Aquests 10 tipus de persones estan destinades a patir càncer, teòricament, és probable que tothom tingui càncer. No obstant això, la investigació científica i els informes d'investigació a llarg termini de científics i investigadors nord-americans han confirmat que les possibilitats i possibilitats de patir càncer són més grans per als següents 10 grups de persones. 1. Beure te fort molt calent cada dia El consum freqüent de te fort a alta temperatura (per sobre de 70 ℃) no només pot cremar fàcilment l'esòfag i causar úlceres cròniques, sinó que també els tanins del te poden acumular-se a la zona danyada, irritant l'esòfag escamoso lesionat, i provocar que les cèl·lules epitelials siguin difícils de dur a terme durant molt de temps. 2. Les cèl·lules tumorals que sovint treballen hores extraordinàries i es queden despertes tard es produeixen per canvis sobtats en el procés normal de divisió cel·lular. La nit és l'etapa en què la divisió cel·lular és més activa si no descanseu prou a la nit, la capacitat immune del cos es reduirà i les cèl·lules amb mutacions genètiques no s'eliminaran fàcilment, cosa que pot provocar l'aparició de càncer. Les persones que sovint es queden fins tard fumen i beuen molt cafè per mantenir-se desperts, cosa que pot permetre fàcilment que entrin una gran quantitat de carcinògens al cos. 3. L'orina que sovint es guarda al vàter acostuma a contenir un o més carcinògens, que poden estimular les cèl·lules epitelials de la bufeta i fer-les emmalaltir. Hi ha moltes substàncies nocives en els excrements, com ara clorur d'hidrogen, skatole, metabòlits de colesterol i àcids biliars secundaris i altres carcinògens, si sovint irriten la mucosa intestinal, també provocaran lesions. 4. Científics nord-americans van enquestar prop de 40.000 persones amb constitucions al·lèrgiques i van trobar que les persones amb asma i al·lèrgies a determinats fàrmacs o substàncies químiques tenen més probabilitats de desenvolupar càncer que aquelles que no presenten símptomes al·lèrgics. Les dones amb una constitució altament sensible tenen un 30% més de possibilitats de desenvolupar càncer de mama que la persona mitjana; 5. Colesterol baix en glòbuls Alguns experts britànics creuen que les persones amb colesterol baix en glòbuls tenen una incidència més alta de càncer de còlon. Les persones el colesterol de les cèl·lules de la sang és inferior a 110 Mg/dl tenen un risc de càncer de còlon més de tres vegades més alt que la persona mitjana. 6. Les persones que els agrada menjar productes carnis a la seva vida diària Els experts de la Universitat de Harvard han descobert que les persones que mengen principalment carn de porc, vedella, ovella i altres carns de bestiar i aus de corral cada dia tenen un risc 2,5 vegades més gran de càncer colorectal que aquells que només mengen una petita quantitat de carn unes quantes vegades al mes també augmenta el risc de càncer de pàncrees. 7. Fills de pacients amb càncer: la investigació en biologia cel·lular tumoral mostra que l'aparició de càncer humà està estretament relacionada amb factors genètics, i el risc de càncer en la descendència de pacients amb càncer és significativament superior al de la població general. 8. Dades que demostren que si un dels cònjuges té càncer, hi ha una tendència a l'augment progressiu de que ambdós cònjuges tinguin càncer al mateix temps o un després de l'altre, que s'anomena “càncer de parella”. Els experts creuen que els mateixos mals hàbits de vida són els culpables. 9. Encara que les persones amb pressió arterial alta no poden desenvolupar directament càncer, les dues malalties tenen causes similars. L'obesitat, l'alcoholisme, el tabaquisme i la ingesta excessiva de sal poden augmentar la pressió arterial i també causar càncer. Per tant, prevenir activament la pressió arterial alta també pot reduir el risc de càncer. 10. Deficiència de vitamines Els experts francesos creuen que les persones amb menys vitamines defensives al seu cos són més susceptibles al càncer. Les persones que no tenen vitamina D i betacarotè tenen un risc de desenvolupar càncer de pulmó 3 vegades superior i 3,5 vegades més de desenvolupar càncer d'esòfag i càncer gàstric, respectivament, la incidència de càncer de llavi, càncer oral, càncer de pell, càncer de coll uterí, càncer de pulmó i càncer de recte és important. |
<<: No posis aquestes 5 coses al teu llit que et poden matar
>>: Sis aliments que els metges mai mengen
Menjar és la manera més directa per al cos humà d...
Les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars ...
Quin és el lloc web de Indofoo Agricultural Resour...
Per als homes, beure és una cosa habitual, sobret...
Els desmais són molt habituals quan surts de comp...
Què és Coimbra Group? El Grup Coimbra (CG) és una ...
Segons enquestes no oficials, el nombre de pacien...
Avui en dia, els auriculars són un producte elect...
A la nostra vida diària, trobarem que alguns uten...
La infecció per Helicobacter pylori és un bacteri...
L'estat del cabell està estretament relaciona...
L'atròfia muscular és relativament freqüent e...
Quan parlava del rumor que els aliments causaven ...
Totes les noies volen tenir cames llargues i sexy...
La constitució Yin-fred generalment es produeix a...