Coneixement integral de les malalties metabòliques

Coneixement integral de les malalties metabòliques

Què són les malalties metabòliques? Crec que tothom té aquesta pregunta. Amb el desenvolupament de l'economia social, els canvis en l'estructura dietètica de les persones, la reducció de l'exercici i l'envelliment de la població han provocat un ràpid augment de la incidència de malalties metabòliques com la diabetis, la gota, la hiperuricèmia, la dislipèmia, l'obesitat i el metabolisme ossi anormal. Tinguem una comprensió global junts.

1. Les malalties metabòliques són manifestacions de malalties sistèmiques al cervell

A causa del trastorn de la barrera hematoencefàlica, el teixit cerebral es veu afectat per l'entorn bioquímic intern, pateix canvis metabòlics i condueix a una disfunció cerebral. Les causes habituals inclouen: diabetis, urèmia, gota, hipercalcèmia i insuficiència hepàtica, etc.

L'alta incidència de malalties metabòliques està relacionada amb canvis en les nostres funcions fisiològiques. El primer que cal disminuir a mesura que entrem a l'edat adulta és la nostra funció metabòlica. En comparació amb el nivell metabòlic a l'adolescència, la funció metabòlica de les persones disminueix significativament una vegada que entren a l'edat mitjana, però sovint no ens adonem de la disminució de la nostra pròpia funció metabòlica. A més, molts factors adversos a la vida també poden provocar l'aparició de trastorns metabòlics, com la hiperlipèmia, la hiperglucèmia, la viscositat de la sang elevada i la hipertensió. Per tant, més de la meitat de les causes de l'alta incidència de malalties metabòliques es deuen a estils de vida poc saludables, com la dieta poc raonable, el tabaquisme, l'alcoholisme i la reducció de l'activitat física.

2. Causes de les malalties metabòliques

1. Proteïna insuficient

Els agricultors locals preparen els seus propis pinsos per reduir costos i no poden obtenir-ne una alta qualitat

Les proteïnes, o substituir-les per grans quantitats de proteïnes vegetals i pinsos de gra, fa que els animals de pell tinguin una proteïna insuficient, donant lloc a un creixement lent dels animals joves, una qualitat de la llana reduïda, un grau de pell reduït o una pell fina, un estrus pobre o una qualitat de semen reduïda en animals mascles, estrus pobre en femelles, anovulació i fins i tot avortament involuntari i absorció d'embrions. Solució: enriquint les fonts d'alimentació animal i utilitzant una varietat de matèries primeres per formular pinsos rics en proteïnes i fàcilment digeribles, es pot aconseguir l'objectiu d'augmentar el contingut de proteïnes i reduir els costos de l'alimentació.

2. No hi ha prou greix

Com que un contingut insuficient de greix en el pinso pot provocar trastorns d'absorció de vitamines solubles en greixos i induir les deficiències de vitamines corresponents. El greix també és un nutrient important que s'absorbeix fàcilment. Proporciona al cos una gran quantitat d'energia, també pot provocar un retard del creixement a causa d'una ingesta insuficient d'energia. El contingut de greix s'ha de controlar estrictament per evitar l'aparició de la malaltia del greix groc.

3. Ús excessiu de pinsos de gra

Els agricultors locals tenen el problema d'utilitzar massa pinsos a base de gra. Els animals de pell no poden digerir i absorbir els aliments amb normalitat, especialment si consumeixen grans quantitats de pinso de mongetes, que poden causar fàcilment malalties digestives i metabòliques com la inflor. Com que els animals de pell són omnívors carnívors, el seu aliment hauria d'estar compost principalment d'ingredients animals. L'alimentació de cereals s'ha d'utilitzar científicament i no en grans quantitats, en cas contrari, la taxa d'absorció serà baixa, provocant malbaratament i induint malalties del tracte digestiu.

4. Manca d'oligoelements

A causa de l'addició no científica d'oligoelements als pinsos, normalment es produeix una deficiència d'elements traça. La manca de calci i fòsfor pot provocar un creixement lent, suavització dels ossos, calcificació incompleta i alguns poden desenvolupar raquitisme o paràlisi postpart. La suplementació oportuna i raonable de calci i fòsfor pot prevenir i alleujar els símptomes de la malaltia. No obstant això, la dosi efectiva d'oligoelements i la dosi tòxica són molt properes, de manera que els agricultors generals tenen dificultats per comprendre la quantitat d'alimentació. Es recomana triar productes dels fabricants habituals i utilitzar-los segons les instruccions. Ús científic.

L'anterior és una introducció sobre les malalties metabòliques. Parla de quines són les malalties metabòliques, quins són els símptomes i què les causa. Mentre tinguem un horari i hàbits alimentaris saludables i regulars, crec que les malalties metabòliques no ens arribaran.

<<:  Com fumar és dolent per a les nostres dents

>>:  Saps fumar?

Recomanar articles

La farina de moniato anirà malament?

Si la farina de moniato no s'emmagatzema corr...

Com comprovar l'esfínter anal

L'anus és una part molt important del nostre ...

Què fer amb els cabells secs i encrespats?

Totes les noies volen tenir un cabell negre llarg...

Com embolicar una manta per a nadons

Quan el nadó acaba de néixer, aporta una gran fel...

Com fer la respiració de l'ós

La nostra respiració normal és una manera molt na...

Quins són els mètodes de TCM per tractar l'acne?

L'acne és un problema comú durant l'adole...

Com eliminar les taques d'oli de la roba

Rentar la roba és una cosa que tots hem de fer ca...

La fatiga excessiva provocarà una deficiència renal?

Si observeu amb atenció la gent que ens envolta, ...

Què és la fol·liculitis axil·lar?

La foliculitis és una malaltia clínica freqüent. ...

Quin te pot millorar el moviment intestinal i els efectes laxants?

El restrenyiment sempre ha estat un tipus de mala...