndria.

4. El cap de síndria també s'anomena tija Si és una línia recta, no te'l mengis, però si està arrissat, és molt dolç.

pitaya:

1. Com més pesat millor. Com més pesada sigui la fruita del drac, més suc conté i més plena és la carn. Per tant, quan compreu la fruita del drac, haureu de pesar cada una amb la mà.

2. Com més vermell millor. Com més vermella és la superfície, més verda és la superfície, més fresca és si la part verda es torna groga, vol dir que ja no és fresca.

3. Com més gros millor. No trieu les primes i llargues Com més grossa, més madura serà dolça i no tindrà gust cru.

Mangostà:

Un petit secret sobre el mangostà: hi ha tantes llavors de mangostà com pètals hi ha a la culata. . .

7 o 8 peces són millors, i les tiges han de ser fresques i tendres, no seques. Són realment delicioses i tenen més humitat.

A més, si la closca és dura quan la recolliu, vol dir que està trencada.

A l'hora de triar, hauríeu de triar-ne de mitjanes a petites. La tija del mangostà fresc és verda, la pell és de color porpra fosc, la closca exterior és suau i elàstica quan es pessiga i, quan s'obre, la carn a l'interior és de color blanc pur. Si podeu deixar una empremta digital lleugera a la closca pessigant-la suaument amb el polze i l'índex, vol dir que està madura. Si la closca és tan dura com una roca, és probable que no sigui comestible. La closca de mangostà s'assecarà fàcilment quan s'exposa al vent, per la qual cosa es recomana comprar tant com necessiteu.

mango:

Varietats de mango: Mango d'ou (el nom que s'utilitza a Fujian), té una fragància forta i una forma ovalada, tan gran com un ou petit, súper dolç i fragant, apta per fer suc i es pot afegir amb una mica d'aigua de mel lleugerament inferior al mango d'ou, que té forma de mango molt clar in. Aquest tipus de mango és molt dolç, però la fragància no és tan bona com el mango d'ou També hi ha mango d'ivori i mango concubina imperial, que serà una mica astringent i agre quan no estigui madur. També hi ha un mango verd, que és més dolç que el groc.

Selecció: A l'hora d'escollir mangos, cal triar aquells que estiguin relativament plens i rodons, ni suaus ni durs, de color groc pur, amb una olor que es pot olorar des de lluny, i sense taques (els que tenen taques estan podrits per dins i escolliu els que estiguin madurs al voltant del 80%, ja es poden madurar al dia). mireu l'arrel del mango Ha d'estar ben fresca i sense aigua. Al mateix temps, la pell no s'ha d'arrugar, ja que la humitat ja no hi és.

Hi ha un ingredient en el suc de mango que no és bo per a la pell, així que a l'hora de menjar, el millor és tallar-lo a trossos petits i evitar tocar la pell i els llavis.

Hami meló, meló:

A l'hora d'escollir melons blancs, s'ha de triar-ne de més petits, sense melic a l'extrem gran però una mica verd. Aquest tipus de meló creix des de la primera fulla d'una planta i és més fàcil de triar perquè és petit. A més, escolliu els que tinguin el melic, millor premeu la part del melic i olorarà el fons del meló.

Quan escolliu melons Hami, trieu aquells amb patrons gruixuts i densos i una aroma més forta.

En comprar qualsevol meló, si l'extrem que no s'enganxa a la vinya és còncava, vol dir que està madur, bo i dolç.

poma:

Heu de triar les pomes Fuji que semblen filades, grogues amb un toc de vermell. El sòl sol ser groc, i són cruixents, dolces i una mica àcides, amb un gust molt autèntic. No trieu els que són verds amb una mica de vermell Normalment tenen un gust una mica suau i poden tenir molta humitat, però definitivament no seran dolços.

Les autèntiques pomes Red Fuji estan totes tortes quan es col·loquen a la taula, no rectes, sinó definitivament no són autèntiques. El color no pot ser especialment vermell, sinó una mica rosat, i no totes les que tenen molts fils vermells, i el "ombelic" ha de ser profund. La pell té moltes taques quan la toqueu suaument amb els dits, fa un so nítid i és dolç i cruixent.

A l'hora de comprar pomes (principalment Red Fuji), el millor és triar aquelles amb l'exterior vermell ratllat (anomenat "rojo ratllat"), amb una mica de groc a l'interior. La poma és cruixent, sucosa i dolça.

durian:

Trieu durian amb una fragància forta i lleugerament esquerdada. Podeu veure la carn suau i enganxosa a l'interior, però gens humida. La polpa ha de ser relativament esvelta i de color daurat. Els oblongs solen tenir closques més gruixudes i carn més fina. A l'hora de triar, el millor és triar una closca que sigui de color groc amb verd.

