La vida útil de les patates fregides de plàtan sol ser d'un any, però també es venen a granel a l'exterior. 1. La vida útil dels productes en bossa és de 12 mesos. És millor no mantenir els productes a granel comprats a l'exterior durant mig any. Pel bé de la vostra salut, intenteu no menjar aliments que s'han emmagatzemat durant massa temps. Si no acabeu de menjar després d'obrir-lo, assegureu-vos de tancar-lo bé. 2. Les xips de plàtan generalment es refereixen a plàtans secs, que són plàtans pelats i tallats a rodanxes. Són productes secs que són fàcils d'emmagatzemar i menjar. Els xips de plàtan són un aperitiu popular. Els plàtans secs s'elaboren principalment amb plàtan Nalong, la principal varietat de plàtan cultivada a Guangxi, i s'elaboren mitjançant el mètode d'assecat per aire calent. Els plàtans són de naturalesa dolça i freda, però no són aptes per a persones amb deficiència de melsa i diarrea. Després de convertir-se en xips de plàtan, el fred es redueix i la majoria de la gent els pot menjar. 3. Els xips de plàtan contenen moltes proteïnes i minerals El consum regular pot ajudar a mantenir l'equilibri de sodi-poassi al cos, afavorir la diüresi, reduir la inflor i regular la pressió arterial. Reomplir energia: els xips de plàtan són rics en hidrats de carboni i poden proporcionar energia al cos humà després de consumir-los. Pèrdua de pes: les patates fregides de plàtan contenen molta fibra dietètica, que pot fer que et sentis ple després de menjar. Pot afavorir la motilitat gastrointestinal i afavorir el metabolisme. 4. Com fer xips de plàtan .Selecció de matèries primeres: Trieu plàtans comestibles i madurs (és a dir, quan la pela és groga, la polpa és suau i té un fort sabor dolç i aromàtic). Peeling: Peeling manual. .Tallar: tallar la carn per la meitat longitudinalment no cal tallar-los. .Fumigació de sofre: Fumigar amb sofre en una sala de fumigació tancada de sofre durant 20 a 30 minuts, utilitzant 2 kg de sofre per cada 100 kg de matèria primera. Cocció: utilitzeu un assecat amb aire calent a 65-70 ℃ durant 18-20 hores per fer que el contingut d'humitat del producte acabat arribi al 16-17%. Suavització: Deixar el producte acabat cobert a temperatura ambient durant 24 hores. .Embalatge: tancat en bossa de film de polietilè. Emmagatzematge: Emmagatzemar a temperatura ambient durant més de mig any per mantenir el color, l'aroma i el gust inalterats. |
<<: Com tractar eficaçment l'espasme faríngi
>>: Què fer si la mostassa es posa als ulls?
Podeu menjar api després de l'eliminació del ...
El cloasma és una malaltia de la pell relativamen...
Molts dels nassos dels meus amics són al·lèrgics ...
Pel que fa a la velocitat de caminar, primer haur...
Molts amics poden experimentar el triturar les de...
Només un cor sa pot garantir la salut del seu cos...
Moltes persones experimenten dolor entre les ungl...
Eight Treasure Porridge conté una varietat de gra...
El crisantem és un aliment vegetal Els seus ingre...
Què és la Universitat d'Estocolm? La Universit...
Com que les bobines de mosquits són una cosa amb ...
El dolor cervical acompanyat de mal de cap i nàus...
Quan es tracta dels símptomes de l'al·lèrgia ...
La protuberància del disc intervertebral és una m...
Primer: Ciclisme a la ciutat Els investigadors va...