Quant de temps pot durar un alvocat tallat?

Quant de temps pot durar un alvocat tallat?

Els alvocats s'han de menjar tan aviat com sigui possible després de ser tallats, ja que la vida útil dels alvocats serà molt curta si s'emmagatzemen correctament, els alvocats tallats es poden conservar durant 1 o 2 dies alvocat, pots aplicar-hi una capa de suc de llimona i refrigerar-lo.

Quant de temps es pot mantenir un alvocat tallat?

Els alvocats es poden conservar d'1 a 2 dies després de tallar-los. L'alvocat conté molts àcids grassos insaturats, que s'oxiden fàcilment i es tornen negres a l'aire. Per tant, l'alvocat s'ha de menjar tan aviat com sigui possible, si l'alvocat està madur, podeu aplicar una capa de suc de llimona a la superfície tallada, embolicar-lo amb un embolcall de plàstic i posar-lo a la nevera 2 dies.

Els alvocats crus no es poden posar a la nevera Després de tallar-los, es poden escalfar al microones per madurar i després posar-los a la nevera. També es pot emmagatzemar durant 1 o 2 dies. Tingueu en compte que els alvocats no són aptes per a l'emmagatzematge a llarg termini després de ser tallats.

Com emmagatzemar l'alvocat després de tallar-lo

1. Mantenir el nucli

Si no acabeu el vostre alvocat però no l'heu picat, deixeu-lo a l'alvocat. No traieu el pit de la meitat no menjada de l'alvocat; Mantenir el pou a l'alvocat causarà menys danys a les parets cel·lulars. A més, la fossa bloqueja la carn de la llum i l'aire, la qual cosa redueix la quantitat d'oxigen a la qual està exposada la carn, alentint el procés d'oxidació.

2. Aplicar suc de llimona

Aboqueu suc de llimona o llima sobre l'alvocat. Raspalleu la superfície tallada de l'alvocat amb prou líquid àcid per cobrir-lo. Tallar un alvocat danya les parets cel·lulars de l'interior de l'alvocat, la qual cosa desencadena el procés d'oxidació. El procés d'oxidació fa que la fruita es torni marró. Els àcids frenen el procés d'oxidació. A més del suc de llimona i llima, altres agents àcids inclouen suc de taronja, vinagre i suc de tomàquet.

3. Aplica oli d'oliva

Alternativament, raspalleu la superfície tallada de l'alvocat amb oli d'oliva. Si no teniu suc de llimona o llima, o no el voleu utilitzar per qualsevol motiu, apliqueu lleugerament una capa d'oli d'oliva sobre la carn descoberta de l'alvocat. Tot i que l'oli fa poc per frenar directament el procés d'oxidació, l'oli d'oliva pot crear un millor segell hermètic. La carn superficial de l'alvocat està exposada a menys oxigen, de manera que el procés d'oxidació serà naturalment més lent que quan no està cobert d'oli.

4. Empalma i guarda

Si us queda un alvocat després de tallar-lo per la meitat i no l'heu acabat de menjar, podeu tornar a unir les dues meitats. Torneu a posar les dues meitats juntes com pugueu, tallant la meitat sense llavors sobre la part sembrada de l'altra meitat. Això es fa per minimitzar l'exposició. Si les dues meitats d'alvocat encara estan senceres, posar-les de nou juntes cobrirà efectivament tota la carn exposada. No podeu reparar les membranes cel·lulars danyades, de manera que encara es produirà l'oxidació, però aquest pas ajudarà a frenar el procés reduint la quantitat d'oxigen a la qual està exposada la carn.

5. Conservar amb embolcall de plàstic

Emboliqui l'alvocat amb un embolcall de plàstic. Emboliqui l'alvocat amb un embolcall de plàstic per crear un segell hermètic. Si no teniu embolcall de plàstic, hi ha altres opcions. En lloc d'utilitzar embolcall de plàstic, podeu emmagatzemar els alvocats en un recipient hermètic, una bossa de plàstic segellada al buit o una bossa de plàstic que es pot tancar. El que realment estàs intentant fer és restringir o bloquejar el flux d'aire sobre la superfície de la fruita. En crear un entorn segellat, limiteu la quantitat d'oxigen a la qual està exposada la superfície de la carn de l'alvocat, cosa que pot alentir el procés d'oxidació.

6. Emmagatzemar a la nevera

Col·loqueu els alvocats en una prestatgeria de fruites o a la part posterior de la nevera, on les temperatures solen ser les més baixes. No deixeu els alvocats a temperatura ambient al taulell o a la cuina. Un cop tallada la fruita, s'ha de refrigerar per mantenir la seva qualitat i comestibilitat.

<<:  Els pits d'alvocat són verinosos?

>>:  Menjar alvocat a la nit engreixarà?

Recomanar articles

Beneficis de l'oli de te

Avui en dia, la gent està més preocupada per la s...

Quina és la causa de les protuberàncies granulars blanques a les amígdales?

Si hi ha substàncies semblants al mill blanc a le...

Hi ha diversos tipus d'hiperlipidèmia

La hiperlipidèmia es pot dividir en diferents tip...

Què és la cataracta?

La malaltia de la cataracta es produeix principal...

Quins són els efectes nocius del tabaquisme a la pell?

Molta gent sap que fumar és perjudicial per al co...

Per què la punta del meu nas és vermella? Causes del nas vermell

Si tens la punta del nas vermella, has d'esta...

Què he de fer si la meva cara es crema i es descam?

Algunes persones tenen la pell sensible Si estan ...

Quins són els efectes dels tomàquets cherry de la medicina tradicional xinesa?

Els tomàquets cherry de la medicina tradicional x...

Què passa si beu aigua remullada amb burilles de cigarrets?

Els cigarrets són comuns per a moltes persones, i...

Introducció al tractament de la tuberculosi renal

La tuberculosi renal és una malaltia de tuberculo...

Quina és la dieta per a la gastritis antral superficial?

En la vida diària d'avui, hi ha moltes malalt...

Primers auxilis per a l'epilèpsia: aquí teniu el que heu de saber

L'epilèpsia es divideix en molts tipus. Els p...

Què tal la NOAA? Comentaris de la NOAA i informació del lloc web

Què és el lloc web de la National Oceanic and Atmo...

Quins són els avantatges i els desavantatges de menjar taronges amb regularitat?

Els desavantatges de menjar taronges amb freqüènc...