Com triar durian correctament:

1. Escolteu el so i agiteu-lo suaument unes quantes vegades. Si hi ha so, el durian està llest per menjar.

2. Mira el color Tria els que són groguencs No tries els de color groc.

3. Mira la mida del durian gran és més sucós i dolç. Com més turons, més carn. Com més carn hi ha dins, més pesa En general, un durian madur pesa entre 3 i 5 quilos.

4. Trieu un durià esquerdat (esquerdat naturalment), el que significa que el durià és prou madur.

També vols rebre articles savis cada dia? Si us plau, presteu atenció a la Revelació de la saviesa jueva, cerqueu: zhihuiqishilu, premeu llargament per copiar en anglès. 5. Olorar l'olor El bon durian té una olor forta.

6. Mireu el pes dels durians de la mateixa mida, els durians més lleugers tenen nuclis més petits, els durians més pesats tenen nuclis més grans i els durians més lleugers estan gairebé a punt per menjar.

litchi:

A l'hora d'escollir els litxis, escolliu els de pell desigual i de línies profundes. Els que tenen una superfície llisa i plana solen tenir uns nuclis grans no només han de ser de color rosa, sinó que també han de ser gruixudes i elàstiques si són molt suaus i la llauna està molt buida. Si se sent suau i no hi ha cap objecte dur, en general, el nucli és relativament petit Si pots sentir alguna cosa dura, normalment és un nucli gran.

Hi ha una esquerda al mig del litxi, només mossegueu-lo suaument en aquesta direcció.

Selecció de litxi:

1. Sent, primer agafa-la a la mà i premeu-la suaument: Bé: Premeu lleugerament la fruita amb els dits i se sent ferma i dura: Premeu lleugerament la fruita amb els dits i se sent suau.

2. Mira l'aspecte: Bé: La pell és fresca i de color vermell fosc, la tija de la fruita és fresca i no es marceix, i la polpa és blanca.

3. Aquí teniu dos consells més dels fruiters dels horts de litxis del sud:

Fes una ullada al cap del litxi. Si el cap del litxi és punxegut i les "ungles" de la pell estan densament empaquetades, vol dir que el litxi no està prou madur, en cas contrari, és un litxi madur.

En segon lloc, mira la closca si els lòbuls són plans i les línies de sutura són clares, aquests litxis han de ser extremadament dolços, si no t'ho creus. El color dels litxis realment frescos no és molt brillant des de l'exterior, però vermell fosc amb una lleugera olor verda, i no té una olor peculiar.

Dolent: la pela és de color marró fosc o negre i el suc s'estén. La carn és vermella.

pera:

Trieu peres femelles, que són delicades, sucoses i dolces. Per a les dones, el nombre de forats a la part superior ha de ser parell, el melic ha de ser profund, la zona al voltant del melic ha de ser rodona i la base del mànec ha de ser gruixuda.

Mètodes per distingir homes i dones:

Hi ha peres masculines i femelles. Les peres femenines tenen més carn, els nuclis més petits i són més delicades i sucoses.

Quan compreu peres, mireu la part inferior de la pera. Les peres femenines tenen forats rodons, llisos i profunds, mentre que la cua de les peres masculines té forma de flor.

Raïm:

A l'hora d'escollir raïm, colliu els que estiguin plens i densament olorats i només compreu els que tinguin un aroma fort. No mireu el raïm, mireu les tiges El raïm fresc té la tija ferma i un color verd brillant. Quan el color es torna marró fosc i es torna suau, vol dir que el raïm s'ha recollit durant molt de temps, tot i que el raïm pot semblar ferm, en realitat és el resultat de l'emmagatzematge a baixa temperatura i no és realment fresc. Aneu especialment amb compte a l'hora de comprar raïm "aromes de rosa", ja que aquests petits fruits no són fàcils de conservar.

plàtan:

No trieu plàtans amb puntes verdes, ja que han estat processats. A més, no trieu plàtans massa grans, els plàtans més petits han de ser rodons i no angulars.

préssec:

El primer que cal fer a l'hora d'escollir els préssecs és olorar la seva fragància, més dolços, en general, no són massa suaus i tenen una punta petita.

maduixa:

No compreu maduixes que són massa vermelles, més àcides són les maduixes que són més dolces.

papada:

