Com pelar les castanyes?

Com pelar les castanyes?

Em pregunto si també t'agrada menjar castanyes, no només són delicioses, sinó que també són un aliment molt nutritiu. No obstant això, pelar castanyes és una tasca difícil que t'has fet mal als dits. Hi ha alguna manera de pelar la pell dura de les castanyes sense tant esforç? Fem una ullada al mètode que us proporciono a continuació.

Com pelar fàcilment les closques de castanyes:

1. Rentar les castanyes i tallar una creu a la part superior amb un parell de tisores de cuina afilades.

2. Aboqueu aigua a l'olla i deixeu-ho bullir Afegiu-hi les castanyes i deixeu-ho coure uns 3 minuts.

3. Traieu les castanyes i aboqueu-les en aigua gelada perquè es refredin, sinó estaran calentes.

4. Pelar-ne una i treure-la és molt fàcil No tornaràs a tenir dolor a les mans pelant castanyes. Si la carn de castanya pelada no s'utilitza immediatament, es pot refrigerar o congelar-la durant molt de temps al congelador.

Hi ha diverses maneres de pelar les castanyes:

Mètode de remull amb aigua calenta: Rentar les castanyes crues i posar-les en un recipient, afegir una mica de sal, submergir-les en aigua bullint i tapar l'olla. Passats 5 minuts, traieu les castanyes i talleu-les, i la pell de la castanya caurà juntament amb la closca de la castanya.

Mètode de congelació a la nevera: Un cop cuites les castanyes, refredar-les i posar-les dues hores a la nevera per separar la closca i la carn. D'aquesta manera, la pell de la castanya es pot pelar ràpidament i la carn de la castanya queda molt intacta.

Mètode d'escalfament al microones: Talleu la closca de les castanyes crues que heu comprat amb unes tisores, poseu-les al microones i escalfeu-les a alta temperatura durant 30 segons, la pell i la carn de dins cauran automàticament. Abans d'utilitzar aquest mètode per treure les pells de la castanya, assegureu-vos de tallar-les, en cas contrari, podria provocar un mal funcionament del microones.

Mètode d'exposició al sol: col·loqueu les castanyes crues al sol durant un dia, i les closques de la castanya generalment s'esquerdaran, fent-les més fàcils de pelar.

Has après alguna cosa nova? Resulta que hi ha tantes tècniques per pelar castanyes! Els mètodes de pelar castanyes que ofereix l'editor són molt senzills i pràctics. Si també us agrada menjar castanyes, però teniu por de fer-vos mal a les mans en pelar les closques de la castanya, només heu de provar els mètodes proporcionats per l'editor.

<<:  Quines flors poden protegir de la radiació?

>>:  Quant de sucre moreno s'ha de menjar cada dia?

Recomanar articles

Quina eficàcia és la Maca peruana?

La maca és una planta semblant al rave que creix ...

Quins són els danys del cotó del cor negre per al cos humà?

Crec que tothom ha sentit parlar del cotó de cor ...

Quina és la funció de la hidroxietilcel·lulosa?

Hi ha d'haver molta gent que no sap què és la...

Quins aliments són més fàcils de digerir?

L'estómac és una part molt delicada, i si no ...

Quina és la raó per la qual tot el cos està solt?

Els que no els agrada fer exercici, sovint es que...

Què és l'hèrnia discal lumbar? Presta atenció a aquests símptomes

En el passat, els pacients que patien una hèrnia ...

Quines són les persones que no són aptes per menjar pollastre?

Tots mengem molt de pollastre, però el pollastre ...

Quins són els efectes de l'aigua de roses

Les roses eren originalment plantes ornamentals, ...

Pots menjar cloïsses mortes et diu un expert en gastronomia

Les cloïsses de flor també es coneixen com a cloï...

Què passa amb un bony dur que creix dins del forat de l'orella?

Creix un bony dur a l'interior de l'orell...

Quins són els efectes de l'oli de colza?

L'oli de colza, també conegut com a oli de co...

Els 7 errors més habituals que cometeu mentre us banyeu

Prendre un bany és una cosa agradable no només aj...

És la molsa capil·lar un organisme procariota?

La molsa de pèl és una espècie d'alga, que és...