Molts aliments avui en dia són modificats genèticament, especialment la soja modificada genèticament. Segons la situació actual, la soja no modificada genèticament cada cop és menys perjudicial per al cos humà, per això cal parar atenció a l'hora d'escollir l'oli de soja. 1. Soja no transgènica La soja no transgènica es produeix mitjançant canvis genètics seleccionats per la natura mitjançant la supervivència del més apte, eliminant així el dany potencial que els aliments modificats genèticament poden causar al cos humà. La soja modificada genèticament que es conrea actualment al món són principalment les que s'han transformat amb gens que poden produir proteïna BT. Aquest tipus de soja té menys malalties i plagues, pot reduir una gran quantitat d'ús de pesticides cada any i reduir els danys al medi ambient. Diversos tipus d'oli de soja modificat genèticament són habituals a la nostra vida diària Quan escolliu oli de cuina als grans supermercats, presteu atenció a si està fet de soja modificada genèticament i intenteu menjar oli de cuina premsat de soja no modificat genèticament. 2. Soja modificada genèticament La soja modificada genèticament es refereix a la soja que té gens que presenten trets excel·lents en determinades espècies i que es transfereixen als genomes d'animals, plantes i microorganismes que poden satisfer les necessitats de supervivència humana, de manera que l'espècie pugui mostrar els trets excel·lents que ells mateixos manquen. Durant el procés de transferència de gens, a causa de mutacions genètiques imprevistes, molts factors poden transformar-se en proteïnes tòxiques que són perjudicials per al cos humà. Per tant, això implica la qüestió de seguretat dels transgènics. L'Organització per a l'Agricultura i l'Alimentació, l'Organització Mundial de la Salut i l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics han afirmat que els aliments modificats genèticament poden comportar riscos per al medi ambient i la salut, i que el trasplantament artificial de gens estrangers pot provocar "conseqüències no desitjades" en els organismes. La millor soja del món es produeix al nord-est de la Xina (no transgènics), i el preu és molt alt, la Xina exporta aquesta soja als Estats Units, i utilitza els diners per importar soja nord-americana dels Estats Units. oli de soja, que és barat. Però al Regne Unit i al Japó, més del 95% de la gent no accepta els aliments modificats genèticament han d'estar clarament etiquetats i els preus són extremadament econòmics, però no molta gent els compra. |
<<: Què causa el dolor ocular?
>>: Quina és la raó de les dents soltes? Heu de conèixer aquests factors?
La calèndula també pertany a la família de les as...
L'orina de tothom conté traces de proteïna ur...
Cada dia, quan cuinem, hem d'utilitzar una ca...
Alguns joves d'avui no tenen ni idea de que l...
Ara que la vida és millor, moltes famílies s'...
Hi ha òxid d'aigua profund amagat a la tetera...
A moltes persones els agrada beure te, i el te ta...
Què és PetrolPrices.com? PetrolPrices.com és un co...
Les persones que estimen la bellesa esperen que t...
Com descansar i recuperar-se s'ha convertit e...
Avui en dia, la contaminació ambiental és molt gr...
Sabem que el cos humà té el seu propi sistema imm...
Estimulació mental: tothom es trobarà amb coses d...
Quan les persones no dormen prou, no només els co...
Què és el lloc web de Tom Cruise? Tom Cruise (àlie...