Les fractures són molt freqüents en la nostra vida diària avui dia i, de vegades, una caiguda pot provocar una fractura. Encara que les persones amb fractures tenen restriccions dietètiques, no necessiten seguir les mateixes restriccions dietètiques que les persones amb fractures només han de mantenir una alimentació equilibrada. Molta gent vol comprar molts productes sanitaris, però de fet els efectes no són especialment evidents, així que fem una ullada a com les persones amb fractures haurien de complementar la seva salut. Per als pacients amb fractures, en les primeres etapes de la lesió, haurien de fer una dieta lleugera i intentar evitar els fregits o a la brasa. Intenta no menjar aliments picants com ara el pebrot i els grans de pebre. Podeu beure més sopa d'ossos, però no ha de ser massa greixosa. La llet també és una bona opció. A més d'escollir els preparats de calci de manera racional, també és important obtenir més exposició al sol, una nutrició equilibrada i una cuina científica. Hi ha molts aliments que poden aportar suplements de calci a la vida diària. Llet i productes lactis: llet de vaca i cabra i la seva llet en pols, formatge, iogurt i llet condensada. Fesols i productes de soja: soja, edamame, llenties, faves, tofu, tofu sec, pell de tofu, tofu fermentat, etc. Peixos, gambes, crancs i mariscs: carpa crucian, carpa, carpa platejada, llaga, gambes, gambes seques, gambes seques, crancs, algues, algues, cloïsses, cogombre de mar, cargols, etc. Ous de carn i aus: xai, cervell de porc, gallina, ous, ous d'ànec, ous de guatlla, ous en conserva, fil de porc, etc. Verdures: api, colza, pastanagues, rave verd, sèsam, coriandre, mostassa xinesa, fong negre, bolets, etc. Fruites i fruits secs: llimona, nespra, poma, dàtils negres, conserves d'albercoc, pastissos de mandarina, conserves de préssec, ametlles, arç blanc, panses, nous, llavors de síndria, llavors de carbassa, mores seques, cacauets, llavors de lotus, etc. Mantenir els aliments frescos pot reduir la pèrdua de calci. No remeneu la llet quan l'escalfeu. Els espinacs, la tija d'arròs salvatge i el porro contenen molt àcid oxàlic. És recomanable posar-los en remull una estona en aigua calenta per dissoldre l'àcid oxàlic per evitar que es combinen amb els aliments que contenen calci per formar oxalat de calci insoluble. La lactosa pot emmagatzemar més calci en la dieta. Els cereals integrals com el sorgo, el blat de moro, la civada i el blat de moro contenen més calci que l'arròs i la farina. Pel que fa al que han de menjar les persones amb fractures, poden triar segons els seus aliments preferits i la seva pròpia condició, però el més important és complementar amb calci adequat. Només quan el calci es complementa adequadament, els ossos es poden recuperar millor, però també cal fer exercici durant aquest període, però no amb massa intensitat, en cas contrari, si els ossos es tornen a ferir, serà més difícil recuperar-se. |
<<: Què fer si al vostre nadó li agrada aguantar la respiració
>>: Herbes medicinals xineses que afavoreixen la digestió i l'absorció
Les màscares són equips de protecció que poden aï...
Quan un pacient amb meningitis té calfreds, alter...
Heraeus_Què és el lloc web d'Heraeus? Heraeus ...
Què és Juno Records? Juno Records és una famosa bo...
Ara hi ha una gran varietat de gelatina de pell d...
Molts dels nostres amics tenen taques d'oli a...
Les paperes poden aparèixer en qualsevol moment, ...
L'estiu és aquí, la temperatura és cada cop m...
L'efecte terapèutic del niu d'ocells és m...
Què és la Universitat de Hallym? La Universitat de...
L'arítmia és un grup important de malalties c...
Els ossos d'ambdós costats de la cara han d...
Hi ha molts homes amb varicocele, per protegir la...
El mal d'estómac, el gust amarg a la boca i e...
És una dita popular que afegir vi blanc i rovell ...