La pell de noguera fresca és en realitat una cosa que molts amics tendeixen a passar per alt. En realitat, té molts beneficis per al cos humà, inclosa la prevenció de malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, i també té certs efectes medicinals, però, no es pot consumir en grans quantitats perquè el cos humà la digereix relativament lentament, per la qual cosa s'hauria de consumir amb moderació. Les nous fresques i les nous seques tenen més probabilitats de patir mal de coll que les seques, perquè les nous fresques contenen molta aigua. Per tant, menjar nous és bo per al cor humà. Les nous fresques poden afavorir la salivació i són més adequades per a persones amb mala absorció gastrointestinal, però no tenen l'efecte d'humitejar els intestins. Per exemple, les persones que pateixen deficiència de Yin i són propenses a enfadar-se seria millor menjar nous fresques. Els símptomes de la deficiència de Yin inclouen la boca seca, despertar-se freqüentment a la nit, la pell seca i l'ansietat intermitent, que provoca sudoració seca. Especialment per a lesbianes que pateixen deficiència de yin, és millor que mengin nous fresques. L'efecte principal dels aliments que s'assequen durant molt de temps és que es tornen greixos. Per exemple, pot alleujar el restrenyiment a la gent gran és que les persones amb pell seca poden beneficiar-se de menjar aliments amb més contingut d'oli. Els grans de nous contenen àcid tànic, que es pot combinar amb suplements de ferro i calci per reduir la seva eficàcia. Hauríeu de beure te menys fort quan mengeu grans de nous, a algunes persones els agrada pelar la pell fina de color marró a la superfície dels grans de nous, la qual cosa provocarà la pèrdua d'alguns nutrients, així que no peleu aquesta capa de pell. Cal tenir en compte que les nous seques són més greixoses, i si mengeu massa oli, en general, amb dues nous fresques són menys greixoses i contenen menys aigua, per tant, podeu menjar-ne quatre o cinc nous fresques. L'eficàcia i la funció de la pell de la nou La pell verda de les nous fresques està registrada al "Compendi de Materia Medica". Aquesta pell té valor medicinal i pot tractar la psoriasi. Un mètode és pelar la pell de la nou fresca i fregar-la directament sobre la psoriasi. Un altre mètode és triturar-la a trossos, embolicar-la amb una gasa i després fregar la zona de la psoriasi amb la bossa de gasa. Després de fregar-lo durant dos o tres dies, s'assecarà i una capa de pell s'eliminarà abans de continuar fregant-lo. Generalment, l'efecte és molt bo si els símptomes són lleus, cal fregar-lo més vegades. És eficaç per a qualsevol malaltia de la pell descamada i descamada sempre que no siguin malalties de la pell neuròtiques. La pell és altament tòxica i no s'ha de menjar. La seva toxicitat és bàsicament la mateixa que el cianur d'hidrogen de les ametlles. |
<<: Es poden menjar marisc i préssec junts?
>>: Com processar i conservar el xiclet de préssec fresc?
Avui en dia, la gent presta cada cop més atenció ...
Les pròtesis dentals són una mesura necessària de...
En l'era del desenvolupament d'alta veloc...
Per mantenir el cabell negre, moltes persones de ...
La farineta de luffa és una farineta que conserva...
La carn de vedella és un aliment molt habitual a ...
Els càlculs d'oxalat de calci són un tipus re...
El tinnitus es refereix a un petit so de brunzit ...
Les tires són coses molt còmodes i senzilles que ...
Quin és el lloc web de JR Hokkaido Railway Company...
Amb el desenvolupament de la nostra economia, cad...
El rave és una verdura comuna al nord del nostre ...
Crec que moltes persones utilitzen auriculars Blu...
La mandioca és un ingredient alimentari comú a la...
Cordyceps sinensis és ric en nutrients, no només ...