El sashimi de salmó conté paràsits, que es poden matar per escalfament o congelació a alta temperatura. El salmó és un peix d'aigua dolça molt conegut. Es pot consumir cru o cuinat en plats. És ric en proteïnes, colesterol, greixos, àcid fòlic, etc. És més adequat per a pacients amb malalties cardiovasculars i vasculars i pot dilatar els vasos sanguinis i també pot ser diürètic Quan es cuina, el millor és matar els paràsits de la carn del peix mitjançant l'escalfament a alta temperatura o la congelació. Si els paràsits no es maten, es poden adsorbir fàcilment als intestins després de menjar, provocant una gastroenteritis aguda i afectant la seva pròpia salut. El valor nutricional del salmó i el cogombre de mar és relativament alt. Pot alleujar la fatiga i prevenir malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. No obstant això, si té una constitució al·lèrgica, pot causar picor o enrogiment de la pell. |
<<: Les gambes borratxes tenen paràsits?
>>: Els polls del pubis són paràsits?
Els símptomes de la cardiopatia neurològica també...
A la vida diària, moltes amigues sovint els agrad...
El tractament de la tiroïditis immune s'ha de...
La fibrosi és la lesió fibròtica que queda despré...
Els ulls de la gent rarament es posen malalts, pe...
Moltes persones es pregunten si poden menjar ceba...
Els probiòtics no volen dir el que suggereix la p...
Com tots sabem, l'artemisa és un tipus comú d...
Avui en dia, moltes persones seguiran fent-se cir...
De fet, és possible que poques vegades sentim la ...
El ioga és una cultura importada Avui dia, cada v...
L'escala és un producte omnipresent, no només...
Els pacients amb vessament pericàrdic poden no pr...
Hi ha un vell refrany que "la medicina i els...
Heu sentit parlar del xiclet perfumat si no n'...