Molts aliments avui en dia són modificats genèticament, especialment la soja modificada genèticament. Segons la situació actual, la soja no modificada genèticament cada cop és menys perjudicial per al cos humà, per això cal parar atenció a l'hora d'escollir l'oli de soja. 1. Soja no transgènica La soja no transgènica es produeix mitjançant canvis genètics seleccionats per la natura mitjançant la supervivència del més apte, eliminant així el dany potencial que els aliments modificats genèticament poden causar al cos humà. La soja modificada genèticament que es conrea actualment al món són principalment les que s'han transformat amb gens que poden produir proteïna BT. Aquest tipus de soja té menys malalties i plagues, pot reduir una gran quantitat d'ús de pesticides cada any i reduir els danys al medi ambient. Diversos tipus d'oli de soja modificat genèticament són habituals a la nostra vida diària Quan escolliu oli de cuina als grans supermercats, presteu atenció a si està fet de soja modificada genèticament i intenteu menjar oli de cuina premsat de soja no modificat genèticament. 2. Soja modificada genèticament La soja modificada genèticament es refereix a la soja que té gens que presenten trets excel·lents en determinades espècies i que es transfereixen als genomes d'animals, plantes i microorganismes que poden satisfer les necessitats de supervivència humana, de manera que l'espècie pugui mostrar els trets excel·lents que ells mateixos manquen. Durant el procés de transferència de gens, a causa de mutacions genètiques imprevistes, molts factors poden transformar-se en proteïnes tòxiques que són perjudicials per al cos humà. Per tant, això implica la qüestió de seguretat dels transgènics. L'Organització per a l'Agricultura i l'Alimentació, l'Organització Mundial de la Salut i l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics han afirmat que els aliments modificats genèticament poden comportar riscos per al medi ambient i la salut, i que el trasplantament artificial de gens estrangers pot provocar "conseqüències no desitjades" en els organismes. La millor soja del món es produeix al nord-est de la Xina (no transgènics), i el preu és molt alt, la Xina exporta aquesta soja als Estats Units, i utilitza els diners per importar soja nord-americana dels Estats Units. oli de soja, que és barat. Però al Regne Unit i al Japó, més del 95% de la gent no accepta els aliments modificats genèticament han d'estar clarament etiquetats i els preus són extremadament econòmics, però no molta gent els compra. |
<<: Què causa el dolor ocular?
>>: Quina és la raó de les dents soltes? Heu de conèixer aquests factors?
La placa dental negra no només afecta la neteja i...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Gh...
Els batecs prematurs són un batec del cor primere...
En la societat moderna d'alta pressió i ritme...
Què és Phoenix Wolves? Els Phoenix Coyotes són un ...
Molta gent sempre s'ha trobat amb la mateixa ...
Tenir ratlles de sang vermella a la cara és molt ...
Hi ha molts productes d'olis essencials al me...
Els aliments modificats genèticament són cada cop...
Què és el lloc web de l'Aliança Llatina? La Un...
Segons els experts, hi ha molts símptomes de debi...
En el passat, quan sentia que els meus ulls estav...
Què és la Universitat de Zagazik? La Universitat d...
En els anys transcorreguts des de la reforma i l&...
Els ronyons asseguren que les toxines del cos s&#...