El sashimi de salmó conté paràsits, que es poden matar per escalfament o congelació a alta temperatura. El salmó és un peix d'aigua dolça molt conegut. Es pot consumir cru o cuinat en plats. És ric en proteïnes, colesterol, greixos, àcid fòlic, etc. És més adequat per a pacients amb malalties cardiovasculars i vasculars i pot dilatar els vasos sanguinis i també pot ser diürètic Quan es cuina, el millor és matar els paràsits de la carn del peix mitjançant l'escalfament a alta temperatura o la congelació. Si els paràsits no es maten, es poden adsorbir fàcilment als intestins després de menjar, provocant una gastroenteritis aguda i afectant la seva pròpia salut. El valor nutricional del salmó i el cogombre de mar és relativament alt. Pot alleujar la fatiga i prevenir malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. No obstant això, si té una constitució al·lèrgica, pot causar picor o enrogiment de la pell. |
<<: Les gambes borratxes tenen paràsits?
>>: Els polls del pubis són paràsits?
Tot i que la morfina s'utilitza sovint als qu...
Llet L'enquesta mostra que la ingesta mitjana...
Es pot dir que el te de gessamí rosa és un mestre...
L'asma i la MPOC són malalties cròniques amb ...
Les dents són les parts més dures del nostre cos ...
Tothom vol tenir un cos sa, i ningú vol emmalalti...
L'escala de les ampolles d'aigua sempre h...
Actualment, els problemes d'estómac afecten i...
Quin és el lloc web del Newnham College, Universit...
La creatinina és un producte del metabolisme musc...
Què és l'ASML? ASML és un conegut proveïdor de...
Estàs realment preparat per ser pare i mare no no...
És possible que afegim una mica de llevat en pols...
Què és Sembcorp Industries? Sembcorp Industries és...
Els porus dilatats són generalment causats per po...