Els éssers humans sempre estan plens d'imaginació infinita, i fer realitat la imaginació és el motor que impulsa el progrés humà. L'alimentació és una necessitat per a la vida humana. La varietat de plats i la constant innovació ens han enlluernat. Però més que això, com serà el menjar en el futur? De fet, els humans ja s'han preparat per a això. Els deu tipus d'aliments del futur es faran amb materials estranys, i els seus mètodes de cultiu i menjar també seran sorprenents. Galetes d'algues: les algues s'assequen i es trituren en "farina" i s'utilitzen per fer galetes i altres galetes. Les algues creixen ràpidament, poden sobreviure en ambients molt contaminats i els seus productes alimentaris contenen menys colesterol. Super arròs: l'arròs modificat genèticament pot augmentar el rendiment i la resistència a les malalties En els darrers anys, l'arròs super pot resistir la sequera i créixer en sòls pobres, assegurant que el rendiment no es vegi afectat pels desastres naturals. Cultiu de tomàquets a l'aigua de mar: Noruega està experimentant amb l'extracció d'aigua de mar dessalada a Jordània per utilitzar-la en el cultiu d'hivernacle. Si la tecnologia madura, el desert àrid i amb poca aigua tindrà l'oportunitat de convertir-se en una terra de peixos i arròs. Crema d'insectes: els insectes són rics en proteïnes, i els escarabats, les abelles i les erugues són fonts de nutrició inexplorades. Les Nacions Unides van recomanar recentment que els insectes es poguessin triturar en una pasta rica en proteïnes i barrejar-los amb altres aliments. Les verdures es converteixen en carn: la soja, els bolets i el tofu s'utilitzen durant molt de temps per fer substituts de la carn. Amb el desenvolupament de la tecnologia d'impressió 3D, s'espera que aquesta "carn" es torni més deliciosa i atragui més gent per menjar-la. Menjar herba: els científics estan desenvolupant una màquina que funciona com l'estómac d'una vaca, convertint l'herba que els humans no poden digerir en nutrients absorbibles per produir aliments. Ous falsos: feu servir clares d'ou més barates en lloc de clares reals. La música millora el sabor: els científics de la Universitat d'Oxford han descobert que diferents tipus de música poden afectar el sentit del gust a l'hora de menjar. Aliments nanomodificats: la nanotecnologia pot canviar la composició nutricional dels aliments, millorar la nutrició, reduir les substàncies nocives i el greix sense afectar el gust. En el futur, les patates fregides poden reduir la quantitat de greix absorbida pel cos humà, mentre que les hamburgueses poden reduir el colesterol. Píndoles alimentàries: amb la tecnologia actual, el cos humà no pot absorbir eficaçment els nutrients de les píndoles alimentàries. No obstant això, les pastes d'aliments d'alta nutrició ja són populars entre els atletes i les persones amb desnutrició. Per exemple, la deliciosa pasta d'aliments "Plumpy"nut" està feta de mantega de cacauet d'alta concentració i llet terapèutica, que pot reposar instantàniament la força física de les persones amb l'estómac buit. |
<<: Les diferents temperatures de l'aigua produeixen diferents efectes
>>: Si sues així cada dia, mai tindràs càncer
L'hèrnia discal lumbar és molt freqüent entre...
La humitat en el cos és un problema amb el qual t...
Els càlculs renals són un tipus de malaltia renal...
A la vida, sovint escoltem que pujar escales ens ...
El fenomen de l'alopècia seborreica afecta i ...
Les dones de coll blanc que s'asseuen a l'...
Els sufocs i suors nocturns són un dels símptomes...
L'elevada aspartat aminotransferasa és en rea...
La malaltia cardíaca reumàtica, que normalment an...
Crec que el wolfberry és una mena de menjar i tam...
Què és el lloc web de la Brazilian Food Company? B...
Les persones que veuen la televisió més de 3 hore...
El restrenyiment és un fenomen relativament comú....
Avui en dia, la llet és cada cop més popular entr...
Avui en dia, la salut física de la gent empitjora...