Les pastanagues es consideren una verdura de primera qualitat a Occident i tenen una gran reputació als Països Baixos, fins i tot són un dels plats nacionals. Una de les raons més importants per les quals les pastanagues tenen un estat tan alt és que els nutrients que contenen són molt rics i complets. Contenen gairebé tots els nutrients que necessiten els humans, i algunes substàncies no es destrueixen fins i tot a altes temperatures i són fàcilment absorbides pel cos humà. Mirem-ho junts a continuació. pastanaga La pastanaga, també coneguda com a pastanaga vermella, també es coneix com a brots de bambú daurats i pastanaga de clau. És originària d'Àsia Central i es va introduir al meu país a finals de la dinastia Yuan. 1. Beneficia el fetge i millora la vista: Les pastanagues contenen molt carotè L'estructura molecular d'aquest carotè equival a 2 molècules de vitamina A. Després d'entrar al cos, el 50% es converteix en vitamina A mitjançant l'acció dels enzims del fetge i la mucosa de l'intestí prim. Té l'efecte de nodrir el fetge i millorar la visió, i pot tractar la ceguesa nocturna. 2. Ajuda a alleujar el diafragma i eixamplar els intestins: Les pastanagues contenen fibra vegetal, que té una forta absorció d'aigua i s'expandeix fàcilment a l'intestí. Són el "material d'ompliment" de l'intestí, que pot millorar el peristaltisme intestinal, facilitant així els moviments intestinals, prevenint el càncer i afavorint els moviments intestinals. 3. Enfortir la melsa i eliminar la desnutrició: La vitamina A és una substància essencial per al creixement i desenvolupament normal dels ossos, ajuda a la proliferació i al creixement cel·lular, és un element del creixement corporal i té una gran importància per afavorir el creixement i desenvolupament dels nadons i nens petits; 4. Millorar la funció immune: La conversió del carotè en vitamina A ajuda a millorar la funció immune del cos i té un paper important en la prevenció del càncer de cèl·lules epitelials. La lignina de les pastanagues també pot millorar el mecanisme immunitari del cos i eliminar indirectament les cèl·lules canceroses; 5. Reduir el sucre en la sang i els lípids: Les pastanagues també contenen substàncies hipoglucèmiques i són un bon aliment per als diabètics. Alguns dels seus ingredients, com la quercetina i el kaempferol, poden augmentar el flux sanguini coronari, reduir els lípids sanguinis, afavorir la síntesi d'adrenalina i tenir efectes hipertensos i cardiotònics. A més del que s'ha esmentat anteriorment, les pastanagues també contenen nivells relativament alts de vitamina A. La vitamina A té moltes funcions, com ara el tractament de la ceguesa nocturna i la sequedat dels ulls. És una vitamina natural, per tant, l'efecte és molt bo, una altra cosa que us he de dir és que la vitamina A i el carotè són tant solubles en greixos com intolerants a l'aigua, així que les pastanagues s'han de menjar millor amb oli o amb oli. |
<<: Encara puc utilitzar pasta de dents caducada?
>>: Realment es poden menjar pells de fruita?
Les persones que pateixen mal de cap sovint patei...
Quina és la pàgina web de Fiat Chrysler Automobile...
De fet, cadascú de nosaltres estem al límit del p...
En el passat, en general, només a les noies els a...
El tinnitus té un gran impacte en la vida, s'...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Osnabr...
Molts de nosaltres podem tenir diversos problemes...
Les amigues han de prestar atenció al dolor al pi...
L'eliminació de les taques d'oli és una co...
Avui en dia, molts nens tenen problemes gastroint...
Per a persones de mitjana edat i gent gran, és mo...
A la vida diària, moltes fruites són riques en nu...
Qualsevol persona que tingui un aparell d'air...
Si tens una mala dieta o es fa massa calor, sovin...
Moltes persones no hi presten molta atenció, de f...