A mesura que milloren els nivells de vida de les persones, algunes persones prefereixen fer-ne el seu propi vi de fruita, pensant que fer vi de fruita és més higiènic i saludable, però, si el vi de fruita casolà no és bo, pot causar certs perjudicis per a la vostra salut. Els perills del vi de fruita casolà El vi de fruita generalment es divideix en tipus fermentats i no fermentats. El vi de fruita no fermentada s'elabora posant fruita en vi blanc, i el vi de llop és un exemple típic. A través de l'elaboració de la cervesa, els nutrients de les fruites com les antocianes i els carotès que poden resistir l'oxidació i prevenir malalties cardiovasculars es dissolen en alcohol. Prengui el raïm, per exemple, els nutrients de la seva pell i llavors no són absorbits pel cos humà, però mitjançant l'elaboració de la cervesa, les antocianes del seu interior també es dissolen en alcohol i s'absorbeixen. A més, si remulleu les baies de llop en aigua i les beveu, no podreu absorbir completament el carotè que hi ha, però si les poseu en remull en vi, el carotè es pot dissoldre completament en l'alcohol. El vi de fruita fermentada s'elabora barrejant fruita i sucre en una determinada proporció, segellant-lo i fermentant-lo amb llevat silvestre, que converteix part del sucre en alcohol i els nutrients de la fruita també es dissolen en l'alcohol. Gao Jian ha subratllat que quan es produeix vi de fruita a les fàbriques, el procés de producció és estricte i la flora bacteriana és pura, però si es fa a casa, ja que la fermentació microbiana és difícil de controlar, hi ha un gran risc de contaminació bacteriana; Durant el procés d'elaboració, no podem detectar a simple vista quan el vi de fruita està lleugerament florit, però quan l'olor o el color canvia, la contaminació microbiana ja és molt greu, per la qual cosa el risc de seguretat és relativament elevat; Estudis rellevants han demostrat que alguns vins de fruites casolans contenen nivells molt excessius d'E. coli i Staphylococcus aureus, i beure aquest tipus de vi de fruita amb freqüència pot ser perjudicial per a la salut. Precaucions per elaborar vi de fruita , 1 A l'hora d'escollir fruites, trieu fruites de gran qualitat i eviteu les que estiguin esquerdades, podrides o florides. Les fruites florides contenen motlles i, quan s'utilitzen per a la fermentació i l'elaboració del vi, provocaran micotoxines en el vi de la fruita. Les micotoxines com l'aflatoxina són cancerígenes. 2. Moltes famílies tenen el costum d'utilitzar detergents com el rentavaixelles o els productes de neteja de fruites i verdures per rentar les fruites. Els fruits utilitzats per a l'elaboració del vi també s'han de rentar perquè estan coberts d'impureses com fang i pols. No obstant això, cal tenir en compte que no s'han d'utilitzar detergents per al rentat, en cas contrari els detergents eliminaran i mataran el llevat natural de la superfície de la pell, que no afavoreix la fermentació durant el procés d'elaboració del vi. Algunes famílies estan acostumades a rentar fruites i verdures amb aigua salada, però això no es recomana per a fruites utilitzades per fer vi. Es pot rentar amb aigua bullida. 3. El coneixement de moltes persones sobre l'elaboració de vi de fruita casolà prové del vi Sovint són massa intel·ligents i utilitzen directament el coneixement de la cervesa per fer altres vins de fruita. De fet, quan elaboreu altres vins de fruita, no podeu copiar completament la tecnologia de fabricació de vi. El raïm no s'ha de pelar per fer cervesa, però les fruites com els litxis les closques dels quals no són comestibles s'han de pelar abans de fer cervesa. En cas contrari, el vi de fruita elaborat contindrà nivells massa elevats de substàncies tòxiques i nocives com el metanol. 4. Sabem que els raïms no estan sense pinyol per fer vi, però alguns fruits s'han de picar abans de fer cervesa En cas contrari, el vi no només tindrà un sabor amarg, sinó que els pinyols també produiran substàncies tòxiques i nocives després de la fermentació. S'han de treure les llavors dels nespres per fer vi, però les llavors dels litxis es poden treure o no. Pel que fa a si s'ha de treure el nucli de la fruita o no, es pot buscar informació o consultar experts i autoritats, però no s'ha d'imitar cegament les tècniques del vi. |
<<: Quins són els perills de l'olla calenta
>>: Quins són els mètodes per eliminar el pèl de préssec?
Els lunars al cos o a la cara són realment lleigs...
L'aigua de mel de gingebre és molt fàcil de f...
Beure te és una millor manera de reduir el sucre ...
Què és la Universitat d'Estrasburg? La Univers...
Què és el lloc web del Grup Accor? Accor Group és ...
Les hemorroides molesten a moltes persones Avui e...
Hem de tenir cura a l'hora d'extreure les...
Moltes persones han experimentat el creixement de...
La principal causa de les varices esofàgiques al ...
És una alegria haver passat l'edat de tenir a...
Què és el lloc web de Schindler Group? Schindler G...
La gent es renta la cara amb aigua cada matí i ca...
Quin és el lloc web de JoongAng Ilbo de Corea? Joi...
Què és Computer Science Corporation? Computer Scie...
L'alcohol és una beguda habitual que pot acce...