Sabem que quan vingui la Festa Doble Novena, vindrem a menjar crisantems. Aquesta frase és molt famosa des de l'antiguitat. Però el crisantem i el meló amarg són coses diferents. Heu de saber que el meló amarg és una planta comestible que és una especialitat de Langfang. Com el seu nom indica, en realitat és una mena de beguda que es pot utilitzar per cuinar. I el meló amarg és una mena de crisantem. És un aliment de gust lleugerament amarg i de color verd. Quin valor té el meló amarg? El gust és una barreja de dolç, salat, amarg, àcid i picant, fresc i refrescant, i estimula la gana i enforteix la melsa. Chrysanthemum vulgare: té efectes antibacterians, antipirètics, antiinflamatoris i de millora de la vista. El sabor del crisantem amarg és lleugerament amarg i el color és verd Es pot sofregir o servir fred. Ingredients: 1 meló amarg, mig pebrot vermell, 1 cullerada de llavors de sèsam negre. Condiment: sal, salsa de soja, vinagre, sucre i oli de sèsam en quantitats adequades. Mètode: 1. Rentar el crisantem amarg i reservar. 2. Afegiu sal, salsa de soja, vinagre, sucre, oli de sèsam i llavors de sèsam negre al crisantem amarg rentat i barregeu-ho bé. Valor nutricional del crisantem amarg: 1. Conté proteïnes i és ric en fibra dietètica És ric en oligoelements com calci, fòsfor, zinc, coure, ferro, manganès, així com vitamines B1, B2, C, carotè, niacina, etc. A més, també conté substàncies químiques com cerol, alcaloides biliars, àcid tartàric i elements amargs. 2. Els dents de lleó contenen vitamina C i carotè, que són 2,1 i 2,3 vegades el contingut dels espinacs respectivament. Les fulles joves de l'herba amarga contenen una gamma completa d'aminoàcids, i les proporcions entre els diferents aminoàcids són adequades. Menjar verdures amargues ajuda a promoure la síntesi d'anticossos en el cos humà, millorar la immunitat del cos i promoure la funció cerebral. En resum, el meló amarg té molt de valor. A més, les herbes amargues són riques en ferro, de manera que menjar-les pot ajudar a prevenir l'anèmia. Però si voleu cuinar plats amb meló amarg, heu de rentar-lo bé abans de menjar. Llavors és més beneficiós per a la salut. |
<<: Com distingir els festucs bons i dolents
>>: Per què sempre tinc mal d'esquena?
El dolor d'estómac és molt comú. És un símpto...
En la vida diària, la hiperplàsia òssia del genol...
Tots sabem que normalment no hi ha gust a la boca...
Moltes persones a la vida troben que quan miren l...
La insuficiència respiratòria és una malaltia com...
Els glòbuls blancs, que anomenem leucòcits, jugue...
De fet, una febre alta té un gran impacte en l...
Hi ha innombrables persones que pateixen depressi...
Quan es tracta de les causes de la tromboangiitis...
La síndrome de Down és una cosa que totes les don...
Quin és el lloc web de la Universitat de les Arts ...
A la vida, moltes persones pateixen d'hepatit...
Tothom sap que aliments com els fruits secs tenen...
Els estàndards d'examen de la visió són extre...
Crec que tothom ha sentit parlar de la malaltia d...