En general, una olla de te negre d'alta qualitat està estretament relacionada amb el seu mètode d'elaboració, per tant, no n'hi ha prou amb triar un te negre d'alta qualitat sense prestar atenció al mètode d'elaboració d'un bon te negre, que no només pot fer que el gust del te negre sigui més ric i suau, sinó que també millora l'eficàcia del te negre. Per descomptat, fer te negre també requereix atenció a algunes condicions externes. 1. Bones fulles de te i quantitat moderada de te Per preparar una olla de bon te, triar fulles de te d'alta qualitat és una condició necessària. Bàsicament, una tassa de te negre requereix aproximadament una culleradeta o 6 grams de fulles de te, preparades amb 150-200 cc d'aigua calenta depèn de la capacitat de l'olla. El te de barra es pot preparar 2-3 vegades, i el te trencat o les bosses de te es poden preparar fins que l'aroma i el color de la sopa de te hagin desaparegut. 2. Qualitat i temperatura de l'aigua Des de l'antiguitat, la gent ha prestat atenció a la qualitat de l'aigua quan beu te. Una bona aigua pot fer que el te sigui més dolç i deliciós. En general, l'aigua incolora i inodora amb un alt contingut d'oxigen és la més adequada per fer te, i l'aigua de font, l'aigua de pou i l'aigua de rierol també es pot utilitzar com a substitut si és aigua pura o aigua natural. Com que l'aigua de l'aixeta de casa conté molt oxigen, el millor és deixar-la en un recipient gran durant la nit per esperar que el clor es dissigui abans de bullir-la. A més, el contingut d'aire a l'aigua bullida s'ha reduït si es torna a bullir per fer cervesa, l'aroma i el color únics del te negre es reduiran molt. Pel que fa a la temperatura de l'aigua per fer cervesa, hauria d'estar entre 90 i 100 ℃. La manera més precisa és mesurar amb un termòmetre, però això seria una mica poc interessant. La manera general és deixar bullir l'aigua, apagar el foc i esperar una estona abans de fer la cervesa. Si és difícil controlar el temps, hi ha un altre mètode convenient anomenat "métode d'abocament alt", que és mantenir la bullidora alta D'aquesta manera, hi haurà un amortidor quan s'aboqui l'aigua calenta a la tetera, que també té un efecte de refredament. 3. Temps d'elaboració Per preparar una olla de bon te, les fulles de te s'han de separar de la sopa de te després de la preparació. En aquest moment, dominar el temps d'elaboració es converteix en la clau. Si el temps d'elaboració és massa llarg, els tanins i catequines de les fulles de te s'alliberaran completament, fent que la sopa de te sigui amarga. Per contra, si el temps d'elaboració és massa curt, els aminoàcids del te no s'alliberaran prou, la dolçor del te negre no s'elaborarà i la sopa de te tindrà un sabor aquós diferent. Si no podeu controlar-lo pel temps, podeu jutjar segons el color de la sopa de te, sempre que el color de la sopa de te sigui correcte, podreu preparar una tassa de bon te. Com que el color de la sopa de te de diferents tes és diferent, s'ha de jutjar segons l'experiència, però en general, la sopa de te ha de ser brillant i clara, amb un color brillant i no ha de ser tèrbol. L'aroma del te negre s'emet principalment juntament amb el vapor calent, de manera que quan feu el te, no aboqueu aigua directament a la tetera, en cas contrari, la temperatura de l'aigua es reduirà molt i l'aroma del te no es podrà treure completament. Es recomana escaldar la tetera amb aigua bullint abans de preparar el te. |
<<: Quins són els beneficis de beure te negre a l'hivern?
>>: Quins són els efectes del te negre, la mel i el gingebre
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Gu...
El maquillatge moderat pot millorar la bellesa ge...
Quina és la pàgina web del FC Tokyo? El FC Tòquio ...
Moltes persones no poden distingir entre els punt...
El dolor pulmonar no s'ha d'ignorar mai, ...
L'esprai hidratant és en realitat una mena de...
Els treballadors de coll blanc estan ocupats tot ...
El fenomen de la pell de pollastre és bastant com...
Moltes amigues també anomenen taps sanitaris. És ...
L'all conté un nutrient anomenat "al·lic...
L'electricitat estàtica és un fenomen molt co...
No importa qui siguis, hauries de prestar més ate...
Molt de sentit comú que escoltem a la vida diària...
L'atròfia dels músculs de la cuixa afectarà l...
Quin és el lloc web de Miranda Kerr? Miranda Kerr ...