Avui en dia, moltes famílies utilitzen paelles antiadherents a l'hora de cuinar, però moltes famílies troben que les paelles antiadherents s'enganxen als aliments després d'utilitzar-les durant un temps i després es queixen que les paelles antiadherents que han comprat són falses. De fet, hi ha una altra raó per a això. De fet, cal parar atenció al manteniment de les paelles antiadherents. Els mètodes de neteja inadequats reduiran la vida útil de la paella antiadherent. 1. Fixeu-vos en els aspectes següents a l'hora d'utilitzar i mantenir les paelles antiadherents: 1. Abans d'utilitzar per primera vegada, traieu l'etiqueta, esbandiu amb aigua neta i assequeu-lo, apliqueu una fina capa d'oli de cuina (excepte mantega i llard) com a manteniment i, a continuació, renteu-lo abans d'utilitzar-lo. 2. Utilitzeu espàtules de niló, plàstic o fusta resistents a la calor a l'hora de cuinar per evitar que les espàtules afilades o els estris metàl·lics facin malbé la superfície de la paella antiadherent. 3. Els estris de cuina antiadherents transfereixen la calor de manera uniforme, de manera que només cal que utilitzeu foc mitjà o baix per cuinar aliments deliciosos. Quan feu servir foc alt, hi ha d'haver menjar o aigua a l'olla. 4. Després de l'ús, espereu que la temperatura baixi lleugerament abans de rentar-lo amb aigua neta. No renteu amb aigua freda immediatament. Si trobeu taques persistents, podeu utilitzar aigua calenta i detergent i netejar-les amb una esponja. 2. Com podem evitar que quedin taques a l'olla Si ja s'han format taques, com les hem de tractar? Les taques es produeixen per dos motius: 1. Utilitzeu la calor alta durant molt de temps. Aquestes taques no es poden eliminar, però no afecten l'efecte antiadherent de la paella antiadherent. 2. Acumulació d'aliments i greixos residuals. Normalment no són taques reals i es poden netejar a fons amb aigua calenta i detergent i una esponja. 3. Per què és millor utilitzar foc mitjà o baix quan es cuina amb estris de cuina antiadherents? Perquè la calor mitjana pot aconseguir el millor efecte de cocció. En general, la calor alta no accelera la cocció, només malgasta energia. Si feu servir foc alt, assegureu-vos que hi hagi menjar a l'olla i mai utilitzeu foc alt per coure en sec la paella antiadherent. 4. Es caurà la capa antiadherent d'una paella antiadherent? Com puc evitar-ho? A més de l'ús inadequat a llarg termini, les ratllades freqüents amb eines afilades o l'assecat amb molta calor també poden provocar la caiguda del recobriment. La capa antiadherent d'una paella antiadherent qualificada normalment no cau. 5. Les paelles antiadherents són aptes per cuinar tots els aliments? La capa antiadherent d'una paella antiadherent qualificada està feta d'un material extremadament estable que és resistent a àcids i àlcalis i no reacciona fàcilment químicament amb altres substàncies, de manera que podeu cuinar tot tipus d'aliments amb confiança. 6. Per què alguns estris de cuina estan recoberts amb un recobriment antiadherent? L'exterior també està recobert amb un recobriment antiadherent, fent que la neteja de l'exterior de l'olla sigui tan fàcil i ràpida com l'interior. Quan es cuina els aliments, fins i tot si el suc dels aliments esquitxa a l'exterior, no causarà problemes per netejar-los. 7. Si la superfície antiadherent d'una paella antiadherent està ratllada, afectarà l'efecte antiadherent? Les ratllades menors només afectaran l'estètica de la superfície i no danyaran greument les propietats antiadherents ni afectaran la cocció continuada dels aliments. Per evitar més rascades a la paella antiadherent, simplement eviteu utilitzar estris afilats durant la cuina. 8. És perjudicial per al cos humà si la superfície antiadherent cau i es barreja amb els aliments durant la cocció? La superfície antiadherent d'una paella antiadherent qualificada és absolutament segura i no tòxica Fins i tot si s'ingereix accidentalment, el cos humà no l'absorbeix i la substància original serà excretada del cos, per la qual cosa és extremadament segura. En termes generals, els recobriments antiadherents no cauran fàcilment sempre que s'utilitzin correctament. 9. Per què les paelles antiadherents tenen propietats antiadherents La paella antiadherent està recoberta d'un recobriment antiadherent amb politetrafluoroetilè i altres fluoropolímers com a components principals, que s'aplica sobre el substrat i sinteritzat a alta temperatura. El recobriment té bones propietats antiadherents. |
<<: Quina és la raó de les escopis severes en els nounats?
>>: Què fer si la paella antiadherent s'enganxa
A molts dels nostres amics els agrada posar-se qu...
Quin és el lloc web d'UTI Air? UTair Aviation ...
Beure és inevitable en la nostra vida diària, sob...
En els darrers anys s'ha fet molt popular men...
Parlant d'herpes zoster oticus, crec que toth...
Molta gent no sap què és el rom, per això és nece...
Moltes persones no entenen què és el dolor de ron...
Què és el lloc web del govern de Fiji? Fiji és un ...
Quan fa calor, a la meva mare li agrada prendre e...
Sempre hi ha inflor a l'estómac Encara que no...
El cervell de porc és en realitat un ingredient a...
Els ous cuits són un tipus d'aliment que sovi...
El raïm és una fruita comuna a la vida diària. El...
Quina és la pàgina web del Consolat General de la ...
Parlant d'àcid sulfúric, moltes persones sent...