Com fer un gelat?

Com fer un gelat?

A tothom li agrada menjar gelat, i ara hi ha gelats a la brasa, etc. El gelat Haagen-Dazs té una textura delicada i un gust suau, però si el voleu gaudir al màxim, és bastant car. Avui en dia, a la gent li encanta menjar gelat no només a l'estiu, sinó també a l'hivern. Tanmateix, la nata que es compra a la botiga no és gaire bona. Fem una ullada als passos!

Beneficis per a la salut:

Llet: rica en proteïnes

Cacau en pols: ajuda a reduir els lípids sanguinis, ajuda a reduir la pressió arterial i millora la circulació sanguínia

Ingredients:

Rovell d'ou, nata per muntar, llet, cacau en pols, maizena

Mètode de la recepta:

1. Imatge material anterior

Com fer un gelat

2. Separeu el rovell de la clara

3. Separeu tres rovells d'ou

4. Afegiu-hi una cullerada de sucre i una cullerada de maizena al rovell d'ou i barregeu-ho bé.

5. Afegiu 250 ml de llet al rovell d'ou barrejat uniformement i barregeu-ho bé

6. Escalfeu el líquid de llet i rovell d'ou barrejats uniformement a foc lent

7. Escalfeu la barreja de llet i rovell d'ou fins que quedi prou espessa per cobrir el dors d'una cullera i després retireu-la del foc.

8. Dividiu la llet i la pasta de rovell d'ou en dues porcions, afegiu-hi el cacau en pols a una porció mentre encara estigui calent, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar per a un ús posterior.

9. Deixeu refredar una porció de llet original i pasta de rovell d'ou per utilitzar-la posteriorment

10. Afegiu una imatge de nata muntada

11. Afegiu una cullerada de sucre a la nata muntada i bateu fins que quedi un 60% repartida, és a dir, quedi plumosa però encara fluida.

12. Afegiu una petita porció de nata muntada a la llet pura i la pasta de rovell d'ou refredades i barregeu-ho bé (perquè la meva pasta de llet i rovell d'ou és petita, així que la vaig dividir per la meitat)

13. Afegiu la pasta de rovell d'ou de cacau refredada a la nata muntada restant i barregeu-ho bé.

14. Gelat de crema de cacau

15. Poseu-los a la nevera per separat, traieu-los i remeneu-los al cap d'una hora, i després traieu-los i remeneu-los cada hora, tres o quatre vegades (la imatge mostra la primera remoció)

Consells de receptes:

1. A l'hora de cuinar el flam d'ou, el millor és escalfar-lo amb aigua, però no escalfar-lo fins a bullir, sinó serà una sopa de gotes d'ou No obstant això, els experts no necessiten escalfar-lo amb aigua, així que és millor anar amb compte a l'hora de fer-lo per primera vegada;

2. Pots substituir el cacau en pols per altres ingredients segons la teva preferència.

Si volem menjar un gelat deliciós, podem fer-ho nosaltres mateixos. Podem combinar qualsevol sabor i forma que ens agradi. També pots fer un gelat per al teu amant, que no només és creatiu sinó que també pot capturar el seu estómac, que és el més important.

<<:  Quin te pot millorar el moviment intestinal i els efectes laxants?

>>:  Què he de fer si tinc un refredat i tos a la nit?

Recomanar articles

Es pot curar la narcolèpsia? Com ​​tractar-la?

La causa de la narcolèpsia encara no s'ha det...

Com utilitzar les tovalloles higièniques

Els tovallons higiènics són articles personals qu...

Quins són els perills de les pròtesis dentals?

A mesura que ens envellim, perdrem les dents més ...

Com tractar la calcificació del pulmó dret?

Quan tossiu cada dia però diversos inhibidors de ...

Què he de fer si em freguen els peus quan porto sabates de lona?

Les sabates de lona solen fregar-se els peus quan...

La pèrdua de pes fisiològica és normal?

El desenvolupament físic dels nens és un tema de ...

Què fer si el llim blanc de la jaca s'enganxa a la roba

Quan peleu la jaca, hi haurà una mica de mucosita...

Què fer si un os de peix s'enganxa a la gola

Moltes persones tindran els ossos de peix enganxa...

Símptomes de la malaltia de Behcet

Parlant de la malaltia de Behcet, crec que la maj...

Què fer si et fan mal les orelles

Què fer si et fan mal les orelles? A la vida diàr...

Com utilitzar un desfibril·lador i quines són les precaucions?

Els desfibril·ladors són dispositius mèdics habit...

Elimina l'acne

Tots odiem l'acne. La possibilitat d'acne...