Què és el guix per fer tofu?

Què és el guix per fer tofu?

El tofu és una cosa que a tothom li agrada menjar. Cada vegada que menjo tofu, tinc molta curiositat. Hi hauria d'haver alguna cosa en això, oi? En cas contrari, com es podria concretar? Així que per curiositat, vaig entrar a la xarxa per buscar informació i vaig descobrir que es necessita guix per fer tofu! Aleshores, quin és el guix utilitzat per fer tofu? El tofu del sud també es coneix com a tofu de guix (anomenat tofu calent al nord-est).

El component principal de la pols de guix és el sulfat de calci. En el procés d'elaboració del tofu, la seva funció és coagular la proteïna de soja de la llet de soja, fent així el tofu. El tofu en realitat conté molt poc guix, ja que la major part es perd amb l'aigua. El guix és inofensiu per al cos humà i també és una medicina tradicional xinesa a la medicina tradicional xinesa. El guix s'utilitza per fer tofu, i ha de ser guix comestible, el nom estàndard del qual a la Xina és sulfat de calci additiu alimentari. Per fer tofu, heu d'utilitzar guix comestible, que és de 15 grams (la quantitat de 500 grams de soja) de guix cuit (elaborat escalfant guix cru a 160 graus). Triturar amb cura a mà o amb eines, aixafar i dissoldre, després afegir una petita quantitat d'aigua per diluir. Espereu una estona i les partícules més gruixudes de guix s'assentaran. Traieu la suspensió i deixeu-ho bullir. Aboqueu el coagulant al recipient, remeneu-lo bé i immediatament aboqueu-hi la polpa cuita, que s'anomena contrapunt. Segellar immediatament després de puntejar. Després d'inflar-se durant uns 10 minuts, la proteïna de soja es solidificarà i es produirà un deliciós i nutritiu pudding de tofu.

Com tots sabeu, el guix del tofu és guix comestible i és inofensiu per al cos. També vaig satisfer la meva curiositat cercant a Internet. Però després de tot, vaig cercar en línia, així que encara hi ha algunes coses que no entenc. Quan tingui temps aniré a casa del meu avi que no està lluny de casa meva i li preguntaré que he sentit que feia tofu. Em sento una mica emocionat només de pensar-hi!

<<:  És bona la teràpia d'ablació de marques de naixement en quatre dimensions?

>>:  Quins són els mètodes de cura dels ulls?

Recomanar articles

Quines són les primeres manifestacions clíniques del xoc?

L'aparició d'un xoc s'ha de prendre s...

Quins són els símptomes del baix nivell de sucre en la sang?

Moltes persones saben que els tres problemes alts...

Què causa els llavis foscos? Els diferents colors tenen diferents causes

Els llavis també es poden dividir en molts colors...

Com tractar l'acne

Com tractar l'acne Com diu el refrany, la jov...

Quina és la temperatura adequada per a l'aire condicionat a l'estiu?

El calorós estiu torna a suar si em mou una mica,...

Què causa els ulls inflats en despertar-se?

Quan es desperta, trobareu els ulls inflats. Tots...

Els perills de la teràpia amb microones

Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnolo...

Coneixeu les manifestacions clíniques de la infecció per Helicobacter pylori?

La infecció per Helicobacter pylori és un bacteri...

Com rentar la tinta?

Després de treballar dur per sortir de la feina, ...

Pacients amb sinusitis al·lèrgica, presteu atenció a aquests!

L'acceleració de la industrialització moderna...

Quins són els beneficis del remull de peus de vinagre

L'ús de vinagre per remullar els peus és un m...

Què fer si les teves dents tenen deficiència de calci?

Si les teves dents són deficients en calci, per d...

Quins són els aliments que escalfen l'estómac i enforteixen la melsa?

Tothom ha de conèixer la importància de la melsa ...

Sis aliments que refresquen l'alè

El primer: el te Remullar les fulles de te en aig...

Com rentar el suc de la jaca

Quan peleu la jaca, el moc de la jaca de vegades ...