A tothom li agrada menjar gelat, i ara hi ha gelats a la brasa, etc. El gelat Haagen-Dazs té una textura delicada i un gust suau, però si el voleu gaudir al màxim, és bastant car. Avui en dia, a la gent li encanta menjar gelat no només a l'estiu, sinó també a l'hivern. Tanmateix, la nata que es compra a la botiga no és gaire bona. Fem una ullada als passos! Beneficis per a la salut: Llet: rica en proteïnes Cacau en pols: ajuda a reduir els lípids sanguinis, ajuda a reduir la pressió arterial i millora la circulació sanguínia Ingredients: Rovell d'ou, nata per muntar, llet, cacau en pols, maizena Mètode de la recepta: 1. Imatge material anterior Com fer un gelat 2. Separeu el rovell de la clara 3. Separeu tres rovells d'ou 4. Afegiu-hi una cullerada de sucre i una cullerada de maizena al rovell d'ou i barregeu-ho bé. 5. Afegiu 250 ml de llet al rovell d'ou barrejat uniformement i barregeu-ho bé 6. Escalfeu el líquid de llet i rovell d'ou barrejats uniformement a foc lent 7. Escalfeu la barreja de llet i rovell d'ou fins que quedi prou espessa per cobrir el dors d'una cullera i després retireu-la del foc. 8. Dividiu la llet i la pasta de rovell d'ou en dues porcions, afegiu-hi el cacau en pols a una porció mentre encara estigui calent, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar per a un ús posterior. 9. Deixeu refredar una porció de llet original i pasta de rovell d'ou per utilitzar-la posteriorment 10. Afegiu una imatge de nata muntada 11. Afegiu una cullerada de sucre a la nata muntada i bateu fins que quedi un 60% repartida, és a dir, quedi plumosa però encara fluida. 12. Afegiu una petita porció de nata muntada a la llet pura i la pasta de rovell d'ou refredades i barregeu-ho bé (perquè la meva pasta de llet i rovell d'ou és petita, així que la vaig dividir per la meitat) 13. Afegiu la pasta de rovell d'ou de cacau refredada a la nata muntada restant i barregeu-ho bé. 14. Gelat de crema de cacau 15. Poseu-los a la nevera per separat, traieu-los i remeneu-los al cap d'una hora, i després traieu-los i remeneu-los cada hora, tres o quatre vegades (la imatge mostra la primera remoció) Consells de receptes: 1. A l'hora de cuinar el flam d'ou, el millor és escalfar-lo amb aigua, però no escalfar-lo fins a bullir, sinó serà una sopa de gotes d'ou No obstant això, els experts no necessiten escalfar-lo amb aigua, així que és millor anar amb compte a l'hora de fer-lo per primera vegada; 2. Pots substituir el cacau en pols per altres ingredients segons la teva preferència. Si volem menjar un gelat deliciós, podem fer-ho nosaltres mateixos. Podem combinar qualsevol sabor i forma que ens agradi. També pots fer un gelat per al teu amant, que no només és creatiu sinó que també pot capturar el seu estómac, que és el més important. |
<<: Quin te pot millorar el moviment intestinal i els efectes laxants?
>>: Què he de fer si tinc un refredat i tos a la nit?
La causa de la narcolèpsia encara no s'ha det...
El mal de cap per deficiència de sang és una de l...
Els tovallons higiènics són articles personals qu...
A mesura que ens envellim, perdrem les dents més ...
Quan tossiu cada dia però diversos inhibidors de ...
Les sabates de lona solen fregar-se els peus quan...
El desenvolupament físic dels nens és un tema de ...
Quan peleu la jaca, hi haurà una mica de mucosita...
Les persones tenen més probabilitats de tossir i ...
Moltes persones tindran els ossos de peix enganxa...
Parlant de la malaltia de Behcet, crec que la maj...
Què fer si et fan mal les orelles? A la vida diàr...
Els desfibril·ladors són dispositius mèdics habit...
Quin és el lloc web de la Cort Internacional d'...
Tots odiem l'acne. La possibilitat d'acne...