Els alvocats s'han de menjar tan aviat com sigui possible després de ser tallats, ja que la vida útil dels alvocats serà molt curta si s'emmagatzemen correctament, els alvocats tallats es poden conservar durant 1 o 2 dies alvocat, pots aplicar-hi una capa de suc de llimona i refrigerar-lo. Quant de temps es pot mantenir un alvocat tallat? Els alvocats es poden conservar d'1 a 2 dies després de tallar-los. L'alvocat conté molts àcids grassos insaturats, que s'oxiden fàcilment i es tornen negres a l'aire. Per tant, l'alvocat s'ha de menjar tan aviat com sigui possible, si l'alvocat està madur, podeu aplicar una capa de suc de llimona a la superfície tallada, embolicar-lo amb un embolcall de plàstic i posar-lo a la nevera 2 dies. Els alvocats crus no es poden posar a la nevera Després de tallar-los, es poden escalfar al microones per madurar i després posar-los a la nevera. També es pot emmagatzemar durant 1 o 2 dies. Tingueu en compte que els alvocats no són aptes per a l'emmagatzematge a llarg termini després de ser tallats. Com emmagatzemar l'alvocat després de tallar-lo 1. Mantenir el nucli Si no acabeu el vostre alvocat però no l'heu picat, deixeu-lo a l'alvocat. No traieu el pit de la meitat no menjada de l'alvocat; Mantenir el pou a l'alvocat causarà menys danys a les parets cel·lulars. A més, la fossa bloqueja la carn de la llum i l'aire, la qual cosa redueix la quantitat d'oxigen a la qual està exposada la carn, alentint el procés d'oxidació. 2. Aplicar suc de llimona Aboqueu suc de llimona o llima sobre l'alvocat. Raspalleu la superfície tallada de l'alvocat amb prou líquid àcid per cobrir-lo. Tallar un alvocat danya les parets cel·lulars de l'interior de l'alvocat, la qual cosa desencadena el procés d'oxidació. El procés d'oxidació fa que la fruita es torni marró. Els àcids frenen el procés d'oxidació. A més del suc de llimona i llima, altres agents àcids inclouen suc de taronja, vinagre i suc de tomàquet. 3. Aplica oli d'oliva Alternativament, raspalleu la superfície tallada de l'alvocat amb oli d'oliva. Si no teniu suc de llimona o llima, o no el voleu utilitzar per qualsevol motiu, apliqueu lleugerament una capa d'oli d'oliva sobre la carn descoberta de l'alvocat. Tot i que l'oli fa poc per frenar directament el procés d'oxidació, l'oli d'oliva pot crear un millor segell hermètic. La carn superficial de l'alvocat està exposada a menys oxigen, de manera que el procés d'oxidació serà naturalment més lent que quan no està cobert d'oli. 4. Empalma i guarda Si us queda un alvocat després de tallar-lo per la meitat i no l'heu acabat de menjar, podeu tornar a unir les dues meitats. Torneu a posar les dues meitats juntes com pugueu, tallant la meitat sense llavors sobre la part sembrada de l'altra meitat. Això es fa per minimitzar l'exposició. Si les dues meitats d'alvocat encara estan senceres, posar-les de nou juntes cobrirà efectivament tota la carn exposada. No podeu reparar les membranes cel·lulars danyades, de manera que encara es produirà l'oxidació, però aquest pas ajudarà a frenar el procés reduint la quantitat d'oxigen a la qual està exposada la carn. 5. Conservar amb embolcall de plàstic Emboliqui l'alvocat amb un embolcall de plàstic. Emboliqui l'alvocat amb un embolcall de plàstic per crear un segell hermètic. Si no teniu embolcall de plàstic, hi ha altres opcions. En lloc d'utilitzar embolcall de plàstic, podeu emmagatzemar els alvocats en un recipient hermètic, una bossa de plàstic segellada al buit o una bossa de plàstic que es pot tancar. El que realment estàs intentant fer és restringir o bloquejar el flux d'aire sobre la superfície de la fruita. En crear un entorn segellat, limiteu la quantitat d'oxigen a la qual està exposada la superfície de la carn de l'alvocat, cosa que pot alentir el procés d'oxidació. 6. Emmagatzemar a la nevera Col·loqueu els alvocats en una prestatgeria de fruites o a la part posterior de la nevera, on les temperatures solen ser les més baixes. No deixeu els alvocats a temperatura ambient al taulell o a la cuina. Un cop tallada la fruita, s'ha de refrigerar per mantenir la seva qualitat i comestibilitat. |
<<: Els pits d'alvocat són verinosos?
>>: Menjar alvocat a la nit engreixarà?
Avui en dia, la gent està més preocupada per la s...
Si hi ha substàncies semblants al mill blanc a le...
La hiperlipidèmia es pot dividir en diferents tip...
La malaltia de la cataracta es produeix principal...
Molta gent sap que fumar és perjudicial per al co...
L'angina de pit és més freqüent en els homes ...
Si tens la punta del nas vermella, has d'esta...
Algunes persones tenen la pell sensible Si estan ...
Els tomàquets cherry de la medicina tradicional x...
Els cigarrets són comuns per a moltes persones, i...
La tuberculosi renal és una malaltia de tuberculo...
En la vida diària d'avui, hi ha moltes malalt...
L'epilèpsia es divideix en molts tipus. Els p...
Què és el lloc web de la National Oceanic and Atmo...
Els desavantatges de menjar taronges amb freqüènc...