Sabem que quan vingui la Festa Doble Novena, vindrem a menjar crisantems. Aquesta frase és molt famosa des de l'antiguitat. Però el crisantem i el meló amarg són coses diferents. Heu de saber que el meló amarg és una planta comestible que és una especialitat de Langfang. Com el seu nom indica, en realitat és una mena de beguda que es pot utilitzar per cuinar. I el meló amarg és una mena de crisantem. És un aliment de gust lleugerament amarg i de color verd. Quin valor té el meló amarg? El gust és una barreja de dolç, salat, amarg, àcid i picant, fresc i refrescant, i estimula la gana i enforteix la melsa. Chrysanthemum vulgare: té efectes antibacterians, antipirètics, antiinflamatoris i de millora de la vista. El sabor del crisantem amarg és lleugerament amarg i el color és verd Es pot sofregir o servir fred. Ingredients: 1 meló amarg, mig pebrot vermell, 1 cullerada de llavors de sèsam negre. Condiment: sal, salsa de soja, vinagre, sucre i oli de sèsam en quantitats adequades. Mètode: 1. Rentar el crisantem amarg i reservar. 2. Afegiu sal, salsa de soja, vinagre, sucre, oli de sèsam i llavors de sèsam negre al crisantem amarg rentat i barregeu-ho bé. Valor nutricional del crisantem amarg: 1. Conté proteïnes i és ric en fibra dietètica És ric en oligoelements com calci, fòsfor, zinc, coure, ferro, manganès, així com vitamines B1, B2, C, carotè, niacina, etc. A més, també conté substàncies químiques com cerol, alcaloides biliars, àcid tartàric i elements amargs. 2. Els dents de lleó contenen vitamina C i carotè, que són 2,1 i 2,3 vegades el contingut dels espinacs respectivament. Les fulles joves de l'herba amarga contenen una gamma completa d'aminoàcids, i les proporcions entre els diferents aminoàcids són adequades. Menjar verdures amargues ajuda a promoure la síntesi d'anticossos en el cos humà, millorar la immunitat del cos i promoure la funció cerebral. En resum, el meló amarg té molt de valor. A més, les herbes amargues són riques en ferro, de manera que menjar-les pot ajudar a prevenir l'anèmia. Però si voleu cuinar plats amb meló amarg, heu de rentar-lo bé abans de menjar. Llavors és més beneficiós per a la salut. |
<<: Com distingir els festucs bons i dolents
>>: Per què sempre tinc mal d'esquena?
Quin és el lloc web oficial de Rogue Rabbit? Mashi...
Amb l'arribada de la primavera i la tardor, c...
Quan els meridians del cos estan bloquejats, el m...
Un espinós a les natges pot ser hemorroides. Molt...
Crec que cada amiga està familiaritzada amb lliga...
Hi ha diversos enzims al nostre cos humà que es c...
Parlant del dany dels cigarrets, molts amics sabe...
Pel que fa al nitrat de plata, el primer que em v...
Què és Charter Communications? Charter Communicati...
El timoma és una malaltia relativament greu. Sabe...
La llavor de Cassia és el que anomenem llavor de ...
Els amics que tenen entumiment als dits esquerres...
Què és Limango-Outlet? Limango-Outlet és una de le...
Amb el deteriorament de l'entorn de vida, les...
Si hi ha un nus dur a l'anus i fa mal al toca...