El càncer més comú és el rubor després de beure

El càncer més comú és el rubor després de beure

El càncer de fetge és un dels tumors malignes comuns al meu país i és freqüent en homes de mitjana edat. A causa de la seva alta malignitat i ràpida progressió, els pacients generalment no senten cap molèstia en les primeres etapes Un cop apareixen els símptomes i busquen tractament mèdic, sovint ja es troba en fases mitjanes o tardanes. Tots sabem que beure en excés és la causa del càncer de fetge, per tant, molta gent està preocupada per si el rubor després de beure fa que un tingui més probabilitats de patir càncer de fetge. Vegem què diuen els experts de l'Hospital d'Oncologia.


El rubor després de beure augmenta el risc de càncer de fetge?

Els estudis han demostrat que el metabolisme de l'alcohol en el cos humà es completa mitjançant l'acetaldehid desoxigenasa 2 (ALDH2) La funció de l'acetaldehid desoxigenasa 2 al cos humà és oxidar l'acetaldehid en àcid acètic no cancerígen i, finalment, descompondre'l en diòxid de carboni i aigua que són inofensives per al cos humà. Tanmateix, quan el gen normal de l'acetaldehid desoxigenasa 2 muta, l'enzim perdrà la seva activitat, fent que la concentració d'acetaldehid a la sang augmenti més de 6 vegades després de beure. Els resultats van mostrar que entre les persones amb deficiència enzimàtica, si bevien més de 3 quilos d'alcohol al mes, el seu risc de desenvolupar càncer de fetge era 3,51 vegades superior al dels portadors de gens normals i dels no bevedors, ja que la quantitat total d'alcohol consumida pels primers va augmentar al llarg de la seva vida, el seu risc de càncer de fetge va mostrar una clara tendència a l'alça. Tots sabem que beure en excés és la causa del càncer de fetge, per tant, per prevenir el càncer de fetge, hauríem de beure menys. Els estudis han trobat que els portadors de la variant del gen de l'aldehid desoxigenasa 2 sovint experimenten símptomes neurològics com ara enrogiment, nàusees i taquicàrdia després de beure. Per tant, si teniu els símptomes anteriors després de beure, heu d'estar atents, deixar de beure o minimitzar la ingesta d'alcohol per prevenir l'aparició de càncer de fetge.

Barrejar alcohol amb alcohol augmenta el risc de càncer de fetge?

El fenomen popular de "barrejar vi negre, vi blanc i cervesa" en els darrers anys ha causat una gran preocupació als experts en salut. Perquè un gran nombre d'estudis en països desenvolupats com Europa i els Estats Units han demostrat que l'alcohol i el càncer de fetge estan estretament relacionats, i les persones que beuen begudes mixtes tenen cinc vegades més probabilitats de desenvolupar càncer de fetge que les que beuen begudes suaus o no beuen alcohol. Això es deu al fet que el contingut d'alcohol dels diferents tipus d'alcohol és diferent Beure cervesa un moment i licor o vi al següent dificulta l'adaptació del cos a aquests canvis constants. El que és més important, la composició de diverses begudes alcohòliques no és la mateixa. Per exemple, la cervesa conté diòxid de carboni i una gran quantitat d'aigua accelerarà la penetració de l'alcohol a tot el cos, provocant una estimulació més intensa i danys a òrgans com el fetge, l'estómac i els ronyons.


<<:  Si un home toca una dona, patirà

>>:  Hi ha alguna cosa al teu coixí que escurça la teva vida en 10 anys

Recomanar articles

Què fer si el varicocele es repeteix després de la cirurgia?

Hi ha molts homes amb varicocele, per protegir la...

Quins són els símptomes de l'hemorràgia bronquial?

Els bronquis són un component important del nostr...

Quines són les funcions d'un bany de vapor?

A moltes persones que presten més atenció a la pr...

Tres perills de la fibril·lació auricular que cal prevenir!

La fibril·lació auricular pot ser molt perjudicia...

Es pot utilitzar àlcali comestible per rentar fruites?

Com que ara totes les fruites i verdures estan ru...

Quins són els tractaments per a la cisticercosi cerebral?

La cisticercosi cerebral és freqüent entre els jo...

Quina diferència hi ha entre la MPOC i l'asma?

L'asma i la MPOC són malalties cròniques amb ...

Com netejar una bossa de cuir

Les bosses de cuir són molt habituals, i les dife...

L'àcid sulfúric és perjudicial per al cos humà?

L'àcid sulfúric és un producte químic especia...

Quins són els fàrmacs de desintoxicació renal?

Moltes persones sovint tenen problemes de restren...

Quina és la millor manera de tractar l'anèmia?

Les persones que pateixen anèmia crònica sempre e...

Quins són els consells per tenyir el teu propi cabell?

A alguns amics els agrada tenyir-se el cabell una...

Quina és la millor manera de tractar el sagnat gàstric?

Entre totes les malalties gastrointestinals, el s...

El raïm es pot menjar amb la pell És nutritiu?

La majoria de la gent està familiaritzada amb el ...