Les gambes borratxos són un aliment molt deliciós. Es fa marinant amb vi i després menjant-los crus, com que hi ha alguns paràsits a les gambes, és impossible matar els paràsits amb vi les seqüències són inimaginables. Les gambes borratxes tenen paràsits? L'anomenada gambeta borratxo consisteix a posar glaçons en un recipient de vidre, després posar-hi gambes vives, finalment abocar-hi vi d'arròs per remullar completament les gambes i tapar-la amb una tapa. Els menjadors poden tastar la frescor de les gambes així com l'aroma suau del vi. Els tremots del fetge es troben principalment en peixos d'aigua dolça, gambes i crancs. Els trematodos hepàtics tenen una forta capacitat reproductiva Un adult pot produir centenars o milers d'òvuls, provocant l'obstrucció de les vies biliars. Si la gamba està contaminada amb metacercàries de la malaltia hepàtica, menjar-la crua farà que les metacercàries entrin al cos humà. Després de menjar gambes borratxes, algunes persones sovint experimenten símptomes d'infecció aguda, com ara febre alta i calfreds, dolor a la zona del fetge, icterícia i un augment significatiu dels eosinòfils a la sang. En casos greus, poden aparèixer símptomes com la distensió abdominal superior i la pèrdua de gana, i també es pot produir la mort per insuficiència hepàtica. Per tant, les gambes s'han de menjar cuites en lloc de crues. Quan gaudiu d'un menjar deliciós, assegureu-vos d'evitar que els insectes entrin a la boca. En els darrers anys, l'olla shabu-shabu, el sashimi, les gambes borratxos, el cranc borratxo i altres mètodes de menjar s'han tornat cada cop més populars, però aquests mètodes de menjar poc cuinats comporten el risc d'infecció parasitària. Si teniu símptomes d'infecció, com ara dolor abdominal, diarrea, icterícia, etc., o si teniu l'hàbit de menjar crus i us preocupa estar infectat, podeu anar a l'hospital per fer-vos una anàlisi de sang. És perillós menjar marisc i productes carnis crus, especialment peixos d'aigua dolça, gambes i crancs, que generalment no es recomana menjar crus o mig cuits. El millor és cuinar-lo bé abans de menjar. És perillós menjar gambes i crancs crus o poc cuits, especialment els que es creixen en aigua dolça. No s'han de menjar crus perquè són propensos als paràsits. Si no es cuina al vapor a alta temperatura, és difícil matar paràsits i bacteris encara que estigui completament marinat amb licor fort, pebrots, etc. Si mengeu gambes borratxos en petites quantitats, l'àcid de l'estómac pot matar paràsits i bacteris, però, si mengeu massa o en mengeu durant molt de temps, pot provocar una infecció parasitària, especialment al fetge i al cervell. Les persones amb infecció lleu poden no tenir símptomes evidents, o només poden tenir símptomes gastrointestinals com la pèrdua de gana i la distensió abdominal superior i el dolor després de menjar, els pacients greus amb infeccions cròniques repetides han agreujat significativament els símptomes gastrointestinals superiors. Quan els paràsits entren al fetge, poden danyar el teixit hepàtic i fins i tot induir cirrosi i hipertensió portal, manifestada com hepatosplenomegàlia, ascites, icterícia, anèmia, pèrdua de pes i edemes quan entren al cervell, poden provocar símptomes com mal de cap i marejos. Si apareixen els símptomes anteriors, heu de buscar atenció mèdica immediatament. Es recomana cuinar el marisc i el peix de riu tan bé com sigui possible i cuinar-los al vapor durant almenys 5 minuts. Si l'heu de menjar cru, podeu afegir-hi all, mostassa i altres ingredients que tinguin efectes antibacterians. Intenta no menjar marisc a les parades de menjar, petits restaurants i altres llocs on no es poden garantir les condicions d'higiene. Com vigilar els paràsits quan mengeu gambes borratxes Encara que és un menjar deliciós, no ignoreu la vostra pròpia seguretat. La gamba borratxa és bàsicament el mateix que menjar-la crua. daus, anèmia, etc. Els nens amb la malaltia es veuran afectats en el seu desenvolupament i fins i tot provocaran nanisme. Si mengeu gambes borratxos en petites quantitats, l'àcid de l'estómac pot matar paràsits i bacteris, però, si mengeu massa o en mengeu durant molt de temps, pot provocar una infecció parasitària, especialment al fetge i al cervell. Les persones amb infecció lleu poden no tenir símptomes evidents, o només poden tenir símptomes gastrointestinals com la pèrdua de gana i la distensió abdominal superior i el dolor després de menjar, els pacients greus amb infeccions cròniques repetides han agreujat significativament els símptomes gastrointestinals superiors. Quan els paràsits entren al fetge, poden danyar el teixit hepàtic i fins i tot induir cirrosi i hipertensió portal, manifestada com hepatosplenomegàlia, ascites, icterícia, anèmia, pèrdua de pes i edemes quan entren al cervell, poden provocar símptomes com mal de cap i marejos. Si apareixen els símptomes anteriors, heu de buscar atenció mèdica immediatament. Quan mengeu marisc o peix de riu, proveu de cuinar-los bé i cuinar-los al vapor durant almenys 5 minuts. Si l'heu de menjar cru, podeu afegir-hi all, mostassa i altres ingredients que tinguin efectes antibacterians. Intenta no menjar marisc a les parades de menjar, petits restaurants i altres llocs on no es poden garantir les condicions d'higiene. |
<<: Quins són els fenòmens de dragatge i desintoxicació de meridians?
>>: El sashimi de salmó té paràsits?
El terme mèdic glaucoma apareix amb molta freqüèn...
L'acne és el problema de la pell més comú Hi ...
Avui en dia, la majoria de la gent treballa davan...
L'actitud oberta de la gent en la vida modern...
Què és Falabella? Falabella és el segon grup minor...
Quina és la pàgina web de la revista The Economist...
A la vida, podem trobar accidentalment grumolls n...
Què és Vineyard Vines? Vineyard Vines és un famós ...
Actualment, la mel es compra habitualment en ampo...
La paraula depressió fa molta por La depressió ta...
L'esclerosi lateral atròfica és generalment l...
Moltes persones amb cirrosi estan especialment pr...
Fumar és molt comú en la vida diària, especialmen...
La pleuresia és una malaltia comuna que pot passa...
Quan el cos desenvolupa malalties vasculars arter...