El mango és una fruita tropical molt popular. Com tots sabem, només quan el mango estigui madur tindrà un sabor suau i dolç. Tanmateix, si compreu mànecs en línia, per assegurar-vos que els mànecs no es facin malbé, la majoria de comerciants enviaran mànecs mig madurs. Després que els consumidors rebin els mangos, poden prendre alguns mètodes per madurar els mangos abans de menjar-los, doncs, quins són els mètodes per madurar els mangos? 1. Maduració del mango La maduració artificial s'utilitza generalment per afavorir la maduració. La temperatura a la sala de maduració es controla a 22 ℃ ~ 25 ℃, la palla s'utilitza per a la maduració, els fruits es disposen en una sola capa, i cada capa de fruites es separa amb palla i, en general, es madura es pot madurar en 2 o 3 dies a una temperatura ambient de 22 ℃ ~ 24 ℃. A més, els tractaments amb etefó i àcid abscísic acceleren la maduració dels mangos i poden provocar un augment del contingut de sucre soluble, millorant així la qualitat. 2. Per què els mangos verds es tornen grocs? Primer trobar una bossa o una caixa El que he trobat aquí és una gran caixa de cartró. Com que el mango és una mica gran, la caixa de paper també és una mica més gran. Buidar el contingut i netejar amb una tovallola neta, tenint cura de mantenir la caixa seca. A continuació, poseu els mangos a la caixa de paper un per un. Aneu amb compte de manipular-lo amb cura i eviteu col·lisions excessives per evitar danyar els mànecs, la qual cosa seria una llàstima si es podreixin fàcilment. Després de posar-ne una mica, deixeu una mica d'espai al mig del mango. A continuació, col·loqueu un grapat de plàtans a l'espai buit. Assegureu-vos de comprar plàtans madurs, com més madurs millor. Els plàtans madurs poden alliberar un gas anomenat etilè, que té l'efecte de madurar i ajuda als mangos a madurar. A continuació, continueu posant els mangos restants a la caixa de paper fins que tots els mangos estiguin envasats. Encara cal manejar-lo amb cura, especialment amb compte de no pressionar massa, i protegir el plàtan de ser espremut. A continuació, col·loqueu una capa de paper de diari o una bossa de plàstic sobre el mango per proporcionar una mica de separació. Tapeu la tapa i poseu-la en un racó càlid Espereu que maduri el mango abans de menjar. Els mangos madurs són realment temptadors i tenen un bon gust. Només triga una mica més que la medicació. Tanmateix, utilitzar plàtans per madurar mangos és segur i fiable, i no hi haurà altres problemes. 3. Notes Tingueu paciència i no obriu la tapa cada dia per comprovar els mangos, la qual cosa afectarà el temps de maduració dels mangos. |
<<: El mango pot baixar el sucre en sang? El paper del mango
>>: Com aplicar l'all a la planta dels peus per aconseguir el millor efecte?
Helicobacter pylori és un bacteri comú Moltes per...
Esso_Què és Esso? Esso és una marca d'ExxonMob...
Crec que molta gent no està familiaritzada amb la...
Tenir l'estómac inflat després de dinar és un...
L'escoliosi idiopàtica és un fenomen comú ent...
La gent confia en els seus peus per caminar, no p...
Què és el lloc web d'Eisai Co., Ltd.? Eisai Co...
Quina és la pàgina web del Palermo Football Club? ...
Els pits no només són un òrgan important, sinó ta...
A mesura que la bellesa flaca es converteix en el...
L'esòfag és un dels òrgans importants per tra...
La roba està en contacte directe amb el cos, de m...
La societat actual està sota una gran pressió i t...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Li...
Què és el lloc web de Nomos Watch? Nomos Glashütte...