La diferència entre la soja modificada genèticament i la soja no modificada genèticament, dóna suport a la soja no modificada genèticament

La diferència entre la soja modificada genèticament i la soja no modificada genèticament, dóna suport a la soja no modificada genèticament

Molts aliments avui en dia són modificats genèticament, especialment la soja modificada genèticament. Segons la situació actual, la soja no modificada genèticament cada cop és menys perjudicial per al cos humà, per això cal parar atenció a l'hora d'escollir l'oli de soja.

1. Soja no transgènica

La soja no transgènica es produeix mitjançant canvis genètics seleccionats per la natura mitjançant la supervivència del més apte, eliminant així el dany potencial que els aliments modificats genèticament poden causar al cos humà. La soja modificada genèticament que es conrea actualment al món són principalment les que s'han transformat amb gens que poden produir proteïna BT. Aquest tipus de soja té menys malalties i plagues, pot reduir una gran quantitat d'ús de pesticides cada any i reduir els danys al medi ambient. Diversos tipus d'oli de soja modificat genèticament són habituals a la nostra vida diària Quan escolliu oli de cuina als grans supermercats, presteu atenció a si està fet de soja modificada genèticament i intenteu menjar oli de cuina premsat de soja no modificat genèticament.

2. Soja modificada genèticament

La soja modificada genèticament es refereix a la soja que té gens que presenten trets excel·lents en determinades espècies i que es transfereixen als genomes d'animals, plantes i microorganismes que poden satisfer les necessitats de supervivència humana, de manera que l'espècie pugui mostrar els trets excel·lents que ells mateixos manquen.

Durant el procés de transferència de gens, a causa de mutacions genètiques imprevistes, molts factors poden transformar-se en proteïnes tòxiques que són perjudicials per al cos humà. Per tant, això implica la qüestió de seguretat dels transgènics.

L'Organització per a l'Agricultura i l'Alimentació, l'Organització Mundial de la Salut i l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics han afirmat que els aliments modificats genèticament poden comportar riscos per al medi ambient i la salut, i que el trasplantament artificial de gens estrangers pot provocar "conseqüències no desitjades" en els organismes.

La millor soja del món es produeix al nord-est de la Xina (no transgènics), i el preu és molt alt, la Xina exporta aquesta soja als Estats Units, i utilitza els diners per importar soja nord-americana dels Estats Units. oli de soja, que és barat.

Però al Regne Unit i al Japó, més del 95% de la gent no accepta els aliments modificats genèticament han d'estar clarament etiquetats i els preus són extremadament econòmics, però no molta gent els compra.

<<:  Què causa el dolor ocular?

>>:  Quina és la raó de les dents soltes? Heu de conèixer aquests factors?

Recomanar articles

Quins són alguns consells per eliminar la placa dental negra?

La placa dental negra no només afecta la neteja i...

alerta! 12 mals hàbits que et fan "fàcil de cansar"

En la societat moderna d'alta pressió i ritme...

Què tal Phoenix Wolves? Ressenyes de Phoenix Wolves i informació del lloc web

Què és Phoenix Wolves? Els Phoenix Coyotes són un ...

Com treure l'escala d'una tetera

Molta gent sempre s'ha trobat amb la mateixa ...

Com eliminar les ratlles vermelles de sang a la cara

Tenir ratlles de sang vermella a la cara és molt ...

Quina és la tècnica correcta per al massatge d'olis essencials?

Hi ha molts productes d'olis essencials al me...

Símptomes de debilitat física, diferents tipus i diferents manifestacions

Segons els experts, hi ha molts símptomes de debi...

Què passa amb el blanc groc de l'ull?

En el passat, quan sentia que els meus ulls estav...

La saliva pot matar la sida?

En els anys transcorreguts des de la reforma i l&...

Com protegir els teus ronyons

Els ronyons asseguren que les toxines del cos s&#...