La vida útil de les patates fregides de plàtan sol ser d'un any, però també es venen a granel a l'exterior. 1. La vida útil dels productes en bossa és de 12 mesos. És millor no mantenir els productes a granel comprats a l'exterior durant mig any. Pel bé de la vostra salut, intenteu no menjar aliments que s'han emmagatzemat durant massa temps. Si no acabeu de menjar després d'obrir-lo, assegureu-vos de tancar-lo bé. 2. Les xips de plàtan generalment es refereixen a plàtans secs, que són plàtans pelats i tallats a rodanxes. Són productes secs que són fàcils d'emmagatzemar i menjar. Els xips de plàtan són un aperitiu popular. Els plàtans secs s'elaboren principalment amb plàtan Nalong, la principal varietat de plàtan cultivada a Guangxi, i s'elaboren mitjançant el mètode d'assecat per aire calent. Els plàtans són de naturalesa dolça i freda, però no són aptes per a persones amb deficiència de melsa i diarrea. Després de convertir-se en xips de plàtan, el fred es redueix i la majoria de la gent els pot menjar. 3. Els xips de plàtan contenen moltes proteïnes i minerals El consum regular pot ajudar a mantenir l'equilibri de sodi-poassi al cos, afavorir la diüresi, reduir la inflor i regular la pressió arterial. Reomplir energia: els xips de plàtan són rics en hidrats de carboni i poden proporcionar energia al cos humà després de consumir-los. Pèrdua de pes: les patates fregides de plàtan contenen molta fibra dietètica, que pot fer que et sentis ple després de menjar. Pot afavorir la motilitat gastrointestinal i afavorir el metabolisme. 4. Com fer xips de plàtan .Selecció de matèries primeres: Trieu plàtans comestibles i madurs (és a dir, quan la pela és groga, la polpa és suau i té un fort sabor dolç i aromàtic). Peeling: Peeling manual. .Tallar: tallar la carn per la meitat longitudinalment no cal tallar-los. .Fumigació de sofre: Fumigar amb sofre en una sala de fumigació tancada de sofre durant 20 a 30 minuts, utilitzant 2 kg de sofre per cada 100 kg de matèria primera. Cocció: utilitzeu un assecat amb aire calent a 65-70 ℃ durant 18-20 hores per fer que el contingut d'humitat del producte acabat arribi al 16-17%. Suavització: Deixar el producte acabat cobert a temperatura ambient durant 24 hores. .Embalatge: tancat en bossa de film de polietilè. Emmagatzematge: Emmagatzemar a temperatura ambient durant més de mig any per mantenir el color, l'aroma i el gust inalterats. |
<<: Com tractar eficaçment l'espasme faríngi
>>: Què fer si la mostassa es posa als ulls?
El nanisme és el que sovint anomenem malaltia de ...
Els frigorífics juguen un paper vital a la nostra...
Pesar-se és crucial per a qualsevol persona que v...
Què és Cameco? Cameco Corporation és un dels produ...
Avui en dia, moltes amigues tenen diversos petits...
Pel que fa als mètodes de tractament de la medici...
Quan es tracta de malalties de transmissió sexual...
Moltes persones saben que el tint de cabell a lla...
Què és la Universitat de Lund? La Universitat de L...
Quin és el lloc web de la Universitat Estatal d...
Les persones que realitzen activitats físiques pe...
Quin és el lloc web de la Universitat de les Arts ...
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional de ...
Quina és la pàgina web del Ministeri d'Educaci...
El drenatge biliar es refereix a una cirurgia que...