De fet, moltes persones acostumen a equivocar-se en la seva dieta, és a dir, sempre mengen massa aliments salats, però aquest tipus d'hàbit alimentari no és bo per a la salut i pot augmentar fàcilment el risc de càncer gàstric o d'esòfag, per la qual cosa cal parar atenció a canviar aquest hàbit alimentari. 1. Els experts ens diuen que, des de la perspectiva de la medicina occidental, menjar regularment una dieta alta en greixos pot provocar que el fetge segregui més bilis Després d'entrar a l'intestí, l'àcid biliar primari de la bilis es converteix en àcid desoxicòlic i àcid litocòlic sota l'acció dels bacteris anaeròbics intestinals. Ambdues substàncies són cancerígenes. Al mateix temps, el greix pot proporcionar un entorn de creixement adequat per a una varietat de tumors. Per tant, la relació entre la dieta i el càncer és molt estreta! 2. Com prevenir el càncer A més de menjar menys sal, també s'ha de menjar menys escabetx, peix salat, cansalada i altres aliments en vinagre. Segons investigacions rellevants, el risc de càncer d'esòfag en persones que mengen sovint aliments en vinagre és 2,79 vegades superior al d'aquells que no mengen sovint aliments en vinagre. El càncer més probable que es produeixi per menjar massa salat és el càncer d'estómac. El càncer gàstric i el càncer d'esòfag són relativament freqüents entre els pescadors japonesos aficionats a menjar peix salat. Aquí teniu una dieta saludable japonesa per baixar de pes. Els investigadors de Malàisia van trobar que els residents costaners tenen més probabilitats de patir càncer de nasofarínge, que està relacionat amb el seu amor per menjar peix salat. Les dades del cens del meu país mostren que a les zones amb una alta incidència de càncer gàstric, la ingesta mitjana diària de sal és de 50 grams per persona, mentre que a les zones amb una incidència baixa de càncer gàstric, la ingesta mitjana diària de sal és només d'uns 6 grams. Saps quin país té menys pacients amb càncer Si vols saber més sobre salut, fes-hi una ullada? 3. A través de la descripció anterior, tothom ha de tenir una certa comprensió del dany de menjar massa sal. De fet, la sal en si no és cancerígena. La raó per la qual causa càncer és que l'alta concentració de solució salina pot destruir fàcilment la capa protectora de la mucosa gàstrica, provocant erosió de la mucosa o úlceres. Saps què és l'úlcera pèptica? No està de més llegir alguns coneixements. En aquest cas, una vegada que l'estómac està envaït per carcinògens, provocarà una canceriació local de les cèl·lules de la mucosa gàstrica. Els consells de vida saludable assenyalen que la sal és una substància indispensable per al cos humà, però un consum excessiu tindrà l'efecte contrari. En general, es creu que la ingesta de sal de les persones normals s'ha de controlar en 6 grams al dia. |
<<: Què fer si tens diarrea després de menjar massa aliments grassos?
>>: Quins són els efectes adversos de menjar massa?
El blanquejament de dents amb llum freda és un mè...
L'àcid úric és un producte del metabolisme de...
La qualitat mental de cadascú és diferent, així q...
Què és el lloc web de Nanning Pot? Nanning Wok és ...
Què és Iceland Music Network? L'Icelandic Musi...
El tinnitus pulsàtil és com el so d'un pols q...
L'anomenat jurament és una malaltia inflamatò...
La cirurgia làser ocular, com a mètode quirúrgic ...
Quin és el lloc web de CA Cancer J Clin? Revista d...
Hi ha motius fisiològics i patològics perquè els ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Vilnius a...
Què és el lloc web de la Juventus? El Juventus Foo...
La relació entre els edificis residencials urbans...
La rinitis és una malaltia nasal comuna en la vid...
La proteïna és la base material de la vida i un n...