El sashimi de salmó conté paràsits, que es poden matar per escalfament o congelació a alta temperatura. El salmó és un peix d'aigua dolça molt conegut. Es pot consumir cru o cuinat en plats. És ric en proteïnes, colesterol, greixos, àcid fòlic, etc. És més adequat per a pacients amb malalties cardiovasculars i vasculars i pot dilatar els vasos sanguinis i també pot ser diürètic Quan es cuina, el millor és matar els paràsits de la carn del peix mitjançant l'escalfament a alta temperatura o la congelació. Si els paràsits no es maten, es poden adsorbir fàcilment als intestins després de menjar, provocant una gastroenteritis aguda i afectant la seva pròpia salut. El valor nutricional del salmó i el cogombre de mar és relativament alt. Pot alleujar la fatiga i prevenir malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. No obstant això, si té una constitució al·lèrgica, pot causar picor o enrogiment de la pell. |
<<: Les gambes borratxes tenen paràsits?
>>: Els polls del pubis són paràsits?
Què és el lloc web del Centre de Recerca Jülich? J...
Què és el lloc web de l'Institut Holandès de C...
Si crides massa fort o menges menjar fregit o pic...
Què és Alstom? ALSTOM és una empresa multinacional...
Què és la xarxa de vídeos de viatges en línia? La ...
Hi ha molts sentits petits a la vida que cal ente...
Què és el lloc web de Mercedes-AMG? Mercedes-AMG é...
La pell d'algunes persones pot ser al·lèrgica...
Què és el Consell Àrtic? El Consell de l'Àrtic...
Molts amics tenen alguns malentesos sobre l'a...
És molt fàcil tenir al·lèrgies en aquesta tempora...
Moltes persones tenen els peus suats, de manera q...
Per als joves d'avui, el nombre de pacients q...
Les polseres de banya d'antílop són en realit...
L'aigua de mongeta vermella i llavors de coix...