El fosfat és una substància química amb la qual entrem en contacte sovint en la nostra vida diària. Generalment s'utilitza en les canonades d'aigua i també es troba en el detergent de roba que utilitzem diàriament. Tot i que és de gran ajuda per a la nostra roba, l'alimentació, l'habitatge i el transport ens fa més còmodes, el fosfat també és perjudicial per al cos humà. Fem-ho una ullada junts. Àmbit d'aplicació del doble fosfat: 1. S'utilitza àmpliament en aigua calenta o altres canonades de subministrament d'aigua a llars, hotels, restaurants, edificis residencials, hospitals, escoles, centres de bany i sauna i fàbriques. 2. Anti-corrosió i anti-incrustació de sistemes de calefacció com ara calderes d'aigua calenta, intercanviadors de calor, estufes de te elèctriques i calderes d'aigua elèctriques. 3. Anti-corrosió i anti-escala de canonades de circulació de refrigeració d'aire condicionat central, canonades de circulació de refrigeració de procés i equips. 4. S'utilitza en la producció d'aliments com a agent de bloqueig d'ions metàl·lics, tampó i millorador de qualitat, etc. Agent protector de resina d'intercanvi iònic (per evitar intoxicacions). Els fosfats són compostos amb anions multivalents i tenen una força iònica més alta a concentracions més baixes. Els additius de fosfat poden millorar el gust i la frescor dels aliments. Tanmateix, si el cos humà consumeix massa fòsfor, el calci del cos no es pot absorbir i utilitzar completament, cosa que pot causar fàcilment fractures, pèrdua de dents i deformació òssia. Quan la ingesta de fosfat a la dieta és massa, es pot combinar amb el calci als intestins per formar fosfat de calci insoluble en aigua, reduint així l'absorció de calci. Aquesta és una de les raons per les quals s'ha de comparar adequadament l'aportació de calci i fòsfor a la dieta. Els aliments amb una proporció calci-fòsfor inadequada, és a dir, els aliments amb deficiència de calci o de fòsfor, provocaran l'alliberament de calci o fòsfor insuficient del teixit ossi humà. La llarga durada pot provocar retard en el desenvolupament, deformitats esquelètiques, mala qualitat dels ossos i de les dents. La ingesta prolongada i excessiva de fosfats pot provocar goll, insuficiència renal calcificada, etc. A través de la introducció anterior, ara sabem que els fosfats són perjudicials per al cos humà. Hem de prestar atenció a la prevenció en temps normals, sobretot en la nostra dieta i subministraments diaris. |
<<: Què són les taques del fetge?
>>: Quin mal fa el fòsfor al cos humà?
Avui en dia, molts joves senten que la seva press...
Tant si mengem menjar occidental com menjar xinès...
Com diu la dita, les set coses que necessites qua...
En la societat de la cultura vitivinícola actual,...
Les persones que sovint es queden fins tard neces...
El punt de congelació i el làser són dos tipus de...
Què és Janssen-Fritsen? Janssen-Fritsen Gymnastics...
Alguns amics es trobaran amb la malaltia del fred...
Les llavors de lotus són un ingredient comú a les...
Moltes persones senten que tenen massa lunars a l...
Algunes persones estan relativament ocupades a la...
El blanqueig de les dents amb llum freda és un mè...
Quin és el lloc web de Liqier Baby Bottle? Richell...
Tothom estima la bellesa, i moltes amigues espere...
L'elevada alanina aminotransferasa és un feno...