També anomenem tomàquets. Els tomàquets són rics en vitamines, especialment en vitamina A. Menjar tomàquets amb regularitat no només té efectes per a la salut, sinó que també tenen efectes de bellesa. Per tant, els tomàquets són molt estimats. Tomàquet, també conegut com a tomàquet i tomàquet estranger. El nom antic és June Persimmon i Three Yuan of Good News. Al Perú i a Mèxic, originàriament s'anomenava "préssec llop". Tot el cos està cobert de pèls glandulars enganxosos i té una forta olor. Les tiges són propenses a l'allotjament. Les fulles són pinnades compostes o profundament pinnades, els folíols són extremadament irregulars, de diferents mides, ovades o rectangulars, amb dentades o lòbuls irregulars a les vores. El calze és radial, amb lòbuls lanceolats que persisteixen en fructificar la corol·la és radial i groga. Les baies són oblates o gairebé esfèriques, carnoses i sucoses, taronja o vermell brillant, i les llavors són grogues; El període de floració i fructificació és l'estiu i la tardor. Els tomàquets són vegetals càlids i amants de la llum i no són molt exigents amb les condicions del sòl. No obstant això, per obtenir uns rendiments elevats i afavorir un bon desenvolupament de les arrels, s'han de seleccionar margues fèrtils amb sòl profund, bon drenatge i riques en matèria orgànica. És originària d'Amèrica del Sud i es conrea àmpliament tant al nord com al sud de la Xina. Els tomàquets són rics en nutrients i tenen un sabor especial. Té els efectes de perdre pes, eliminar la fatiga, augmentar la gana, millorar la digestió de proteïnes i reduir la inflor estomacal i l'acumulació d'aliments. El tomàquet, conegut comunament com a tomàquet, és una de les verdures habituals a la taula, i els ous remenats amb tomàquet és el "plat nacional". A molta gent no li agrada menjar pell de tomàquet Avui us ensenyaré una manera senzilla i ràpida de pelar-la. No obstant això, la pell del tomàquet conté licopè, que és molt beneficiós per al cos humà. El millor és menjar tomàquet amb pell, igual que menjar raïm, que és molt beneficiós per a l'organisme. Els tomàquets són més nutritius quan es cuinen Alguns experts diuen que menjar tomàquets crus és un malbaratament. Ei, depèn de tu! Utilitzeu un ganivet per fer talls en forma de creu als dos costats del tomàquet. Rasqui els dos costats. Aquest és un tomàquet a rodanxes. Bullir aigua en una olla, posar-hi els tomàquets i, al cap de dos minuts, la creu es trencarà. Només esquinça l'esquerda i la pell caurà. En l'article anterior, vam presentar què són els tomàquets. Sabem que els tomàquets no només són deliciosos, sinó que també són rics en nutrients, no només poden tenir beneficis per a la salut, sinó que també ens permeten pelar els tomàquets. |
<<: Quins són els perills del te fort?
>>: Quins són els desavantatges de saltar-se l'esmorzar?
Quin és el lloc web de Korea Telecom Corporation? ...
Molts pacients amb enteritis sovint no poden resi...
També hem de parar atenció a la salut de les nost...
Quin és el lloc web del Museu Nacional d'Art O...
L'existència d'àcars ha comportat molts i...
El xampú de soapnut és una mena de xampú sense ad...
A la vida, a la gent sempre els agrada menjar men...
Molts pacients tenen problemes per aguantar l'...
Les celles també pertanyen al teixit pilós del co...
Com tots sabem, les toxines fetals tenen un gran ...
Els ganglis limfàtics inflats al coll poden ser c...
Quan es parla de pins, la gent pensarà en pinyons...
Com tots sabem, la primavera és una temporada amb...
Moltes persones haurien de tenir l'hàbit de b...
Quin és el lloc web de Mall of America? Mall of Am...