Hi ha dos tipus de colesterol alt: d'alta densitat i de baixa densitat. El colesterol d'alta densitat té un efecte protector sobre el sistema cardiovascular, per la qual cosa és bo. Aquest últim és dolent i pot augmentar el risc de patir malalties coronàries. Un nivell de colesterol normal està entre 144 i 200 per unitat. Molta gent ara té el colesterol alt, així que com tractar el colesterol alt? Ara parlem-ne amb detall. Generalment, és causat per la dieta. El colesterol alt és molt perillós i pot causar fàcilment aterosclerosi, hipertensió, malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, i augmentar el risc de complicacions vasculars al cor, el cervell i les extremitats inferiors en pacients diabètics. Per als pacients amb hipercolesterolèmia, on només el nivell de colesterol en sang està elevat però el nivell de triglicèrids és normal, els punts clau del tractament dietètic són: En primer lloc, limiteu el colesterol dels aliments a menys de 200 mg al dia. Els pacients han d'evitar o menjar menys aliments rics en colesterol, com cervells d'animals, medul·les espinals, òrgans interns, rovells d'ou (cada rovell d'ou conté 250-300 mg de colesterol), mariscs (com cloïsses, cargols, etc.) i mol·luscs (com ara calamars, sípies, etc.). D'altra banda, els pacients han de consumir quantitats adequades de nutrients amb baix contingut en colesterol, com ara carn magra de porc, vedella, ànec, pollastre, peix i llet. El contingut de colesterol d'aquests aliments no és alt. Per exemple, cada ampolla de llet conté només 30 mg, i molts altres aliments també contenen només uns 100 mg de colesterol per cada 100 grams. En segon lloc, limitar el greix animal i augmentar adequadament l'oli vegetal Els càlculs mostren que si no s'utilitza oli animal per cuinar, és ideal que cada pacient mengi de 500 a 750 g d'oli vegetal (oli de soja, oli de blat de moro, oli de colza, etc.). Tot i que l'oli vegetal és bo, no s'aconsella consumir-ne massa, sinó portarà efectes adversos. En tercer lloc, menja més verdures, fruites i melons per augmentar la ingesta de fibra. En quart lloc, mengeu més aliments que tinguin l'efecte de reduir el colesterol, com ara la soja i els seus productes, la ceba, l'all, la coliflor daurada (cap d'herba), els bolets shiitake i els fongs. Alguns d'aquests aliments també tenen efectes anticoagulants, que també són beneficiosos per prevenir la trombosi i les malalties coronàries. Els pacients han de tenir una dieta equilibrada, evitar menjar aliments amb alt contingut en greixos, intentar menjar aliments baixos en greixos i calories, intentar no menjar desposses d'animals, no més d'un ou al dia, no menjar oli animal, menjar més peix, fesols, carn magra, marisc, fruites, etc., i no menjar més de vuit grams de sal al dia. L'exercici adequat també és crucial. |
<<: Què causa la inflor i el dolor dels pits?
>>: Què puc menjar per controlar la meva gana?
La fístula anal de posició alta i la fístula anal...
Com eliminar de forma ràpida i eficaç l'escal...
La vitamina E és un tònic amb efectes de bellesa....
La tuberculosi i els refredats tenen molts símpto...
La bronquitis crònica, comunament coneguda com a ...
La salut del cor és una cosa que ningú pot prendr...
De fet, a la vida, moltes persones trobaran que e...
Amb la millora del nivell de vida de les persones...
A la societat moderna, la gent està sota una gran...
Què és l'Agència de Notícies Russa? La Novaya ...
Un amic et convida el diumenge a menjar un menjar...
El granat és una pedra preciosa molt comuna, i sa...
Quin és el lloc web de Coca-Cola Hellenic Bottling...
Quin és el lloc web del Consolat General d'Aus...
Molts nens tenen tendència a desenvolupar TDAH, q...