A tothom li agrada menjar gelat, i ara hi ha gelats a la brasa, etc. El gelat Haagen-Dazs té una textura delicada i un gust suau, però si el voleu gaudir al màxim, és bastant car. Avui en dia, a la gent li encanta menjar gelat no només a l'estiu, sinó també a l'hivern. Tanmateix, la nata que es compra a la botiga no és gaire bona. Fem una ullada als passos! Beneficis per a la salut: Llet: rica en proteïnes Cacau en pols: ajuda a reduir els lípids sanguinis, ajuda a reduir la pressió arterial i millora la circulació sanguínia Ingredients: Rovell d'ou, nata per muntar, llet, cacau en pols, maizena Mètode de la recepta: 1. Imatge material anterior Com fer un gelat 2. Separeu el rovell de la clara 3. Separeu tres rovells d'ou 4. Afegiu-hi una cullerada de sucre i una cullerada de maizena al rovell d'ou i barregeu-ho bé. 5. Afegiu 250 ml de llet al rovell d'ou barrejat uniformement i barregeu-ho bé 6. Escalfeu el líquid de llet i rovell d'ou barrejats uniformement a foc lent 7. Escalfeu la barreja de llet i rovell d'ou fins que quedi prou espessa per cobrir el dors d'una cullera i després retireu-la del foc. 8. Dividiu la llet i la pasta de rovell d'ou en dues porcions, afegiu-hi el cacau en pols a una porció mentre encara estigui calent, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar per a un ús posterior. 9. Deixeu refredar una porció de llet original i pasta de rovell d'ou per utilitzar-la posteriorment 10. Afegiu una imatge de nata muntada 11. Afegiu una cullerada de sucre a la nata muntada i bateu fins que quedi un 60% repartida, és a dir, quedi plumosa però encara fluida. 12. Afegiu una petita porció de nata muntada a la llet pura i la pasta de rovell d'ou refredades i barregeu-ho bé (perquè la meva pasta de llet i rovell d'ou és petita, així que la vaig dividir per la meitat) 13. Afegiu la pasta de rovell d'ou de cacau refredada a la nata muntada restant i barregeu-ho bé. 14. Gelat de crema de cacau 15. Poseu-los a la nevera per separat, traieu-los i remeneu-los al cap d'una hora, i després traieu-los i remeneu-los cada hora, tres o quatre vegades (la imatge mostra la primera remoció) Consells de receptes: 1. A l'hora de cuinar el flam d'ou, el millor és escalfar-lo amb aigua, però no escalfar-lo fins a bullir, sinó serà una sopa de gotes d'ou No obstant això, els experts no necessiten escalfar-lo amb aigua, així que és millor anar amb compte a l'hora de fer-lo per primera vegada; 2. Pots substituir el cacau en pols per altres ingredients segons la teva preferència. Si volem menjar un gelat deliciós, podem fer-ho nosaltres mateixos. Podem combinar qualsevol sabor i forma que ens agradi. També pots fer un gelat per al teu amant, que no només és creatiu sinó que també pot capturar el seu estómac, que és el més important. |
<<: Quin te pot millorar el moviment intestinal i els efectes laxants?
>>: Què he de fer si tinc un refredat i tos a la nit?
La malaltia més comuna a les nostres vides ara és...
Quina és la web de la Universitat de La Verne? La ...
En la nostra vida diària, no és difícil trobar qu...
En primer lloc, no penseu que el reumatisme només...
Com diu el refrany: "Les malalties surten de...
A la vida diària, les persones es renten la cara ...
Què és Kuwait Airways? Kuwait Airways (KUWAIT AIRW...
Quin és el lloc web de la Universitat Politècnica ...
La malaltia dels ganglis limfàtics és una malalti...
Què és el lloc web de Sheraton Hotels? Sheraton Ho...
BioGaia Què és la web? BioGaia és una empresa de b...
Des del punt de vista clínic, la majoria del dolo...
L'ús excessiu dels ulls a llarg termini pot c...
A principis de tardor, la temporada és relativame...
Què és el lloc web de Canada Transportation Compan...