Els ous i la llet són dues coses amb un gran valor nutricional. Són rics en proteïnes, moltes persones solen esmorzar al matí, però, algunes persones pensen que els ous i la llet no es poden utilitzar junts, doncs, com es poden fer servir els ous i la llet. A causa dels diferents ingredients dels aliments, molts aliments no es poden menjar al mateix temps. En cas contrari, alguns aliments produiran reaccions químiques a l'organisme, generant precipitats que l'organisme no pot digerir i absorbir, i fins i tot poden provocar efectes adversos Per això, hem de ser conscients d'aquest tipus d'aliments. 1. No s'aconsella menjar ous i llet de soja junts: la gent sovint beu llet i ous de soja, pensant que tots dos són rics en proteïnes i bons per a l'organisme Des del punt de vista de la dieta científica, els dos no s'han de menjar junts. Com que la llet de soja crua conté inhibidors de la tripsina, pot inhibir l'activitat de les proteases humanes i afectar la digestió i l'absorció de proteïnes en el cos humà. 2. No s'aconsella menjar rave i taronges junts. Els experiments clínics han trobat que després que el rave i altres verdures crucíferes siguin ingerides pel cos humà, poden produir ràpidament una substància anomenada tiocianat i metabolitzar-se ràpidament per produir una altra substància antitiroïdal: àcid tiociànic quantitat de pigments vegetals que s'ingereixen al mateix temps, seran descomposts pels bacteris dels intestins i es convertiran en àcid hidroxibenzoic i àcid ferúlic. Aquests dos poden millorar l'efecte del tiocianat en la supressió de la funció tiroïdal, induint així o provocant goll. Per tant, no s'aconsella menjar junts aquests dos aliments, sobretot a les zones on el goll és prevalent o per a persones que pateixen goll. Només si prestem molta atenció als tabús dietètics sobre si els ous i la llet es poden menjar al mateix temps, podem evitar de manera efectiva causar-nos més mal a nosaltres mateixos a causa d'aquests problemes. Al mateix temps, hem de desenvolupar el bon hàbit de beure llet cada dia, que pot millorar eficaçment la nostra pròpia capacitat de digestió intestinal. |
<<: La pèrdua de pes enzimàtica té efectes secundaris?
>>: La pasta de sèsam negre provoca calor interna?
Què és el lloc web del Brisbane Institute of Busin...
El trastorn somàtic d'ansietat és la manifest...
L’estómac és la nostra part més habitual. El tumo...
El recompte de glòbuls vermells és un dels valors...
L'hemiartroplàstia és una cirurgia habitual P...
Un arc alt fa referència a una forma còncava de l...
Sovint veiem que algunes persones pateixen amnèsi...
Sigui l'estació de l'any, algunes persone...
A causa de l'alta pressió laboral i les activ...
En la nostra vida diària, moltes persones solen t...
Els trets facials configuren l'aspecte i la d...
Per a les persones joves i de mitjana edat que es...
La uretra és un component important del sistema u...
Per diversos motius, els joves d'avui en dia ...
Ara és a principis de tardor a moltes ciutats cos...