Quan mengem crancs en un restaurant, mengem crancs acabats de cuinar, però, els crancs cuinats a casa no tenen un gust tan bo com ens imaginàvem. Eines/Materials Conca, raspall de dents vell o un altre raspall petitMètode/Pasos: Primer prepareu mitja conca d'aigua neta i un raspall de dents vell. Poseu els crancs a netejar, no us preocupeu que corren, aniran a l'aigua. Alguns crancs s'esgotaran, només cal agafar-los o portar-los a l'aigua i al cap d'un temps estaran tranquils. Remullar durant uns deu minuts i després rentar. Agafeu el cranc pels seus costats i utilitzeu un raspall de dents per fregar-li vigorosament l'esquena, la panxa i la boca. A continuació, netegeu els costats del cranc i les bases dels seus peus i urpes. Aquest és el pas més crític, i no pots ser tímid al respecte. Agafeu les urpes (utilitzeu el mànec d'un raspall de dents per aixecar l'articulació de les urpes des de baix cap amunt, i utilitzeu el polze i l'índex del dispositiu de captura de crancs per agafar les urpes cap amunt al llarg de la base de les pinces. Per a alguns crancs ferotges, podeu prémer les urpes o colpejar-les unes quantes vegades, primer, obre l'excrement de l'abdomen fins a l'exterior). Netegeu la brutícia de l'interior de la coberta del ventre del cranc i les urpes del cranc, i ara es neteja el cranc. Poseu els crancs nets en una olla amb mitja olla d'aigua neta (si no hi afegiu aigua, els crancs correran.) Després de rentar-los tots, ompliu-lo amb aigua neta i deixeu-ho en remull durant uns deu minuts abans d'esbandir-los. Si us fa por que us pessiguen els crancs, primer prepareu una conca d'aigua calenta a uns 45 graus, és a dir, l'aigua no s'ha de sentir calenta en posar-hi la mà (si fa massa calor, cauran les potes del cranc). Poseu els crancs un a un a l'aigua amb la panxa cap amunt. Quan es giren, ja s'han ofegat amb l'aigua calenta i s'han desmaiat. L'avantatge de fer-ho és que el cranc es desmaiarà i no us pessigarà els dits quan el manipuleu, i no afectarà la delicia del cranc. A continuació, seguiu els passos de neteja.1. Si esteu cuinant els crancs al vapor, no cal que els lligueu. Simplement col·loqueu els crancs amb la panxa cap amunt al vapor. Però personalment crec que la carn de cranc al vapor és seca, no fresca i té una olor de peix. 2. Si coeu el cranc, no us haureu de preocupar que el cranc s'enganxi a la tapa de l'olla. Quan cuineu crancs, afegiu-hi una mica de sal (podeu afegir-ne més), ceba i gingebre. Després de bullir, afegiu-hi una mica de vi de cuina. La sopa de cranc es pot fer servir per fer fideus o sopa. 3. Si aneu a coure el cranc, el podeu picar directament a la taula de tallar. A continuació, col·loqueu la part tallada del cranc sobre una barreja de midó 2:1 i farina seca per evitar que es perdi el suc del cranc, després fregiu-la en una paella amb oli, i després afegiu-hi condiments i espècies per cuinar. Però personalment penso que aquesta manera de menjar crancs peluts (com els crancs picants) perd la frescor dels crancs i pot ser que no sigui adequada per al gust de la gent del sud del riu Yangtze. En definitiva, no importa com el cuinis o el mengis, sempre que s'adapti al teu gust, està bé. Menjar crancs es refereix a l'atmosfera i l'estat d'ànim, no només menjar-los per omplir l'estómac. Desitjo que tots mengeu crancs d'una manera sana i higiènica i amb un bon humor! Per cert, aneu amb compte a l'hora de rentar crancs: 1. Netegeu els crancs morts per endavant, en cas contrari, després que tots els crancs quedin inconscients, no podreu dir quins són els crancs morts i quins són els crancs inconscients. 2. El millor és començar a cuinar els crancs en una hora per no afectar la frescor dels crancs. |
<<: Quina diferència hi ha entre els crancs peluts i els crancs?
>>: Què és més pesat, múscul o greix?
Les persones amb ulls inflats volen reduir la inf...
Què és el lloc web de Miami Heat? El Miami Heat és...
Els nòduls tiroïdals són una malaltia glandular c...
Què és el lloc web de SKF? AB SKF (Svenska Kullage...
Tots sabem que els detalls determinen l'èxit ...
Què és Top Gear UK? Top Gear és un programa de tel...
A l'hivern, la gent està més preocupada per m...
Quin és el lloc web de Scarlett Johansson? Scarlet...
Quina és la web de Baile Group? PILOT Group, una e...
Què és el lloc web del Jardí Botànic de Nova York?...
També podeu fer l'essència. La seva fórmula é...
A alguns de vosaltres us agradarà tenyir-vos el c...
Després del festival de primavera, a causa de l...
Només desenvolupant bons hàbits de vida i insisti...
Què és Verbatim? Verbatim és un fabricant de supor...