Què menjar per a la gastritis aguda

Què menjar per a la gastritis aguda

La gastritis és una de les malalties més freqüents a les nostres vides. La causa de la gastroenteritis és sobretot perquè no prestem atenció a la nostra dieta, sobretot ara molts joves no mengen a temps, així que patiran una gastroenteritis aguda per controlar la malaltia. Descobrim quin tipus d'aliment és bo per a la gastritis aguda?

Els experts en medicina xinesa diuen que la gastroenteritis aguda és una malaltia gastrointestinal aguda molt freqüent, caracteritzada per una història evident de dieta inadequada, inici sobtat i recuperació ràpida. A més del tractament farmacològic, una dieta raonable també és una part important en el tractament de la gastroenteritis. Si no presteu atenció als ajustaments dietètics, no només agreujarà la condició i allargarà el curs de la malaltia, sinó que també afectarà l'eficàcia del tractament. La medicina tradicional xinesa divideix la gastroenteritis en diferents tipus, com ara humit-calor, fred-humitat i estancament, segons les causes i les constitucions físiques.

Durant el període de recuperació després que la malaltia s'hagi resolt, primer proveu una dieta líquida. En general, els pacients poden triar aliments suaus líquids clars després d'aturar els vòmits. Preste atenció a menjar àpats petits amb freqüència, de 6 a 7 àpats al dia. Al principi, podeu donar una petita quantitat de sopa d'arròs, arrel de lotus en pols, crema d'ametlla, etc. Quan els símptomes s'alleugen i la freqüència de les deposicions disminueix, podeu canviar a aliments líquids complets, com ara afegir crema d'ou al vapor, pasta d'arròs de rovell d'ou salat, pasta d'arròs de llavors de lotus, sopa d'arròs espessa amb gotes d'ou, pasta d'arròs de pastanaga i altres aliments. Intenta evitar els aliments rics en greixos i que produeixen gasos, com ara la llet i els productes lactis, la sacarosa, els aliments massa dolços i la carn.

Aleshores, quins aliments no es poden menjar?

1. Els investigadors diuen que el greix de la llet és un greix saturat que es troba en grans quantitats en els gelats i els productes de xocolata. És difícil de digerir. Per fer-ho, el fetge ha de segregar una gran quantitat de bilis per ajudar a trencar el greix de la llet als intestins. Aquest entorn intestinal és especialment adequat per a la supervivència del Bacillus wardii. Aquest bacteri és gairebé inexistent als intestins. Tanmateix, els investigadors van trobar que la proporció d'aquest bacteri amant de la bilis als intestins dels ratolins experimentals que consumien regularment una dieta plena de greixos arribava al 6%. Pot activar el sistema immunitari de les persones susceptibles d'enteritis i desencadenar enteritis.

2. El bròquil i la col són verdures destacades de la "Família de la descomposició" No només són riques en vitamines i fibra dietètica, sinó que també tenen efectes anticancerígens i antienvelliment.

Però tot i que són rics en fibra dietètica i una varietat de nutrients, no es pot confiar completament que aquestes verdures siguin saludables. Com que els vegetals rics en fibra poden ajudar a ampliar la capacitat de l'estómac, poden provocar fàcilment una acumulació excessiva de gasos a l'estómac i els intestins.

3. Les begudes àcides poden irritar l'esòfag i estimular els nervis sensorials, fent que la zona irritada es torni vermella i inflada.

Si beu un got gran de suc de cítrics a primera hora del matí, augmentarà l'acidesa de l'estómac i els intestins. Si en aquest moment estàs bevent aigua de llimona ensucrada amb una alta concentració de fructosa, has de tenir més cura, perquè la ingesta excessiva de sucre pot provocar diarrea.

4. Menjar molta xocolata no només aporta calories addicionals, sinó que les persones que pateixen la malaltia de reflux gastroesofàgic han experimentat les molèsties i la irritació que provoca menjar xocolata. Això es deu al fet que la xocolata pot provocar la relaxació de l'esfínter esofàgic inferior, permetent que l'àcid estomacal refluxi i irriti l'esòfag i la faringe.

5. Els fesols són coneguts per causar indigestió. Els oligosacàrids que contenen els fesols, com l'estaquiosa i la rafinosa, són fermentats pels bacteris intestinals i es poden descompondre per produir alguns gasos, que al seu torn provoquen símptomes com singlot, remor intestinal, inflor abdominal i dolor abdominal.

A través de la descripció anterior, ara tothom té una certa comprensió de què menjar després de patir una gastritis aguda. L'aparició de problemes d'estómac es produeix principalment per no prestar atenció a la dieta, per la qual cosa regular mitjançant el control de la dieta és el millor mètode en temps normals, s'ha de prestar especial atenció a no menjar en excés, i és millor menjar més.

<<:  Quin és el mètode d'entrenament de rehabilitació per a l'hemorràgia del tronc cerebral?

>>:  Com poden els adolescents millorar la seva memòria?

Recomanar articles

Com perdre pes en pacients amb anèmia ferropènica

L'anèmia ferropènica és una malaltia molt fre...

Com tractar i prevenir la rinitis

La rinitis és molt problemàtica per a moltes pers...

Quins són els perjudicis de l'ús a llarg termini de la pols de neteja dental?

Amb la millora dels nivells de vida, la gent pres...

Quines són les opcions de tractament estàndard per a l'hepatitis C?

Quan patiu hepatitis C, heu de parar atenció al m...

Com netejar les taques a la roba

La roba tacada de taques farà que la gent se sent...

Quins són els efectes secundaris de la llum polsada intensa?

A la vida, moltes dones presten més atenció al se...

Quins són els primers símptomes del vitiligen?

El vitiligo és una malaltia comuna de la pell que...

Quins són els perills dels pesticides per al cos humà?

El plaguicida és un fàrmac que s'utilitza en ...

Com utilitzar les màscares d'un sol ús

Les màscares d'un sol ús són generalment adeq...

A què s'ha de parar atenció quan es tracten els quists anals?

El quist anal és una malaltia anorectal comuna a ...