També anomenem tomàquets. Els tomàquets són rics en vitamines, especialment en vitamina A. Menjar tomàquets amb regularitat no només té efectes per a la salut, sinó que també tenen efectes de bellesa. Per tant, els tomàquets són molt estimats. Tomàquet, també conegut com a tomàquet i tomàquet estranger. El nom antic és June Persimmon i Three Yuan of Good News. Al Perú i a Mèxic, originàriament s'anomenava "préssec llop". Tot el cos està cobert de pèls glandulars enganxosos i té una forta olor. Les tiges són propenses a l'allotjament. Les fulles són pinnades compostes o profundament pinnades, els folíols són extremadament irregulars, de diferents mides, ovades o rectangulars, amb dentades o lòbuls irregulars a les vores. El calze és radial, amb lòbuls lanceolats que persisteixen en fructificar la corol·la és radial i groga. Les baies són oblates o gairebé esfèriques, carnoses i sucoses, taronja o vermell brillant, i les llavors són grogues; El període de floració i fructificació és l'estiu i la tardor. Els tomàquets són vegetals càlids i amants de la llum i no són molt exigents amb les condicions del sòl. No obstant això, per obtenir uns rendiments elevats i afavorir un bon desenvolupament de les arrels, s'han de seleccionar margues fèrtils amb sòl profund, bon drenatge i riques en matèria orgànica. És originària d'Amèrica del Sud i es conrea àmpliament tant al nord com al sud de la Xina. Els tomàquets són rics en nutrients i tenen un sabor especial. Té els efectes de perdre pes, eliminar la fatiga, augmentar la gana, millorar la digestió de proteïnes i reduir la inflor estomacal i l'acumulació d'aliments. El tomàquet, conegut comunament com a tomàquet, és una de les verdures habituals a la taula, i els ous remenats amb tomàquet és el "plat nacional". A molta gent no li agrada menjar pell de tomàquet Avui us ensenyaré una manera senzilla i ràpida de pelar-la. No obstant això, la pell del tomàquet conté licopè, que és molt beneficiós per al cos humà. El millor és menjar tomàquet amb pell, igual que menjar raïm, que és molt beneficiós per a l'organisme. Els tomàquets són més nutritius quan es cuinen Alguns experts diuen que menjar tomàquets crus és un malbaratament. Ei, depèn de tu! Utilitzeu un ganivet per fer talls en forma de creu als dos costats del tomàquet. Rasqui els dos costats. Aquest és un tomàquet a rodanxes. Bullir aigua en una olla, posar-hi els tomàquets i, al cap de dos minuts, la creu es trencarà. Només esquinça l'esquerda i la pell caurà. En l'article anterior, vam presentar què són els tomàquets. Sabem que els tomàquets no només són deliciosos, sinó que també són rics en nutrients, no només poden tenir beneficis per a la salut, sinó que també ens permeten pelar els tomàquets. |
<<: Quins són els perills del te fort?
>>: Quins són els desavantatges de saltar-se l'esmorzar?
La malaltia gàstrica és una malaltia crònica rela...
Les píndoles Guipi són en realitat una mena de pí...
La ceba és un condiment comú a la vida diària, i ...
El vapor facial té molts beneficis per a la pell,...
Durant les vacances, a la gent li agrada portar u...
Quina és la web del Caen Football Club? L'Stad...
El son és una cosa que una persona ha de garantir...
Una companya meva tenia moltes petites pústules a...
El pa és un tipus d'aliment que agrada molt a...
Què és el lloc web de Myer? Myer és uns grans maga...
Les dents són la part més dura del cos humà. Quan...
Què és DateHookup? DateHookup és un lloc web de ci...
L'asma és una malaltia relativament freqüent ...
Avui en dia, moltes dones no estan satisfetes amb...
Les malalties gastrointestinals poden causar gran...