Als ulls de la majoria de la gent, hi ha una diferència entre el laver i el nori, perquè el nori es pot menjar directament, mentre que el laver només es pot fer servir per fer sopa o farinetes ció. De fet, nori i algues són el mateix. La laver que mengem sovint inclou principalment dues varietats: hainan laver i hainan laver. La principal espècie de Porphyra al nord és Porphyra yezoensis, mentre que l'espècie principal al sud és Porphyra truncatula. Nori es processa a partir de Porphyra yezoensis Fet de. L'alga en si és molt nutritiva perquè creix a les roques al costat del mar i absorbeix totalment l'essència de l'aigua de mar. És extremadament ric en proteïnes, minerals i vitamines i es coneix com un "tresor de vitamines". Entre ells, el contingut de carotè, riboflavina, vitamina A i vitamines B és especialment elevat. També conté algues Minerals com el ferro i el calci. El contingut de greix de les algues és relativament baix, només representa l'1%-2% del total de nutrients, però és beneficiós per al sistema nerviós. Els àcids grassos insaturats EPA, essencials per al desenvolupament del cos humà, en representen el 52%, més un gran nombre de minerals essencials. Substàncies i vitamines, el consum a llarg termini d'algues poden millorar la microcirculació, millorar la immunitat, retardar l'envelliment i reduir el càncer. i incidència de malalties cardiovasculars. Les algues seques que es venen al mercat es divideixen en dues categories segons diferents mètodes: una és l'alga japonesa, que s'elabora amb sucre i salsa de soja. Afegiu condiments com ara bolets en pols i MSG per fer-lo més dolç. L'altre tipus és l'alga coreana, que només és comestible. L'oli, la sal i el MSG s'utilitzen per condimentar els aliments, fent-los més saludables i naturals. En comparació amb les algues humides, les algues seques contenen més vitamina C Llevat d'una lleugera disminució, el contingut d'altres nutrients ha augmentat a causa de la disminució relativa de l'aigua. De la calor Es diu que el contingut d'algues seques no és alt, i menjar més pot complementar el iode i millorar la funció metabòlica del cos Un bon berenar. No obstant això, el contingut de sal i MSG de les algues seques és molt elevat, per la qual cosa no és adequat per al consum continu a llarg termini Més d'1 tael. Especialment per a nens petits i persones amb pressió arterial alta, no el mengeu sovint i beveu aigua immediatament després de dinar. |
<<: El gel reparador d'àloe vera també conté aquests efectes misteriosos
>>: Paràsits a l'estómac dels peixos
Quan els nens arriben a casa feliços després d...
Molts amics pensen que tenen hepatitis C quan veu...
La solució de permanganat de potassi és generalme...
Les dents són molt importants per a la vostra ima...
A la vida diària, probablement els nens porten mé...
Què és el lloc web del Conservatori de Música de B...
La immunoglobulina intravenosa és un fàrmac injec...
Amb la millora dels nivells de vida, la gent ha c...
Si el cos té un refredat de vent-calor, els símpt...
Les pròtesis dentals són el fenomen més comú entr...
Algunes persones tenen un malentès sobre la degen...
El consum regular de sal iodada ens pot ajudar a ...
Jugar a bàsquet és un esport molt beneficiós per ...
Què és el lloc web de Jack Nicholson? Jack Nichols...
Un cop acabem de dinar, normalment quedaran algun...