Les papaies es divideixen en mascles i femelles. Les de panxa gran són femelles i són més dolces. En general, trio aquells amb el ventre abombat, moltes taques a la superfície, només es tornen de color groc i poc suaus al tacte. Si hi ha una mica de gelatina a la superfície, està bé, és goma de sucre, que serà més dolça. Si vols menjar papaia de seguida, has de triar la de pell groga, però no massa suau. Si feu una sopa de papaia i costelles de porc, hauríeu de comprar papaia de pell verda que no estigui del tot madura. Quan està madura, la pell acostuma a tornar-se groga i es pot menjar com a fruita. Si vols fer postres, compra papaia vermella hawaiana, que és molt dolça.

cogombre:

A l'hora de triar cogombres, no compreu els de panxa gran i mans petites, ja que s'injecten hormones.

cirera:

Quan escolliu cireres, heu de veure si les tiges de la fruita són fresques. Les tiges de les fruites fresques són verdes, mentre que les que s'han emmagatzemat durant molt de temps es tornen negres. A continuació, comproveu si la pell està arrugada, vol dir que la fruita s'ha recollit i deixat massa temps i ha perdut humitat.

tomàquet:

A l'hora d'escollir tomàquets, no trieu els que tinguin vores i cantonades, i no trieu els que se sentin lleugers a la mà, ja que són causats per agents de maduració. El tipus que compreu té una superfície de color rosa clar i una tija rodona Si la tija té un color verd clar, serà el més sorrenc i dolç. No compreu aquells amb puntes punxegudes o fons alts. Busqueu els que tinguin un aspecte suau en general. Quan trieu tomàquets, busqueu-ne els que siguin rosats, rodons i que tinguin petits punts blancs a la pell.

Els venedors de fruita comparteixen la seva experiència: Es recomana menjar fruita segons l'estació. Per exemple, menja síndria quan la síndria està al mercat, i menja préssecs quan els préssecs són abundants.

Trieu fruites de mida moderada, és molt probable que les que siguin massa grans hagin estat cultivades amb hormones, potenciadors del creixement o alguna cosa semblant. En definitiva, el millor és no comprar res massa gran, ja sigui fruita o cranc, peix o gambes del riu!

La majoria de les fruites del sud que es venen al nord es maduren amb tot tipus de coses, perquè les fruites del sud són difícils de transportar després que estiguin madures, de manera que només es poden transportar aquí crues i després processades i madurades, de manera que menjar fruites locals tant com sigui possible també és un mètode.

En general, oloreu-lo primer, mireu-lo segon i pessigueu-lo tercer. Primer oloreu-lo per veure si té l'aroma que hauria de tenir la fruita, i també oloreu si hi ha altres olors estranyes. En segon lloc, comproveu si hi ha zones negres o podrides. Tres pessics i un pessic, res més a dir.

Hi ha un secret per triar les fruites: no importa quin tipus de fruita sigui, com més profunda sigui la part còncava de la tija, més dolça serà.

El principi de triar les fruites és que han de tenir colors bells i brillants. A més, s'ha de veure si l'arrel de la fruita és prou còncava i si hi ha un cercle, és femení i els fruits femenins són més dolços.

<<:  Per què beure aigua et fa augmentar de pes?

>>:  Beure massa aigua també pot causar intoxicació

Recomanar articles

Què passa amb Tripadvisor? Opinions de Tripadvisor i informació del lloc

Què és Tripadvisor? Tripadvisor és la comunitat de...

Quins són els símptomes de la mort en pacients amb infart cerebral?

Els pacients amb infart cerebral greu s'enfro...

Com mantenir el teu nòrdic

En general, a l'hivern, la gent prefereix cob...

Què causa pelar les mans?

A les nostres vides, alguns amics sempre tenen le...

Com millorar la circulació sanguínia a les cames

Si la sang a les nostres cames no pot circular, l...

Quins són els símptomes dels tumors cerebrals?

Les cèl·lules nervioses i les cèl·lules cerebrals...

Pasta de dents blanquejadora

Amb el desenvolupament cada cop més ràpid de la m...

Quins són els efectes de Hosta?

És inevitable que ens emmalaltim a la nostra vida...

Consells per fer més clar el blanc dels ulls

Els ulls tenen un paper molt important en els nos...

Què tal Chateau Ladoux? Comentaris i informació del lloc web de Chateau Ladoux

Quin és el lloc web de Chateau Ladoux? Château Lat...

Quins són els efectes, funcions i contraindicacions de Tieguanyin?

Encara que molta gent sap que el Tieguanyin és un...