Les pastanagues es consideren una verdura de primera qualitat a Occident i tenen una gran reputació als Països Baixos, fins i tot són un dels plats nacionals. Una de les raons més importants per les quals les pastanagues tenen un estat tan alt és que els nutrients que contenen són molt rics i complets. Contenen gairebé tots els nutrients que necessiten els humans, i algunes substàncies no es destrueixen fins i tot a altes temperatures i són fàcilment absorbides pel cos humà. Mirem-ho junts a continuació. pastanaga La pastanaga, també coneguda com a pastanaga vermella, també es coneix com a brots de bambú daurats i pastanaga de clau. És originària d'Àsia Central i es va introduir al meu país a finals de la dinastia Yuan. 1. Beneficia el fetge i millora la vista: Les pastanagues contenen molt carotè L'estructura molecular d'aquest carotè equival a 2 molècules de vitamina A. Després d'entrar al cos, el 50% es converteix en vitamina A mitjançant l'acció dels enzims del fetge i la mucosa de l'intestí prim. Té l'efecte de nodrir el fetge i millorar la visió, i pot tractar la ceguesa nocturna. 2. Ajuda a alleujar el diafragma i eixamplar els intestins: Les pastanagues contenen fibra vegetal, que té una forta absorció d'aigua i s'expandeix fàcilment a l'intestí. Són el "material d'ompliment" de l'intestí, que pot millorar el peristaltisme intestinal, facilitant així els moviments intestinals, prevenint el càncer i afavorint els moviments intestinals. 3. Enfortir la melsa i eliminar la desnutrició: La vitamina A és una substància essencial per al creixement i desenvolupament normal dels ossos, ajuda a la proliferació i al creixement cel·lular, és un element del creixement corporal i té una gran importància per afavorir el creixement i desenvolupament dels nadons i nens petits; 4. Millorar la funció immune: La conversió del carotè en vitamina A ajuda a millorar la funció immune del cos i té un paper important en la prevenció del càncer de cèl·lules epitelials. La lignina de les pastanagues també pot millorar el mecanisme immunitari del cos i eliminar indirectament les cèl·lules canceroses; 5. Reduir el sucre en la sang i els lípids: Les pastanagues també contenen substàncies hipoglucèmiques i són un bon aliment per als diabètics. Alguns dels seus ingredients, com la quercetina i el kaempferol, poden augmentar el flux sanguini coronari, reduir els lípids sanguinis, afavorir la síntesi d'adrenalina i tenir efectes hipertensos i cardiotònics. A més del que s'ha esmentat anteriorment, les pastanagues també contenen nivells relativament alts de vitamina A. La vitamina A té moltes funcions, com ara el tractament de la ceguesa nocturna i la sequedat dels ulls. És una vitamina natural, per tant, l'efecte és molt bo, una altra cosa que us he de dir és que la vitamina A i el carotè són tant solubles en greixos com intolerants a l'aigua, així que les pastanagues s'han de menjar millor amb oli o amb oli. |
<<: Encara puc utilitzar pasta de dents caducada?
>>: Realment es poden menjar pells de fruita?
Els tumors nasals es refereixen a tumors repugnan...
"Els núvols blancs floten al cel blau, i els...
Quin és el lloc web de la Universitat Laval al Can...
Avui en dia, molts dels aliments que ingerim cont...
Els tumors neuroendocrins són tumors que s'or...
Algunes persones senten molt picor a l'hivern...
En la vida diària, la infusió és un mètode mèdic ...
Tots sabem que la qualitat del son és útil per a ...
El desgast del cartílag del genoll pot causar gre...
A moltes noies que estimen la bellesa els agrada ...
El durian és un aliment que a molts ens agrada me...
Quin és el lloc web de l'Antiga Rússia? Old Ru...
Les taques facials són lletges i afecten a l'...
Normalment, si teniu una malaltia cardiovascular,...
Què és Sandax? Centex és el principal desenvolupad...