Hi ha molts tipus d'aliments en conserva, i es venen en molts llocs. Hi ha fruites en conserva i algunes carns en conserva. Tanmateix, no podem ignorar el dany dels aliments en conserva, que no és bo per al cos humà. Tot i que els aliments enllaunats són molt convenients, no es recomana que la gent mengi menjar enllaunat amb freqüència. Els aliments en conserva definitivament no són tan nutritius com els aliments naturals, per la qual cosa hauríeu de menjar menys aliments enllaunats. Els aliments enllaunats s'esteril·litzen escalfant-se a alta temperatura i alta pressió de 121 °C. Per tant, la proteïna dels productes enllaunats sovint es desnaturalitza, la qual cosa redueix molt la funció de digestió i absorció del cos, provocant una "contracció" substancial. Destrueix vitamines Les vitamines de les conserves de fruites i carns en conserva es destruiran en gran mesura. Les dades rellevants de la investigació mostren que durant la conservació, les vitamines de la carn, com ara la vitamina B1, la vitamina B2, la vitamina B5, la vitamina B6 i l'àcid fòlic, patiran una certa pèrdua. Especialment la vitamina B1, perquè es destrueix fàcilment quan s'exposa a la calor, pot perdre entre un 15% i un 25%, la vitamina B2 pot perdre un 10% i la vitamina B5 pot perdre entre un 20% i un 30%. La vitamina C de la fruita en conserva es destruirà gairebé completament. Els nivells alts de sucre posen una gran càrrega al pàncrees Moltes fruites en conserva tenen molt sucre afegit per millorar el gust. Quan aquests sucres són ingerits pel cos humà, poden provocar obesitat pel seu alt contingut energètic. Al mateix temps, pot provocar un fort augment del sucre en sang en un curt període de temps i augmentar la càrrega del pàncrees. A més, l'estudi també va trobar que el sucre pot canviar l'estructura molecular de les proteïnes, afectant així la immunitat. Molta gent ha menjat aliments enllaunats Com que hi ha diferents tipus d'aliments enllaunats, la gent té moltes definicions diferents d'aliments enllaunats. Hi ha molts efectes nocius dels aliments enllaunats, però la gent no hi presta gaire atenció El valor nutricional dels aliments enllaunats no és tan bo com el dels aliments naturals, per la qual cosa hauríem de menjar menys aliments enllaunats. Moltes persones tenen mala salut, i menjar aliments enllaunats afectarà la seva resistència. |
<<: Quins són els danys de l'esmalt d'ungles per al cos
>>: Quina és la manera correcta de tallar les ungles?
Quin és el lloc web del consolat general xinès a S...
L'asma bronquial és una malaltia respiratòria...
Els càlculs renals poden causar un abdomen agut, ...
Alguns amics que tenen un refredat suaran quan do...
Crec que molta gent no sap que l'aigua d'...
Quin és el lloc web d'Agilent Technologies? Ag...
Per a una persona, si sovint pateix restrenyiment...
A més de la llet materna, els nounats també neces...
Què és Aubade? Aubade és una famosa marca francesa...
El cor, com el cervell, és un òrgan molt importan...
Què és Sony? Sony Corporation of Japan és un gegan...
New Balance_Què és el lloc web de New Balance? New...
La mica té una àmplia gamma d'usos a la indús...
En els darrers anys, moltes amigues femenines a c...
Les cremades són molt freqüents en la nostra vida...