La trombosi cerebral és cada cop més freqüent, i els pacients són cada cop més joves. La trombosi cerebral és molt perjudicial per al cos humà, també s'ha de reforçar l'atenció diària per evitar que els pacients amb trombosi cerebral també presenten símptomes d'obesitat o hiperlipidèmia. Aleshores, quins són els tabús dietètics per als pacients amb trombosi cerebral? Segueix l'editor i fes-hi una ullada junts. 1. Tots els aliments massa salats i productes en vinagre, les cloïsses, les gambes, els ous en conserva, les verdures de fulla verda riques en sodi, el tabac, l'alcohol, el te fort, el cafè i els aliments picants i irritants són tabú. 2. Els aliments que tenen l'efecte de baixar la pressió arterial inclouen: api, pastanaga, tomàquet, castanya d'aigua, cogombre, fongs, algues, plàtans, etc., els aliments hipolipemiants inclouen: arç, bolets shiitake, all, ceba, peix de mar, mongeta, etc., bolets, xampinyons, etc. Els fongs, els bolets, el fong negre i el fong blanc són rics en nutrients i deliciosos, i tenen un cert efecte en la prevenció i el tractament de la hipertensió, l'hemorràgia cerebral i la trombosi cerebral. 3. Deixar de fumar, beure alcohol amb precaució i prendre te amb moderació. 4. Fixeu-vos en l'elecció de verdures i fruites fresques com ara taronges, dàtils, tomàquets, fulles d'api, colza, col xinesa, fulles d'enciam, etc., i reompliu a temps les vitamines hidrosolubles com la vitamina C, B6, B1, B2 i la vitamina B12. 5. La dieta baixa en sodi pot reduir la ingesta de sal. 6. Trieu aliments rics en fibra dietètica, com ara midó, arròs integral, farina estàndard, blat de moro, mill, etc., que poden afavorir el peristaltisme intestinal, accelerar l'excreció de colesterol i ser beneficiosos per a la prevenció i el tractament de la hipertensió. 7. Limita el greix i el colesterol. El greix dietètic no ha de superar els 40-50 g/d. Els olis vegetals com l'oli de soja, l'oli de colza, l'oli de cacauet, l'oli de sèsam, l'oli de blat de moro i l'oli de cártam poden ser limitats. d. 8. Quantitat adequada de proteïnes. S'ha de controlar la qualitat i la quantitat de proteïnes alimentàries, i s'ha de seleccionar proteïnes d'alta qualitat amb un alt valor biològic, a raó d'1 g/kg per dia, de les quals la proteïna vegetal pot representar el 50%, i la proteïna animal de peix, pollastre, vedella, clara d'ou, llet, carn magra de porc, etc. La proteïna de soja pot prevenir l'aparició d'ictus i s'ha de consumir més sovint. Els pacients han de beure molta aigua, sobretot a primera hora del matí, per diluir l'estómac i els intestins i ajudar a excretar l'aigua. També han de beure aigua abans d'anar a dormir a la nit, per diluir la sang i frenar la formació de coàguls de sang. No mengeu en excés ni salteu els àpats a hores regulars i en quantitats regulars, i intenteu menjar una varietat d'aliments. |
<<: Com cuidar la bronquitis crònica?
>>: Com tractar la pneumònia supurativa?
Hi ha molts equips que es poden utilitzar per fer...
El dejuni Bigu significa no menjar grans i cereal...
Moltes persones a la vida tenen problemes amb les...
"El que penses durant el dia, somies a la ni...
Les hemorroides són una malaltia comuna a la zona...
Cal prestar atenció als motius del peeling al vol...
Què és el lloc web rus d'informació classifica...
Què és MoDaCo? MoDaCo és un lloc web indi sobre di...
La malaltia reumatoide dels dits es refereix a la...
Portulaca oleracea es pot utilitzar com a medicin...
A mesura que el cos humà envelleix, és més propen...
Per a les persones normals, el cervell humà ha d&...
Els punts negres es formen quan la secreció exces...
Quina és la web de reserves d'hotels d'Hot...
Molta gent trobarà molts cabells a les cames dura...