La trombosi cerebral és cada cop més freqüent, i els pacients són cada cop més joves. La trombosi cerebral és molt perjudicial per al cos humà, també s'ha de reforçar l'atenció diària per evitar que els pacients amb trombosi cerebral també presenten símptomes d'obesitat o hiperlipidèmia. Aleshores, quins són els tabús dietètics per als pacients amb trombosi cerebral? Segueix l'editor i fes-hi una ullada junts. 1. Tots els aliments massa salats i productes en vinagre, les cloïsses, les gambes, els ous en conserva, les verdures de fulla verda riques en sodi, el tabac, l'alcohol, el te fort, el cafè i els aliments picants i irritants són tabú. 2. Els aliments que tenen l'efecte de baixar la pressió arterial inclouen: api, pastanaga, tomàquet, castanya d'aigua, cogombre, fongs, algues, plàtans, etc., els aliments hipolipemiants inclouen: arç, bolets shiitake, all, ceba, peix de mar, mongeta, etc., bolets, xampinyons, etc. Els fongs, els bolets, el fong negre i el fong blanc són rics en nutrients i deliciosos, i tenen un cert efecte en la prevenció i el tractament de la hipertensió, l'hemorràgia cerebral i la trombosi cerebral. 3. Deixar de fumar, beure alcohol amb precaució i prendre te amb moderació. 4. Fixeu-vos en l'elecció de verdures i fruites fresques com ara taronges, dàtils, tomàquets, fulles d'api, colza, col xinesa, fulles d'enciam, etc., i reompliu a temps les vitamines hidrosolubles com la vitamina C, B6, B1, B2 i la vitamina B12. 5. La dieta baixa en sodi pot reduir la ingesta de sal. 6. Trieu aliments rics en fibra dietètica, com ara midó, arròs integral, farina estàndard, blat de moro, mill, etc., que poden afavorir el peristaltisme intestinal, accelerar l'excreció de colesterol i ser beneficiosos per a la prevenció i el tractament de la hipertensió. 7. Limita el greix i el colesterol. El greix dietètic no ha de superar els 40-50 g/d. Els olis vegetals com l'oli de soja, l'oli de colza, l'oli de cacauet, l'oli de sèsam, l'oli de blat de moro i l'oli de cártam poden ser limitats. d. 8. Quantitat adequada de proteïnes. S'ha de controlar la qualitat i la quantitat de proteïnes alimentàries, i s'ha de seleccionar proteïnes d'alta qualitat amb un alt valor biològic, a raó d'1 g/kg per dia, de les quals la proteïna vegetal pot representar el 50%, i la proteïna animal de peix, pollastre, vedella, clara d'ou, llet, carn magra de porc, etc. La proteïna de soja pot prevenir l'aparició d'ictus i s'ha de consumir més sovint. Els pacients han de beure molta aigua, sobretot a primera hora del matí, per diluir l'estómac i els intestins i ajudar a excretar l'aigua. També han de beure aigua abans d'anar a dormir a la nit, per diluir la sang i frenar la formació de coàguls de sang. No mengeu en excés ni salteu els àpats a hores regulars i en quantitats regulars, i intenteu menjar una varietat d'aliments. |
<<: Com cuidar la bronquitis crònica?
>>: Com tractar la pneumònia supurativa?
Què és Micron Technology? Micron Technology és un ...
Via perillosa 1: Falta extrema d'exercici fís...
La ceftriaxona sòdica per injecció és un fàrmac a...
Què és el lloc web de Fluor Corporation? Fluor va ...
Algunes persones poden experimentar dolor a la zo...
Hi pot haver moltes condicions anormals en les fe...
Tots sabem que a l'estiu hi ha més mosquits, ...
Atès que cada noia té una forma corporal diferent...
Què és la Universitat de Savoia? La Universitat de...
Avui en dia, moltes persones opten per caminar le...
Com detectar precoçment els signes de tumors? El ...
Tomàquets massa durs Com més durs són els tomàque...
L'aigua salada és molt eficaç per als nostres...
Quin lloc web és la princesa Nanette Lepore? Nanet...
Hi ha molts tipus de rinitis, algunes són rinitis...