El càncer de fetge és un dels tumors malignes comuns al meu país i és freqüent en homes de mitjana edat. A causa de la seva alta malignitat i ràpida progressió, els pacients generalment no senten cap molèstia en les primeres etapes Un cop apareixen els símptomes i busquen tractament mèdic, sovint ja es troba en fases mitjanes o tardanes. Tots sabem que beure en excés és la causa del càncer de fetge, per tant, molta gent està preocupada per si el rubor després de beure fa que un tingui més probabilitats de patir càncer de fetge. Vegem què diuen els experts de l'Hospital d'Oncologia. El rubor després de beure augmenta el risc de càncer de fetge? Els estudis han demostrat que el metabolisme de l'alcohol en el cos humà es completa mitjançant l'acetaldehid desoxigenasa 2 (ALDH2) La funció de l'acetaldehid desoxigenasa 2 al cos humà és oxidar l'acetaldehid en àcid acètic no cancerígen i, finalment, descompondre'l en diòxid de carboni i aigua que són inofensives per al cos humà. Tanmateix, quan el gen normal de l'acetaldehid desoxigenasa 2 muta, l'enzim perdrà la seva activitat, fent que la concentració d'acetaldehid a la sang augmenti més de 6 vegades després de beure. Els resultats van mostrar que entre les persones amb deficiència enzimàtica, si bevien més de 3 quilos d'alcohol al mes, el seu risc de desenvolupar càncer de fetge era 3,51 vegades superior al dels portadors de gens normals i dels no bevedors, ja que la quantitat total d'alcohol consumida pels primers va augmentar al llarg de la seva vida, el seu risc de càncer de fetge va mostrar una clara tendència a l'alça. Tots sabem que beure en excés és la causa del càncer de fetge, per tant, per prevenir el càncer de fetge, hauríem de beure menys. Els estudis han trobat que els portadors de la variant del gen de l'aldehid desoxigenasa 2 sovint experimenten símptomes neurològics com ara enrogiment, nàusees i taquicàrdia després de beure. Per tant, si teniu els símptomes anteriors després de beure, heu d'estar atents, deixar de beure o minimitzar la ingesta d'alcohol per prevenir l'aparició de càncer de fetge. Barrejar alcohol amb alcohol augmenta el risc de càncer de fetge? El fenomen popular de "barrejar vi negre, vi blanc i cervesa" en els darrers anys ha causat una gran preocupació als experts en salut. Perquè un gran nombre d'estudis en països desenvolupats com Europa i els Estats Units han demostrat que l'alcohol i el càncer de fetge estan estretament relacionats, i les persones que beuen begudes mixtes tenen cinc vegades més probabilitats de desenvolupar càncer de fetge que les que beuen begudes suaus o no beuen alcohol. Això es deu al fet que el contingut d'alcohol dels diferents tipus d'alcohol és diferent Beure cervesa un moment i licor o vi al següent dificulta l'adaptació del cos a aquests canvis constants. El que és més important, la composició de diverses begudes alcohòliques no és la mateixa. Per exemple, la cervesa conté diòxid de carboni i una gran quantitat d'aigua accelerarà la penetració de l'alcohol a tot el cos, provocant una estimulació més intensa i danys a òrgans com el fetge, l'estómac i els ronyons. |
<<: Si un home toca una dona, patirà
>>: Hi ha alguna cosa al teu coixí que escurça la teva vida en 10 anys
Algunes persones poden ingerir paraquat accidenta...
La dermatitis dependent dels glucocorticoides és ...
La col xinesa és una de les verdures conegudes i ...
Hi ha una dita sobre les dones que "una pell...
Què és C-IN2? C-IN2 és una famosa marca americana ...
Crec que molts dels meus amics sentiran que les s...
Tots sabem l'important que són les dents per ...
L'aparició de conjuntivitis afectarà inevitab...
Si treballes en una organització o empresa, sens ...
Quin és el lloc web d'Air Transat Canada? Air ...
Què és Japan HMV Online? HMV ONLINE Japan és el ll...
Què és E! En línia? E! On Line és un mitjà profess...
La inestabilitat lumbar significa que la columna ...
La suplementació d'àcid fòlic des dels 3 meso...
Els antibiòtics s'utilitzen àmpliament en med...