Potser ens agrada sortir a la barbacoa totes les nits a l'estiu. Menjar barbacoa i beure cervesa és un plaer, però menjar barbacoa i beure cervesa ens pot causar molt de mal al nostre cos. La característica principal de la cervesa és el seu baix contingut en alcohol i els seus rics ingredients nutritius com sucres i vitamines. Té diferents graus d'eficàcia per alleujar la calor i augmentar la gana. Tanmateix, beure massa cervesa augmentarà la quantitat absoluta d'alcohol, la qual cosa augmentarà la càrrega del fetge i danyarà directament el teixit hepàtic. Beure cervesa i menjar aliments en vinagre i fumats al mateix temps pot provocar que els carcinògens com les nitrosamines i els seus components químics entrin al fetge i danyin les cèl·lules del fetge. Els estudis han demostrat que beure massa cervesa no només no evita la hipertensió arterial i les malalties del cor, sinó que, per contra, afavoreix l'aparició i el desenvolupament de malalties com l'arteriosclerosi, les malalties del cor i el fetge gras. Els pacients amb altres malalties cròniques, com la gastritis crònica, no haurien de beure cervesa, perquè beure cervesa causarà danys a la mucosa gàstrica, causant distensió abdominal superior, augment de la sensació de cremor, eructes freqüents i pèrdua de gana. Els símptomes són especialment pronunciats en pacients amb gastritis atròfica. La cervesa s'elabora amb ordi com a matèria primera principal La comunitat mèdica del meu país creu que la malta d'ordi té l'efecte de promoure la lactància. La cervesa elaborada amb malta d'ordi inhibirà la secreció de llet. Per tant, és millor que les dones lactants no beguin cervesa. Algunes persones creuen que la cervesa pot actuar com a diürètic i prevenir l'aparició de càlculs urinaris. De fet, el suc de malta que s'utilitza per fer cervesa no només conté calci i àcid oxàlic, sinó també àcid guanílic, que és una substància que afavoreix l'aparició de càlculs renals. Per tant, els pacients amb càlculs urinaris haurien d'intentar beure menys o fins i tot no beure cervesa. Es pot observar que la cervesa, com altres aliments, no només no nodreix l'organisme sinó que també li provoca danys si es consumeix en excés o en el moment equivocat. Per tant, val la pena assenyalar que hem de beure cervesa de manera racional. Hem de prestar molta atenció als perills de menjar barbacoa i beure cervesa. No hem de beure massa cervesa a cegues, sinó el dany causat al nostre cos serà molt gran, i espero que això pugui ajudar a tothom. |
<<: Quines són les propietats medicinals de Linggao?
>>: Quins són els usos de les pupes de cuc de seda?
Què és Acerinox? Acerinox és una empresa siderúrgi...
A mesura que s'acosta l'estiu i el clima ...
L'herpes zoster també es coneix com a teules,...
Què és el lloc web del Tottenham? El Tottenham Hot...
Què és la xarxa australiana de compres de grups? G...
El te de blat sarraí de seleni natural és ric en ...
Hi ha moltes raons per a l'aparició de símpto...
L'acetonitril és una substància química basta...
La caiguda del cabell és bastant greu, crec que a...
Cada cop hi ha més electrodomèstics, i els electr...
En termes generals, quan es produeix la uretritis...
Quin és el lloc web del meu país? My Country (Naen...
Quan els nens arriben a l'etapa de creixement...
Què és el lloc web de l'Associació Internacion...
La vida útil de la llet fresca és relativament cu...