Encara recordes les històries que ens explicaven els nostres grans quan érem joves? Quan no hi ha menjar per menjar, depenen de la sal per mantenir les seves vides. Això és suficient per il·lustrar la importància de la sal. Bé, a la nostra vida real, a mesura que els nivells de vida material de les persones continuen millorant, cada cop hi ha més tipus de sal, i la sal és indispensable en l'alimentació diària de les persones. Descobrim junts. 1. Menjar massa sal pot causar pigues. Menjar massa sal pot provocar pigues a les galtes si la dieta només consumeix greixos i proteïnes animals, afectarà la funció normal del fetge i farà que les pigues siguin més notables. Per tant, les persones amb pigues han de menjar moltes fruites i verdures. A més, les drogues són l'enemic de la pell, especialment les pastilles per dormir, que poden provocar una acidesa excessiva al cos, desequilibri hormonal i pigues a la cara. 2. Osteoporosi. Si hi ha massa sal de sodi a la dieta, hi haurà massa ions de sodi competint amb els ions de calci durant la reabsorció tubular renal, augmentant l'excreció de calci. Al mateix temps, la sal de sodi estimularà les glàndules paratiroides humanes, augmentarà la secreció d'hormona paratiroïdal, activant així l'adenilat ciclasa a la membrana dels osteoclasts, destruint l'equilibri dinàmic del metabolisme ossi i fent que es produeixin osteoporosi i fins i tot fractures. 3. Fred. La investigació mèdica moderna ha trobat que quan la concentració de clorur de sodi al cos humà és massa alta, els ions de sodi poden inhibir l'activitat de les cèl·lules respiratòries i reduir la immunitat cel·lular. Al mateix temps, a causa de la reducció de la secreció de saliva a la boca, es redueix el lisozima a la boca, facilitant que el virus del refredat envaeix les vies respiratòries. A més, a causa de l'augment de la concentració de clorur de sodi a la sang, l'interferó del cos es pot reduir, reduint així la resistència. Tots els motius anteriors augmentaran les possibilitats de refredar-se. 4. Gastritis i càncer gàstric. Després de consumir aliments rics en sal, l'alta pressió osmòtica de la sal provocarà danys directes a la mucosa gàstrica. Els aliments rics en sal reduiran la secreció d'àcid gàstric i inhibiran la síntesi de prostaglandina E2. La prostaglandina E2 té l'efecte d'augmentar la resistència de la mucosa gàstrica, fent que la mucosa gàstrica sigui susceptible a danys i causar gastritis o úlcera gàstrica. Al mateix temps, els aliments rics en sal i salats contenen grans quantitats de nitrats, que els bacteris de l'estómac converteixen en nitrits i després es combinen amb amines dels aliments per formar nitrit d'amoni, que és altament cancerígen. Mitjançant l'enteniment anterior i el nostre sentit comú, podem veure que una quantitat moderada de sal és bona per al cos humà, però quan consumim massa sal, hi haurà efectes adversos d'un tipus o un altre. El dany de la sal per al cos humà inclou principalment el creixement fàcil de les pigues, l'osteoporosi, els refredats i la gastritis fàcil d'aconseguir, etc. per evitar danys al cos. |
<<: La sal és perjudicial per al cos?
>>: Està bé prendre una dutxa després de raspar?
Si una noia té el geperut i les espatlles gruixud...
Quina és la pàgina web del FC Copenhaguen? El FC C...
El mal d'esquena no és desconegut per a totho...
Les dents són la porta d'entrada a la nostra ...
Hem de prestar especial atenció a la nostra salut...
La pneumònia és una malaltia relativament greu, e...
La carbassa verda és realment comestible, delicio...
L'acumulació de greix al cos provocarà obesit...
A la vida, moltes persones pateixen diferents gra...
La salut dental és el requisit previ per a una bo...
Quina és la pàgina web de Generali Insurance Compa...
Avui en dia, moltes persones prefereixen l'ac...
Per motius laborals, especialment alguns treballa...
La llet és un producte nutritiu apte per a person...
Quan cuinem gambes, hi ha una tasca relativament ...