El mango és una fruita tropical molt popular. Com tots sabem, només quan el mango estigui madur tindrà un sabor suau i dolç. Tanmateix, si compreu mànecs en línia, per assegurar-vos que els mànecs no es facin malbé, la majoria de comerciants enviaran mànecs mig madurs. Després que els consumidors rebin els mangos, poden prendre alguns mètodes per madurar els mangos abans de menjar-los, doncs, quins són els mètodes per madurar els mangos? 1. Maduració del mango La maduració artificial s'utilitza generalment per afavorir la maduració. La temperatura a la sala de maduració es controla a 22 ℃ ~ 25 ℃, la palla s'utilitza per a la maduració, els fruits es disposen en una sola capa, i cada capa de fruites es separa amb palla i, en general, es madura es pot madurar en 2 o 3 dies a una temperatura ambient de 22 ℃ ~ 24 ℃. A més, els tractaments amb etefó i àcid abscísic acceleren la maduració dels mangos i poden provocar un augment del contingut de sucre soluble, millorant així la qualitat. 2. Per què els mangos verds es tornen grocs? Primer trobar una bossa o una caixa El que he trobat aquí és una gran caixa de cartró. Com que el mango és una mica gran, la caixa de paper també és una mica més gran. Buidar el contingut i netejar amb una tovallola neta, tenint cura de mantenir la caixa seca. A continuació, poseu els mangos a la caixa de paper un per un. Aneu amb compte de manipular-lo amb cura i eviteu col·lisions excessives per evitar danyar els mànecs, la qual cosa seria una llàstima si es podreixin fàcilment. Després de posar-ne una mica, deixeu una mica d'espai al mig del mango. A continuació, col·loqueu un grapat de plàtans a l'espai buit. Assegureu-vos de comprar plàtans madurs, com més madurs millor. Els plàtans madurs poden alliberar un gas anomenat etilè, que té l'efecte de madurar i ajuda als mangos a madurar. A continuació, continueu posant els mangos restants a la caixa de paper fins que tots els mangos estiguin envasats. Encara cal manejar-lo amb cura, especialment amb compte de no pressionar massa, i protegir el plàtan de ser espremut. A continuació, col·loqueu una capa de paper de diari o una bossa de plàstic sobre el mango per proporcionar una mica de separació. Tapeu la tapa i poseu-la en un racó càlid Espereu que maduri el mango abans de menjar. Els mangos madurs són realment temptadors i tenen un bon gust. Només triga una mica més que la medicació. Tanmateix, utilitzar plàtans per madurar mangos és segur i fiable, i no hi haurà altres problemes. 3. Notes Tingueu paciència i no obriu la tapa cada dia per comprovar els mangos, la qual cosa afectarà el temps de maduració dels mangos. |
<<: El mango pot baixar el sucre en sang? El paper del mango
>>: Com aplicar l'all a la planta dels peus per aconseguir el millor efecte?
La hiperplàsia òssia del taló és una malaltia d...
La sal és el condiment més comú de la vida. És in...
No fa molt, es va afirmar que les carns en vinagr...
Quin és el lloc web del Borisov Football Club? L...
Què és el lloc web japonès de Fososha? Fusosha Pub...
La majoria de la gent avui dia sap que necessita ...
Quan la pubertat ha passat, l'acne a la cara ...
El problema de la densitat òssia és un gran probl...
A l'estiu calorós, moltes persones porten ull...
Moltes persones sempre senten que tenen molta cas...
L'aparició de palmes hepàtiques sol ser un sí...
La inflamació facial sovint està relacionada amb ...
La sinusitis esfenoïdal és causada principalment ...
La pell de noguera fresca és en realitat una cosa...
L'úlcera de la punta de la llengua és una mal...