Des de l'antiguitat, el ñame s'ha considerat un "tònic" d'alta qualitat i barat, tot i que no té un aspecte impressionant, a més de contenir una varietat de vitamines i minerals, també conté amilasa, polifenol oxidasa i altres ingredients saludables. El ñam també té cert valor medicinal. Persones amb melsa i estómac febles Segons la medicina tradicional xinesa, el ñame és de naturalesa suau i de sabor dolç, té els efectes d'enfortir la melsa i l'estómac i ajudar a la digestió. És un producte medicinal i alimentari que pot nodrir la melsa i l'estómac. Per tant, les persones amb melsa i estómac febles que presenten símptomes com poca gana, cansament, diarrea, etc. poden menjar més ñame. Des de la perspectiva de la ciència moderna, el ñame conté substàncies com l'amilasa i la polifenol oxidasa, que poden afavorir la digestió i millorar la funció gastrointestinal. Hi ha moltes maneres de menjar ñame. Podeu cuinar ñame amb arròs, mill, dàtils vermells, etc. en farinetes de grans múltiples o arròs suau fi, o triturar-lo en pols i barrejar-lo amb farina d'arròs, de manera similar a la pols d'arrel de lotus. Cal tenir en compte que les persones amb femta seca i estancament gastrointestinal no haurien de menjar ñame. Pacients diabètics El manan del ñame pot regular el metabolisme del sucre i alentir l'absorció del sucre en sang, de manera que el ñame és una bona teràpia alimentària per als pacients diabètics. Val la pena assenyalar que el contingut de midó del ñame és superior al de les verdures normals. Després de menjar-lo, hauríeu de menjar menys aliments bàsics per mantenir estable el sucre en la sang. Pacients amb malalties cardiovasculars i cerebrovasculars El ñam és ric en vitamines i minerals, que són bons per a la salut del cor i del cervell. Els ingredients actius com la glicoproteïna i el manan continguts en tubercles frescos també poden prevenir eficaçment que els lípids de la sang precipitin a les parets dels vasos sanguinis, evitant així l'arteriosclerosi. Persones que volen baixar de pes El ñam té un contingut de greix molt baix i és ric en fibra dietètica soluble. El seu volum s'expandeix després d'absorbir aigua, la qual cosa pot augmentar fàcilment la sensació de sacietat d'una persona i té un bon efecte auxiliar en el control de la gana i la pèrdua de pes. Tot i que el ñame és un aliment molt bo, perquè conté un alt contingut en midó, menjar-ne massa pot provocar fàcilment inflor i altres fenòmens, a més, si la seva constitució corporal està calenta, el millor és no menjar massa, els tres medicaments poden ajudar a baixar el colesterol, etc., de manera que els pacients amb tres alts poden utilitzar sovint el ñame per fer sopa. |
<<: Què hem de beure regularment a l'estiu per mantenir la nostra salut?
Quin és el lloc web de Reliance Industries Ltd.? R...
Hi ha algunes petites protuberàncies vermelles al...
Els raigs ultraviolats estan a tot arreu Per a la...
Avui en dia, la gent és molt activa per tallar-se...
Si accidentalment us rasqueu la cara, heu de pres...
El cuc de fideus a la panxa del peix és en realit...
Sovint escolto a algunes persones que senten un d...
El cafè és indispensable per a les persones treba...
El tumor pèlvic és una malaltia tumoral única per...
Millorar la memòria és el desig de cadascun de no...
Hi ha molts pacients que pateixen dolor de còccix...
No hi ha escassetat de rumors a la vida, especial...
Si hi ha ratlles vermelles de sang a la cara, hau...
Es pot dir que córrer 800 metres és una activitat...
De fet, moltes persones tenen molta por a la sida...