Quin valor té el crisantem amarg

Quin valor té el crisantem amarg

Sabem que quan vingui la Festa Doble Novena, vindrem a menjar crisantems. Aquesta frase és molt famosa des de l'antiguitat. Però el crisantem i el meló amarg són coses diferents. Heu de saber que el meló amarg és una planta comestible que és una especialitat de Langfang. Com el seu nom indica, en realitat és una mena de beguda que es pot utilitzar per cuinar. I el meló amarg és una mena de crisantem. És un aliment de gust lleugerament amarg i de color verd. Quin valor té el meló amarg?

El gust és una barreja de dolç, salat, amarg, àcid i picant, fresc i refrescant, i estimula la gana i enforteix la melsa.

Chrysanthemum vulgare: té efectes antibacterians, antipirètics, antiinflamatoris i de millora de la vista. El sabor del crisantem amarg és lleugerament amarg i el color és verd Es pot sofregir o servir fred.

Ingredients: 1 meló amarg, mig pebrot vermell, 1 cullerada de llavors de sèsam negre. Condiment: sal, salsa de soja, vinagre, sucre i oli de sèsam en quantitats adequades. Mètode: 1. Rentar el crisantem amarg i reservar. 2. Afegiu sal, salsa de soja, vinagre, sucre, oli de sèsam i llavors de sèsam negre al crisantem amarg rentat i barregeu-ho bé.

Valor nutricional del crisantem amarg: 1. Conté proteïnes i és ric en fibra dietètica És ric en oligoelements com calci, fòsfor, zinc, coure, ferro, manganès, així com vitamines B1, B2, C, carotè, niacina, etc. A més, també conté substàncies químiques com cerol, alcaloides biliars, àcid tartàric i elements amargs.

2. Els dents de lleó contenen vitamina C i carotè, que són 2,1 i 2,3 vegades el contingut dels espinacs respectivament. Les fulles joves de l'herba amarga contenen una gamma completa d'aminoàcids, i les proporcions entre els diferents aminoàcids són adequades. Menjar verdures amargues ajuda a promoure la síntesi d'anticossos en el cos humà, millorar la immunitat del cos i promoure la funció cerebral.

En resum, el meló amarg té molt de valor. A més, les herbes amargues són riques en ferro, de manera que menjar-les pot ajudar a prevenir l'anèmia. Però si voleu cuinar plats amb meló amarg, heu de rentar-lo bé abans de menjar. Llavors és més beneficiós per a la salut.

<<:  Com distingir els festucs bons i dolents

>>:  Per què sempre tinc mal d'esquena?

Recomanar articles

Què fer si tens mal de panxa i diarrea

El dolor d'estómac és molt comú. És un símpto...

Hiperplàsia òssia del genoll, trobar el mètode de tractament adequat és crucial

En la vida diària, la hiperplàsia òssia del genol...

Per què la boca se sent salada? És causada per una malaltia?

Tots sabem que normalment no hi ha gust a la boca...

Per què la pantalla del telèfon s'abomba quan la miro amb ulleres?

Moltes persones a la vida troben que quan miren l...

Hi ha 5 primers símptomes d'insuficiència respiratòria

La insuficiència respiratòria és una malaltia com...

Recompte alt de glòbuls blancs

Els glòbuls blancs, que anomenem leucòcits, jugue...

Què causa febre freqüent?

De fet, una febre alta té un gran impacte en l...

Per què sempre em sento deprimit? Feu això per alleujar l'estrès?

Hi ha innombrables persones que pateixen depressi...

Quines són les causes de la tromboangeitis obliterant?

Quan es tracta de les causes de la tromboangiitis...

A què he de prestar atenció a l'hora de detectar la síndrome de Down?

La síndrome de Down és una cosa que totes les don...

Com llegir els resultats de la prova de dos parells i mig

A la vida, moltes persones pateixen d'hepatit...

Què he de fer si tinc mal de panxa després de menjar pinyons?

Tothom sap que aliments com els fruits secs tenen...

Què fer si sou miopes durant un examen físic militar

Els estàndards d'examen de la visió són extre...

Causes de l'espatlla congelada

Crec que tothom ha sentit parlar de la malaltia d...