Com fer un gelat?

Com fer un gelat?

A tothom li agrada menjar gelat, i ara hi ha gelats a la brasa, etc. El gelat Haagen-Dazs té una textura delicada i un gust suau, però si el voleu gaudir al màxim, és bastant car. Avui en dia, a la gent li encanta menjar gelat no només a l'estiu, sinó també a l'hivern. Tanmateix, la nata que es compra a la botiga no és gaire bona. Fem una ullada als passos!

Beneficis per a la salut:

Llet: rica en proteïnes

Cacau en pols: ajuda a reduir els lípids sanguinis, ajuda a reduir la pressió arterial i millora la circulació sanguínia

Ingredients:

Rovell d'ou, nata per muntar, llet, cacau en pols, maizena

Mètode de la recepta:

1. Imatge material anterior

Com fer un gelat

2. Separeu el rovell de la clara

3. Separeu tres rovells d'ou

4. Afegiu-hi una cullerada de sucre i una cullerada de maizena al rovell d'ou i barregeu-ho bé.

5. Afegiu 250 ml de llet al rovell d'ou barrejat uniformement i barregeu-ho bé

6. Escalfeu el líquid de llet i rovell d'ou barrejats uniformement a foc lent

7. Escalfeu la barreja de llet i rovell d'ou fins que quedi prou espessa per cobrir el dors d'una cullera i després retireu-la del foc.

8. Dividiu la llet i la pasta de rovell d'ou en dues porcions, afegiu-hi el cacau en pols a una porció mentre encara estigui calent, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar per a un ús posterior.

9. Deixeu refredar una porció de llet original i pasta de rovell d'ou per utilitzar-la posteriorment

10. Afegiu una imatge de nata muntada

11. Afegiu una cullerada de sucre a la nata muntada i bateu fins que quedi un 60% repartida, és a dir, quedi plumosa però encara fluida.

12. Afegiu una petita porció de nata muntada a la llet pura i la pasta de rovell d'ou refredades i barregeu-ho bé (perquè la meva pasta de llet i rovell d'ou és petita, així que la vaig dividir per la meitat)

13. Afegiu la pasta de rovell d'ou de cacau refredada a la nata muntada restant i barregeu-ho bé.

14. Gelat de crema de cacau

15. Poseu-los a la nevera per separat, traieu-los i remeneu-los al cap d'una hora, i després traieu-los i remeneu-los cada hora, tres o quatre vegades (la imatge mostra la primera remoció)

Consells de receptes:

1. A l'hora de cuinar el flam d'ou, el millor és escalfar-lo amb aigua, però no escalfar-lo fins a bullir, sinó serà una sopa de gotes d'ou No obstant això, els experts no necessiten escalfar-lo amb aigua, així que és millor anar amb compte a l'hora de fer-lo per primera vegada;

2. Pots substituir el cacau en pols per altres ingredients segons la teva preferència.

Si volem menjar un gelat deliciós, podem fer-ho nosaltres mateixos. Podem combinar qualsevol sabor i forma que ens agradi. També pots fer un gelat per al teu amant, que no només és creatiu sinó que també pot capturar el seu estómac, que és el més important.

<<:  Quin te pot millorar el moviment intestinal i els efectes laxants?

>>:  Què he de fer si tinc un refredat i tos a la nit?

Recomanar articles

Què fer amb la gastritis a llarg termini

La malaltia més comuna a les nostres vides ara és...

Quins són els perills de la vasodilatació?

En la nostra vida diària, no és difícil trobar qu...

Com tractar el reumatisme?

En primer lloc, no penseu que el reumatisme només...

Quins són els beneficis de rentar-se la cara amb aigua salada?

A la vida diària, les persones es renten la cara ...

Què tal Kuwait Airways? Comentaris i informació del lloc web de Kuwait Airways

Què és Kuwait Airways? Kuwait Airways (KUWAIT AIRW...

Com distingir els ganglis limfàtics benignes dels malignes?

La malaltia dels ganglis limfàtics és una malalti...

Què tal l'hotel Sheraton? Comentaris de l'hotel Sheraton i informació del lloc web

Què és el lloc web de Sheraton Hotels? Sheraton Ho...

Què tal BioGaia? Revisió de BioGaia i informació del lloc web

BioGaia Què és la web? BioGaia és una empresa de b...

Vuit causes de mal de pit i d'esquena

Des del punt de vista clínic, la majoria del dolo...

Com relaxar millor els ulls

L'ús excessiu dels ulls a llarg termini pot c...

És cert que els ous poden eliminar la humitat i les toxines?

A principis de tardor, la temporada és relativame...