Els perills dels aliments modificats genèticament, set perills que necessiten atenció

Els perills dels aliments modificats genèticament, set perills que necessiten atenció

Els aliments modificats genèticament són cada cop més freqüents a la zona on vivim ara. No es pot ignorar el valor nutricional dels aliments modificats genèticament, i el que és més important, els aliments modificats genèticament són molt insegurs.

1. Destrucció nutricional

Els canvis en els principals nutrients, oligonutrients i factors antinutricionals en els aliments modificats genèticament reduiran el valor nutricional de l'aliment i provocaran un desequilibri en la seva estructura nutricional. Els científics creuen que els gens estrangers poden destruir el valor nutricional dels aliments d'una manera que encara no s'entén bé.

2. O insegur

No s'han realitzat proves de seguretat a llarg termini: els aliments modificats genèticament han canviat les propietats naturals dels aliments que ingerim. Les substàncies biològiques que utilitzen no formen part de la seguretat alimentària humana.

3. Miàlgia eosinofílica

Mayeno, AN et al (1994) van informar d'una malaltia nova i inexplicada caracteritzada per miàlgia eosinofílica. Les manifestacions clíniques inclouen paràlisi, problemes nerviosos, inflor dolorosa, picor a la pell, problemes cardíacs, pèrdua de memòria, mal de cap, fotosensibilitat i pèrdua de pes (Brenneman, DE et al., 1993; Love, LA et al., 1993). Més tard es va descobrir que la causa era el triptòfan produït per bacteris modificats genèticament produïts per una empresa japonesa. Els que el van consumir es van emmalaltir tres mesos després, i van provocar 37 morts, 1.500 paràlisis parcials i més de 5.000 debilitats ocasionals. S'ha determinat que un contingut del 0,1% pot matar el cos humà.

4. Problemes gastrointestinals

La preocupació més gran és que els gens inserits a la soja transgènica podrien transferir-se a l'ADN dels bacteris que viuen als nostres intestins i continuar funcionant. Això vol dir que menjar flocs de blat de moro fets amb blat de moro Bt podria convertir els nostres bacteris intestinals en fàbriques vives de pesticides, possiblement fins que morim. Els nord-americans han experimentat un augment significatiu dels problemes gastrointestinals durant l'última dècada. La majoria dels metges creuen que aquest augment massiu és causat per menjar aliments modificats genèticament. Els problemes més greus no acaben aquí.

5. Al·lèrgies

En les operacions d'enginyeria genètica, els aliments que contenen gens extrets de bacteris tenen el potencial de provocar la propagació de fenòmens al·lèrgics i provocar reaccions al·lèrgiques en persones, especialment en nens, dones embarassades i adults amb constitucions al·lèrgiques. Per exemple: els científics van afegir un determinat gen del blat de moro als gens de la soja, el blat i el marisc, i la proteïna també es va afegir juntament amb el gen. Aleshores, les persones que abans eren al·lèrgiques al blat de moro poden ser al·lèrgiques a aquests aliments de soja, blat i marisc.

6. Malalties cardiovasculars i cerebrovasculars

Els seus científics biològics van implantar gens de greixos saturats en aquestes soja modificada genèticament. Aquests gens fan que l'oli de soja produït per la soja modificada genèticament formi una gran quantitat de greix saturat després d'entrar al cos humà, la qual cosa augmenta la viscositat de la sang i posa una bomba de rellotgeria crònica per a les principals malalties cardiovasculars i cerebrovasculars com el fetge gras, la hiperlipèmia i la trombosi cerebral.

7. Causar noves malalties

Els cultius modificats genèticament estan etiquetats amb gens resistents als antibiòtics, el que significa que els cultius porten gens resistents als antibiòtics. Aquests gens ens afecten a través dels bacteris. La investigació britànica mostra que els gens mutats en cultius modificats genèticament poden entrar al cos, cosa que pot provocar noves malalties. Si es produeixen resultats similars en humans i animals, és possible que es conrein els súper bacteris més poderosos que els antibiòtics no poden matar.

<<:  Com millorar el pessimisme i el cansament del món

>>:  Quin xampú és bo per a la caspa?

Recomanar articles

Què he de fer si tinc una gastritis atròfica lleu amb metaplàsia intestinal?

Per als pacients amb gastritis atròfica lleu acom...

Què passa si teniu radioteràpia per a la sinovitis vilonodular?

El terme llarg i difícil de pronunciar "radi...

Puc utilitzar aigua salada per rentar-me els cabells per caiguda?

Molts homes comencen a perdre el cabell quan arri...

Gartner_ Què tal Gartner? Gartner_Avaluació de Gartner i informació del lloc web

Gartner_Què és el lloc web de Gartner? Gartner és ...

Quins són els símptomes dels rampes d'estómac?

A la vida diària, l'espasme gàstric és una ma...

Com tractar la trombosi venosa intermuscular

La trombosi de la vena intermuscular es produeix ...

Què fer si els ganglis limfàtics darrere del coll fan mal

En general, en la nostra vida diària, si tenim un...

Què tal la Psicologia avui? Ressenyes de Psychology Today i informació del lloc web

Què és la psicologia avui? Psychology Today és un ...

Què tal forwardforward.com? revisió de forwardforward.com i informació del lloc web

Què és forwardforward.com? forwardforward.com és u...

Com netejar la bàscula a la bullidora elèctrica

Tot i que el bullidor elèctric és molt fàcil d...

Què fer si la tovallola és enganxosa? 3 consells senzills

Les tovalloles són indispensables en la vida de l...

Consells per autodiagnosicar si teniu una constitució de calor humida

Si tens una constitució de calor humida, el teu c...

Puc beure llet de soja quan tinc tos? Resulta que aquest és el cas.

La tos és un fenomen comú a la vida diària i molt...