A tothom li encanta menjar autèntics plats casolans, com el porc agredolç, les costelles de cola, etc. Les costelles de cola són riques en nutrients, refrescants i no greixoses, i el mètode també és molt senzill i fàcil d'aprendre. Per a les persones que els agrada cuinar, aquest plat també és un plat que lluirien quan entretenen els amics, doncs, com es fan els ossos de cola? Ara deixeu-me presentar-vos el mètode de fer ossos de cola, perquè pugueu fer lloar-lo a la vostra família. Ingredients: 700 g de costelles Condiment: oli de cacauet, salsa de soja, vi de cuina, sal, salsa d'ostres, cola, quantitat adequada de pebrot. En principi, qualsevol cola està bé, però el millor és fer servir Coca-Cola. Passos: 1. Talleu les costelles a trossos, renteu-les i escorreu-les 2. Talleu el gingebre a trossos, piqueu l'all i talleu el pebrot de Hangzhou a trossos amb un ganivet inclinat. El gruix ha de ser moderat. 3. Escalfeu oli en una paella freda, afegiu-hi les costelles, sofregiu fins que canviïn de color, afegiu-hi la salsa de soja, continueu sofregint fins que tingui un color uniforme, afegiu-hi sal i remeneu-ho bé. 4. Afegiu-hi cola, aproximadament al mateix nivell que les costelles, i deixeu-ho coure a foc mitjà fins que estigui ben cuit. Presta atenció a donar-li la volta durant el procés per evitar que s'enganxi a la paella. 5. Afegiu-hi la salsa d'ostres per espessir la salsa, afegiu-hi el bitxo i l'all picat, sofregiu durant un minut i serviu. Consells: 1. Les costelles s'han de fregir fins que estiguin cuites abans d'afegir cola, sinó hi haurà escuma de sang que afectarà l'aspecte del plat. 2. Massa cola serà massa dolça, així que podeu afegir una petita quantitat d'aigua per diluir-la. 3. Afegiu-hi la salsa d'ostres just abans de treure-la del foc, i el plat quedarà brillant. I no és fàcil enganxar-se a l'olla 4. La calor és molt important si és massa alta, el menjar es cremarà, i si és massa baixa, el menjar no serà fragant. 5. Ningú coneix el teu gust millor que tu, així que has de controlar tu mateix la quantitat de cada condiment. Els ossos de cola són especialment deliciosos amb arròs i es poden treure a la feina. Són més nets i segurs que els aliments a l'exterior. A més, els ingredients també són molt senzills. Vine i prova-ho. |
<<: Què he de fer si tinc una disminució de plaquetes?
>>: Què causa rampes a les cames a la nit?
Què és la Universitat de Ciències Aplicades de l...
L'alçada del coixí determinarà la salut i la ...
La crema desintoxicant de llimona té un bon efect...
Parlant de nous, tothom hauria de conèixer-les, p...
Saps què és la queilitis? El símptoma més evident...
Pel que fa a la farina i el midó, dues substàncie...
Tots sabem que els problemes dentals són el més d...
Quan es produeix un sarcoma de cèl·lules fusiform...
Els bacteris i els fongs es troben a tot arreu de...
Quina és la causa del mal d'esquena Molta gen...
Per als amics que pateixen dolor al pit a causa d...
Pel que fa a la neutropènia, molts amics saben qu...
Què és The Korea Times? El Korea Times és conegut ...
Què és Desire Creator? Creators of Desire és el bl...
Moltes persones se senten perduts quan troben sím...