Molts amics pateixen sovint d'anèmia Un cop fan una feina que requereix molta força física, es sentiran marejats i debilitats. De fet, això està estretament relacionat amb la manca de ferro al nostre cos, una vegada que el cos té una manca de ferro, tindrà un gran impacte en el cos i pot causar fàcilment un subministrament de sang insuficient i altres fenòmens. Fem-hi una breu ullada a continuació! 1. Fong negre El fong negre conté proteïnes i sucre, i és especialment ric en calci, fòsfor i ferro Cada 100 grams de fong negre cru conté 100 mg de ferro, i cada 100 grams de fong negre sec conté 185 mg de ferro, que és 7 vegades el contingut de ferro del fetge de porc. 2. Sang de porc La sang conté sals inorgàniques que són indispensables per al cos humà, i és especialment rica en ferro Cada 100 grams de sang conté 45 grams de ferro, que és gairebé el doble que el fetge de porc (25 mil·ligrams de ferro per cada 100 grams de fetge de porc), 30 vegades més que la carpa i 22 vegades més que la de vedella. Per tant, sovint les dones haurien d'incloure sang de porc a la seva dieta després del part, la qual cosa no només pot prevenir i tractar l'anèmia per deficiència de ferro, sinó també complementar la nutrició, que és de gran benefici per al cos. 3. Dates vermelles Els dàtils vermells tenen un gust dolç i càlid, i tenen les funcions de nodrir la sang, calmar la ment i reposar el qi. El valor nutricional dels dàtils vermells és bastant elevat, tot i que el contingut de ferro no és elevat, conté una gran quantitat de vitamina C i A. Cada 100 grams de dàtils vermells conté 500 mg de vitamina C, i els pacients amb anèmia per deficiència de ferro solen anar acompanyats d'una deficiència de vitamina C. Per tant, a més de menjar aliments que contenen ferro, les mares també haurien de menjar aliments rics en vitamina C, i els dàtils vermells són el millor tònic. Quan mengeu aliments rics en ferro, és millor no menjar al mateix temps espinacs, amarant, brots de bambú frescos i te fort, que són rics en àcid oxàlic o àcid tànic, per tal d'evitar combinar-los en sals insolubles i dificultar l'absorció del ferro. 4. Fetge de porc El fetge de porc és ric en vitamines A i C. Cada 100 grams de fetge de porc conté 10.000 unitats de vitamina A i 20 mg de vitamina C. A més, també conté proteïnes, greixos, tiamina, riboflavina i minerals com el calci, el fòsfor i el ferro. Aquests nutrients no només són beneficiosos per a la salut, sinó que, el que és més important, el fetge de porc té els efectes de reposar sang i ferro, nodrir el fetge i millorar la vista, i prevenir i tractar l'anèmia en dones després del part. Els aliments anteriors són molt bons en la suplementació de ferro. Pots menjar-ne més a les hores normals, sobretot els pacients amb anèmia. El consum regular d'ells és molt bo per al nostre cos. |
<<: Per què el recobriment de la llengua és blanc?
>>: El sucre en sang elevat pot provocar pànic?
Ara, quan anem a comprar, podem veure cadires d...
La síndrome de Spurgeon, també coneguda com a aut...
Les taques d'oli a la roba són una preocupaci...
El canell és una articulació relativament fràgil ...
Els ganglis limfàtics inflats al coll poden ser c...
L'amigdalitis és una condició freqüent a la v...
Les tovalloles higièniques són materials que entr...
Quin és el lloc web que vull estudiar? I Want to S...
Avui en dia, hi ha massa pressió. Moltes persones...
Japó Uniden_Què és el lloc web d'Uniden? Unide...
Si les sabates es freguen massa els peus, moltes ...
En realitat, l'hepatitis C no té cap problema...
Algunes persones diuen que no és bo tenir un mira...
Tot i que he dormit durant 8 hores, encara em sen...
Què és Wabash College? Wabash College és una coneg...