Les boles de massa són un símbol de la felicitat familiar. Els farcits de tres frescos d'avui s'han tornat més diversos El que ha canviat són els farcits i el gust, però el que no canvia és l'estat d'ànim de fer boles de massa i la gent que gaudeix del menjar junts. Amb una devoció de tot cor, diversos ingredients s'emboliquen en una bola de massa, una bola de massa grassa amb tres farcits frescos, plena d'amor. Els "tres plats vegetarians frescos" estan farcits de porros, ous i gambes seques. Com fer el farcit de boles de massa "Tres vegetarians frescos". Ingredients: porros, ous, gambes seques. Mètode de preparació: 1. Recollir els porros, rentar-los i tallar-los. 2. Batre els ous en líquid d'ou. 3. Rentar i picar les gambes seques. 4. Rentar i picar el cibulet. 5. Barregeu les gambes seques, el cibulet i el líquid d'ou i empolvoreu-ho amb ceba verde picada. 6. Agafeu un tros de pell de boles de massa que heu comprat, poseu el farcit al mig de la pell, doblegueu-lo per la meitat i pessigueu-ne les vores amb força. 7. Posar aigua neta a l'olla i afegir pastanagues, meló d'hivern, etc. per fer la sopa. 8. Quan l'aigua de l'olla bulli, poseu-hi les boles de massa i espereu fins que s'expandeixin abans de treure-les de l'olla. Podeu beure la sopa dolça i menjar boles de massa delicioses alhora, matant dos ocells d'un tret. Nova versió de tres plats vegetarians: col, fong negre i ous. 400 g de col 25 g de fong negre sec 3 ous 50 ml d'oli de soja cuit 20 ml de salsa d'ostres 8 grams de sal 5 g de pebre en pols MSG 3g 1. Amb 3-4 hores d'antelació, poseu una quantitat adequada de fong negre sec en un bol i remulleu-lo amb la quantitat adequada d'aigua freda. 2. Quan el fong estigui gairebé en remull, enceneu el fogó de gas i ajusteu-lo a foc fort Després d'escalfar l'olla, aboqueu-hi una quantitat adequada d'oli de soja, bateu 3 ous en un bol i remeneu-los. 3. Quan l'oli de la paella estigui al 90% calent, aboqueu-hi el líquid d'ou batut i fregiu-lo a trossos petits després que tingui una mica de forma. 4. Quan el fong es torna translúcid, afegiu la quantitat adequada d'aigua a l'olla de la llet. Quan l'aigua de l'olla comenci a bullir de nou, traieu el fong i escorreu-lo, després talleu-lo a trossos i després a daus petits. 5. Rentar la col amb aigua neta, posar-la sobre una taula de tallar per escórrer, tallar les tiges i les fulles a tires i després tallar-les a trossos petits. 6. Poseu la col picada, els fongs i els ous fregits en un recipient i afegiu-hi les quantitats adequades d'oli de soja cuit, salsa d'ostres, sal, pebre en pols i MSG. |
<<: Quin és el pronòstic de l'espondilitis anquilosant?
>>: Quins són els símptomes de l'encefalitis forestal?
Què és Karbonn? Karbonn és una famosa marca índia ...
Fins i tot si prestem atenció, hi haurà moltes ta...
Què és IOPE? IOPE és la primera marca de cosmètics...
Què heu de fer si teniu ulleres sota els ulls Si ...
La rinoplàstia és un tipus de cirurgia plàstica d...
L'hipertiroïdisme és una malaltia de la tiroi...
L'estiu també és l'estació en què predomi...
Crec que tots han vist i utilitzat els olis essen...
El dolor abdominal és molt comú a la vida diària,...
La llet i la llet en pols són aliments habituals ...
La colesterasa és un indicador per detectar malal...
Els adults són molt conscients de la higiene, per...
Què és FALKE? FALKE és una famosa marca de roba al...
Quin és el lloc web de l'aeroport internaciona...
A finals de setembre, és la temporada en què els ...