Els ous i la llet són dues coses amb un gran valor nutricional. Són rics en proteïnes, moltes persones solen esmorzar al matí, però, algunes persones pensen que els ous i la llet no es poden utilitzar junts, doncs, com es poden fer servir els ous i la llet. A causa dels diferents ingredients dels aliments, molts aliments no es poden menjar al mateix temps. En cas contrari, alguns aliments produiran reaccions químiques a l'organisme, generant precipitats que l'organisme no pot digerir i absorbir, i fins i tot poden provocar efectes adversos Per això, hem de ser conscients d'aquest tipus d'aliments. 1. No s'aconsella menjar ous i llet de soja junts: la gent sovint beu llet i ous de soja, pensant que tots dos són rics en proteïnes i bons per a l'organisme Des del punt de vista de la dieta científica, els dos no s'han de menjar junts. Com que la llet de soja crua conté inhibidors de la tripsina, pot inhibir l'activitat de les proteases humanes i afectar la digestió i l'absorció de proteïnes en el cos humà. 2. No s'aconsella menjar rave i taronges junts. Els experiments clínics han trobat que després que el rave i altres verdures crucíferes siguin ingerides pel cos humà, poden produir ràpidament una substància anomenada tiocianat i metabolitzar-se ràpidament per produir una altra substància antitiroïdal: àcid tiociànic quantitat de pigments vegetals que s'ingereixen al mateix temps, seran descomposts pels bacteris dels intestins i es convertiran en àcid hidroxibenzoic i àcid ferúlic. Aquests dos poden millorar l'efecte del tiocianat en la supressió de la funció tiroïdal, induint així o provocant goll. Per tant, no s'aconsella menjar junts aquests dos aliments, sobretot a les zones on el goll és prevalent o per a persones que pateixen goll. Només si prestem molta atenció als tabús dietètics sobre si els ous i la llet es poden menjar al mateix temps, podem evitar de manera efectiva causar-nos més mal a nosaltres mateixos a causa d'aquests problemes. Al mateix temps, hem de desenvolupar el bon hàbit de beure llet cada dia, que pot millorar eficaçment la nostra pròpia capacitat de digestió intestinal. |
<<: La pèrdua de pes enzimàtica té efectes secundaris?
>>: La pasta de sèsam negre provoca calor interna?
Avui en dia, moltes persones pateixen problemes d...
El foc excessiu de l'estómac és molt comú a l...
La gastroptosi és una malaltia estomacal relativa...
Quin és el lloc web de l'ambaixada de Dinamarc...
Quan els nadons tenen uns mesos, la seva alimenta...
Què és el Dr. Reddy's Laboratories? Dr. Reddy&...
Els ulls són les finestres de l'ànima, i els ...
El préssec és una fruita habitual a les nostres v...
Els cossos de les persones patiran refredats freq...
Què és Somerville College, Oxford? El Somerville C...
Quin és el lloc web de la Universitat Tècnica Esta...
L'arç és una fruita molt comuna en la vida de...
Què és MetLife? Metropolitan Life Insurance Compan...
Quan se sospita d'una malaltia urinària, el m...
Si experimenta opressió al pit i mal d'esquen...