Quan fa calor, seria molt refrescant seure a la pèrgola i beure una cervesa freda. La cervesa conté una certa quantitat de diòxid de carboni, que allunyarà una mica de calor del cos humà després d'entrar al cos humà, de manera que la cervesa és especialment adequada per beure a l'estiu. Tot i que beure cervesa amb moderació és bo per al cos, beure'n massa sens dubte danyarà el fetge. A més del dany hepàtic, què més pot fer beure cervesa al teu cos? Danys a l'estómac i els intestins. Beure massa cervesa pot danyar fàcilment la mucosa gàstrica, causant gastritis i úlceres pèptiques, i símptomes com molèsties abdominals superiors, inflor i reflux àcid. A més, si beu cervesa amb aliments fumats i adobats com el peix salat i la cansalada, pot danyar fàcilment la mucosa oral i esofàgica. Les nitrosamines que contenen els aliments fumats són altament solubles en alcohol i poden irritar la mucosa bucal. Danya el fetge. A la National Liver Experts Conference celebrada a Chicago, EUA, els experts van assenyalar que les persones que beuen molta cervesa tenen més probabilitats de morir de malaltia hepàtica que les que beuen la mateixa quantitat de vi. Una investigació conjunta de sis hospitals dels Estats Units va trobar que el 24% dels pacients que van contractar hepatitis a causa de l'alcoholisme eren bevedors de cervesa. Fa mal al cor. Tot i que el contingut d'alcohol de la cervesa no és massa elevat, si la beu sense restriccions, l'alcohol continuarà acumulant-se al cos i el cor patirà danys continuats per l'alcohol, provocant taquicàrdia i trastorns del ritme cardíac. Pot causar càncer. Els experts nord-americans en càncer han descobert que les persones que beuen molta cervesa tenen tres vegades més risc de desenvolupar càncer oral i càncer d'esòfag que aquells que beuen licors forts. Indueix càlculs i gota. Els experts alemanys han descobert que el most de malta que s'utilitza per elaborar cervesa conté no només calci i àcid oxàlic, sinó també nucleòtids de guanina, tots els quals poden augmentar la quantitat d'àcid úric al cos humà, causar càlculs i induir gota. Per tant, quanta cervesa es considera moderada En primer lloc, els adults no haurien de beure més de 300 ml cada vegada (aproximadament la quantitat d'una llauna) i no més de 500 ml al dia (aproximadament la quantitat d'una ampolla). En segon lloc, la temperatura més adequada per beure cervesa és de 12 ℃-15 ℃, moment en què l'aroma i l'escuma estan en el seu millor moment i és més refrescant quan es beu. Finalment, no és aconsellable menjar amb escabetx o fumats. S'aconsella menjar plats lleugers com fruites i verdures. En resum, siguin quines siguin les circumstàncies, has de controlar-te a l'hora de beure cervesa No beguis en excés només perquè els altres t'instinguin a beure, però si danyes els òrgans del teu cos per beure cervesa, seria massa poc rendible. No només s'ha de beure cervesa amb moderació, sinó que també s'ha de saber beure-la. |
<<: És cert que les cebes verdes poden curar el restrenyiment?
A mesura que la por de la gent al càncer empitjor...
Recentment, com que estava de mal humor, em vaig ...
Què és Energizer? Energizer Holdings és una empres...
La dieta dels nens és el tema més preocupat per a...
L'oli de cavall és un producte de bellesa i c...
Els tampons són un producte estranger introduït d...
La teràpia electroconvulsiva també es coneix com ...
Avui en dia, moltes persones prefereixen l'ac...
Què és Japan Price Network? PriceNet és el lloc we...
Després de patir una fisura anal, molts pacients ...
La meningitis té un gran impacte en el cervell hu...
Raspallar-se les dents al matí no és només per re...
La deficiència de melsa i el qi i la sang insufic...
L'acne és una malaltia molt perjudicial per a...
Quin és el lloc web de Kemi Tornio Institute of Te...