El nucli de l'alvocat també és un aliment amb un valor nutritiu relativament elevat. De fet, el nucli de l'alvocat és una espècie de nucli amb polpa a l'interior, però, aquesta polpa no es pot menjar directament perquè és amarga i pot causar molèsties gastrointestinals aproximadament un quart d'hora, també es pot menjar. Els pits d'alvocat són verinosos? L'alvocat, també conegut com a fruita de la mantega, és un arbre de fulla perenne pertanyent a la família de les Lauraceae i al gènere Alligator. També és una de les espècies d'arbres llenyosos. La planta pot créixer fins a 20 metres d'alçada, amb fulles perennes alternes, una drupa, en forma de pera, la pela i les fulles, que és una toxina fúngica natural que no és evidentment tòxica per als nens i les mascotes, amb un centre d'un diàmetre; s. El nucli conté entre un 8% i un 29% d'oli L'oli refinat d'alvocat és un oli que no és irritant, té poca acidesa i es pot conservar durant molt de temps després de l'emulsió, també és una de les matèries primeres per a productes de cura de la pell i balnearis d'alta gamma. L'alvocat és una fruita d'alt valor nutritiu. Conté múltiples vitamines, àcids grassos i proteïnes rics, i és ric en sodi, potassi, magnesi, calci, etc. El seu valor nutricional és comparable al de la nata, i té la fama de "crema de bosc". A més de consumir-se com a fruita, també es pot utilitzar com a plat i en conserva. Els fruits d'alvocat són molt nutritius, però el nucli de l'alvocat també és una cosa bona; de fet, no és un nucli, sinó un gran nucli tan gruixut com el paper, i la resta no es pot menjar directament, ja que serà una mica amarg i es pot posar a bullir en uns minuts. És suau i lleugerament amarg, i molt nutritiu. Com menjar alvocat L'alvocat és deliciós i beneficiós, i és la fruita preferida de moltes persones. Hi ha moltes maneres de menjar-lo! 1. Consum directe Rentar l'alvocat, treure'n la pela i el cor, tallar-lo a trossos i menjar-lo directament. Fixeu-vos en tastar-lo amb cura, ja que potser no hi esteu acostumats la primera vegada. 2. Fer amanida Talleu l'alvocat a trossos d'aproximadament 1 centímetre cúbic, afegiu-hi pèsols, blat de moro i els vostres trossos de verdures preferits (com bròquil blanquejat, cogombre, tomàquet, etc.), i després barregeu-lo amb l'amanida d'amanida o la salsa de tomàquet. Serà una amanida d'alvocat deliciosa i saludable! 3. Untar al pa Talleu l'alvocat per la meitat, agafeu-lo amb una cullera petita, repartiu-lo uniformement sobre les llesques de pa com a melmelada, i afegiu-hi melmelada de maduixa o mel, el gust serà força bo. Aquest mètode és molt senzill, còmode i dolç. 4. Batut Afegiu l'alvocat amb la quantitat adequada de llet o iogurt, afegiu-hi mel, poseu-lo en una batedora i bateu-lo en un batut, que és el preferit dels nens i joves. 5. Afegir sucre Trieu un alvocat madur i suau, talleu-lo per la meitat, traieu-ne el cor, rasqueu-ne la pell amb una forquilla o una cullera i tritureu-lo, afegiu-hi una cullerada de sucre blanc i barregeu-ho bé, i mengeu-lo directament amb una cullera. |
<<: Es pot emmagatzemar l'alvocat a la nevera?
>>: Quant de temps pot durar un alvocat tallat?
Què és el lloc web d'Oxfam? Oxfam és una organ...
La suplementació de potassi és una cosa a la qual...
El cranc és un tipus de marisc molt popular entre...
L'hormona tiroïdal és l'hormona més impor...
La càpsula tova Wuzhi està feta de Schisandra chi...
Els olis essencials s'utilitzen àmpliament, p...
Què és yelp.com? Yelp.com és un lloc web de revisi...
Algunes persones no beuen vi negre durant molt de...
La gota és una malaltia reumàtica. Els pacients a...
L'úlcera del bulb també es coneix com a úlcer...
A la vida, sovint veiem persones amb mal humor, q...
Quin és el lloc web de la Universitat de Tallinn a...
El pebrot és una planta originària d'Amèrica ...
A la societat moderna, el nivell de vida de les p...
Què és el parc d'atraccions de Liseberg? Liseb...