Quant dura la vida útil dels xips de plàtan?

Quant dura la vida útil dels xips de plàtan?

La vida útil de les patates fregides de plàtan sol ser d'un any, però també es venen a granel a l'exterior.

1. La vida útil dels productes en bossa és de 12 mesos. És millor no mantenir els productes a granel comprats a l'exterior durant mig any. Pel bé de la vostra salut, intenteu no menjar aliments que s'han emmagatzemat durant massa temps. Si no acabeu de menjar després d'obrir-lo, assegureu-vos de tancar-lo bé.

2. Les xips de plàtan generalment es refereixen a plàtans secs, que són plàtans pelats i tallats a rodanxes. Són productes secs que són fàcils d'emmagatzemar i menjar. Els xips de plàtan són un aperitiu popular. Els plàtans secs s'elaboren principalment amb plàtan Nalong, la principal varietat de plàtan cultivada a Guangxi, i s'elaboren mitjançant el mètode d'assecat per aire calent. Els plàtans són de naturalesa dolça i freda, però no són aptes per a persones amb deficiència de melsa i diarrea. Després de convertir-se en xips de plàtan, el fred es redueix i la majoria de la gent els pot menjar.

3. Els xips de plàtan contenen moltes proteïnes i minerals El consum regular pot ajudar a mantenir l'equilibri de sodi-poassi al cos, afavorir la diüresi, reduir la inflor i regular la pressió arterial. Reomplir energia: els xips de plàtan són rics en hidrats de carboni i poden proporcionar energia al cos humà després de consumir-los. Pèrdua de pes: les patates fregides de plàtan contenen molta fibra dietètica, que pot fer que et sentis ple després de menjar. Pot afavorir la motilitat gastrointestinal i afavorir el metabolisme.

4. Com fer xips de plàtan

.Selecció de matèries primeres: Trieu plàtans comestibles i madurs (és a dir, quan la pela és groga, la polpa és suau i té un fort sabor dolç i aromàtic).

Peeling: Peeling manual.

.Tallar: tallar la carn per la meitat longitudinalment no cal tallar-los.

.Fumigació de sofre: Fumigar amb sofre en una sala de fumigació tancada de sofre durant 20 a 30 minuts, utilitzant 2 kg de sofre per cada 100 kg de matèria primera.

Cocció: utilitzeu un assecat amb aire calent a 65-70 ℃ durant 18-20 hores per fer que el contingut d'humitat del producte acabat arribi al 16-17%.

Suavització: Deixar el producte acabat cobert a temperatura ambient durant 24 hores.

.Embalatge: tancat en bossa de film de polietilè.

Emmagatzematge: Emmagatzemar a temperatura ambient durant més de mig any per mantenir el color, l'aroma i el gust inalterats.

<<:  Com tractar eficaçment l'espasme faríngi

>>:  Què fer si la mostassa es posa als ulls?

Recomanar articles

Puc menjar api després de treure el talp?

Podeu menjar api després de l'eliminació del ...

Què he de fer si sóc al·lèrgic a la pols. Quins són els mètodes?

Molts dels nassos dels meus amics són al·lèrgics ...

Sis mètodes de caminar per baixar de pes i donar forma al teu cos

Pel que fa a la velocitat de caminar, primer haur...

Com tractar el triturat de dents greu a la nit

Molts amics poden experimentar el triturar les de...

Indicacions de l'ablació per radiofreqüència

Només un cor sa pot garantir la salut del seu cos...

El dolor entre les ungles pot ser causat per aquesta malaltia

Moltes persones experimenten dolor entre les ungl...

L'efecte de les farinetes de vuit tresors a les noies

Eight Treasure Porridge conté una varietat de gra...

Puc menjar crisantem si tinc restrenyiment?

El crisantem és un aliment vegetal Els seus ingre...

Què fer si les bobines dels mosquits estan enverinats?

Com que les bobines de mosquits són una cosa amb ...

Què he de fer si tinc dolor cervical, mal de cap i nàusees?

El dolor cervical acompanyat de mal de cap i nàus...

Símptomes d'al·lèrgia als medicaments

Quan es tracta dels símptomes de l'al·lèrgia ...

Si teniu un disc abombat, aquí teniu 6 maneres de tractar-lo

La protuberància del disc intervertebral és una m...

Els 10 mals hàbits que causen la mort sobtada

Primer: Ciclisme a la ciutat Els investigadors va...