Valor nutricional, eficàcia i funció de les peres, i tabús alimentaris

Valor nutricional, eficàcia i funció de les peres, i tabús alimentaris

La pera és una fruita habitual a les nostres vides. És rica en aigua i té un sabor cruixent i dolç. Menjar peres amb regularitat pot humitejar els pulmons i alleujar la tos Qualsevol pot menjar-lo, incloses les dones embarassades i els nens. Però no es poden menjar massa peres per evitar la diarrea, especialment les persones amb mal estómac i cos fred haurien de menjar menys. Aleshores, quins són els altres tabús de les peres?

Introducció de Pera

La pera també es coneix com a fruita ràpida, llet de jade, etc. Els antics anomenaven les peres "l'avantpassat dels fruits", que significa "l'avantpassat de tots els fruits". Com que és fresca, sucosa, dolça i agre, també es coneix com a "aigua mineral natural". El meu país és un dels llocs de naixement central de les plantes de Pyrus. La majoria de les peres asiàtiques provenen de l'est d'Àsia i Corea del Nord també són els orígens originals de les peres asiàtiques.

Les peres ocupen una posició important entre les fruites i s'utilitzen més que les pomes. Hi ha poca gent que no li agradi menjar peres. Les peres són de naturalesa fresca i poden eliminar la calor i calmar els nervis. El consum regular pot restablir la pressió arterial a la normalitat i millorar els símptomes com ara marejos, sequedat de coll i mal de coll. És una bona opció perquè les dones embarassades i els nadons mengin peres per reduir la calor interna. Les peres contenen més sucres i múltiples vitamines, que són fàcilment absorbides pel cos humà, augmenten la gana i tenen un efecte protector sobre el fetge. Menjar peres pot prevenir l'aterosclerosi i inhibir la formació de nitrosamines cancerígenes, prevenint i combatent així el càncer.

No obstant això, les peres s'han de rentar abans de menjar-les. Sovint hi ha residus de pesticides a la pell de la pera, després de posar-hi una mica de sal a la pell, agafeu-la amb les dues mans i fregueu-la suaument d'anada i tornada. A continuació, esbandiu-la amb aigua. Per descomptat, si voleu estalviar temps, també podeu pelar la pera directament.

L'eficàcia i la funció de la pera

Les peres tenen un gust dolç i lleugerament àcid, i són de naturalesa fresca. Entren als meridians del pulmó i de l'estómac, i tenen els efectes de promoure la producció de líquids i apagar la set, beneficiant la melsa i aturant la diarrea, harmonitzant l'estómac i alleujant les reaccions adverses, i netejant el cor i humitejant els pulmons.

1. Les peres contenen una gran quantitat de pectina, que ajuda a la digestió i facilita els moviments intestinals. La teva llengua se sentirà aspra quan mengis peres. Això es deu al fet que la fusta i la fibra es componen de cèl·lules de pedra, que poden estimular els intestins i alleujar el restrenyiment.

2. Les peres són riques en vitamines B, que poden protegir el cor, alleujar la fatiga, millorar la vitalitat del miocardi i reduir la pressió arterial.

3. Els glucòsids i l'àcid tànic continguts a les peres poden eliminar la flegma i alleujar la tos, i tenir un efecte nutritiu a la gola.

La pera és apta per a persones

És comestible per a la majoria de la gent. És especialment adequat per a pacients amb hepatitis, cirrosi i funció renal deficient.

En general, les dones embarassades i les mares lactants poden menjar peres, però no n'hi ha prou amb una pera al dia. Com que les peres són de naturalesa freda i humida, menjar-ne massa danyarà la melsa i l'estómac. Les peres tenen un alt contingut de sucre, per la qual cosa les dones embarassades amb diabetis gestacional han de tenir cura quan mengen peres.

Els nadons poden beure suc de pera i menjar pasta de pera a partir del quart mes. Alguns nadons tindran una diarrea lleu quan mengen peres, de manera que, a més d'afegir-ne una petita quantitat la primera vegada, també hauríeu d'observar la reacció del nadó després de menjar la pera.

Tabús sobre menjar peres

1. És especialment indicat per a persones amb flegma gruixuda o nul·la a la tos, picor i sequedat de gola, bronquitis crònica, tuberculosi, hipertensió, malalties cardíaques, hepatitis, cirrosi i aquells que han estat bevent o han passat amb ressaca.

2. Els pacients amb enteritis crònica, malaltia estomacal freda i diabetis han d'evitar menjar peres crues.

<<:  Efectes de les llavors de carbassa

>>:  Quins són els efectes de les llavors de cànem?

Recomanar articles

Què tal el canal de bodes? Comentaris del canal de bodes i informació del lloc web

Què és Wedding Channel? Wedding Channel és un famó...

Què tal Bugatti? Comentaris de Bugatti i informació del lloc web

Quina és la pàgina web de Bugatti? Bugatti és una ...

No leucoplàsia

La uretritis no gonocòccica és una uretritis caus...

Què fer amb la dilatació capil·lar facial?

La telangiectàsia facial, comunament coneguda com...

Examen i tractament de la hiperlipidèmia

Avui en dia, les condicions de vida de la gent só...

Què causa la boca seca, el gust amarg i el mal alè?

A la vida diària, molts amics experimenten la boc...

Quina és la raó d'un bony dur sota el lòbul de l'orella?

Si un nucli dur creix sota el lòbul de l'orel...

El glaucoma és hereditari els pares ho han de saber?

El glaucoma és una malaltia relativament freqüent...

Quin és el dolor a la part inferior dreta del pit?

Per als amics que pateixen dolor a la part inferi...

Què causa opressió al pit i dificultat per respirar?

Si experimenteu opressió al pit i dificultat per ...