El peix de Mekong és un tipus de peix distribuït principalment al sud-est asiàtic. És molt estimat per la gent pel seu sabor deliciós i el seu alt valor nutritiu. Té els efectes de prevenir i tractar malalties cardiovasculars i cerebrovasculars i protegir la vista. Provocarà alguns efectes adversos en la seva salut, per tant, aquests cinc grups de persones han de prestar una atenció especial. 1. Introducció bàsica del peix Mekong El peix del Mekong, també conegut com a peix Mang, és un peix sense escates que viu principalment a l'estuari del riu Mekong al Vietnam. Com a tipus de peix, el peix del Mekong té el valor nutricional comú del peix, que conté proteïnes animals i calci, fòsfor i vitamines A, D, B1 i altres substàncies com els pollastres, B1 i B2. i absorbit pel cos humà, amb una taxa d'absorció de fins al 96%. 2. L'eficàcia i la funció dels peixos Mekong 1. Prevenir i tractar les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars El greix del peix Mekong conté àcids grassos insaturats, que tenen efectes antiateroscleròtics i són beneficiosos per prevenir i tractar malalties cardiovasculars i cerebrovasculars i millorar la memòria. 2. Protegiu la vostra vista Els àcids grassos omega-3 del peix Mekong poden inhibir els radicals lliures als ulls, prevenir la formació de nous vasos sanguinis i reduir l'aparició d'inflamació del cristal·lí. 3. Valor nutricional del peix Mekong 1. El peix del Mekong té importants avantatges nutricionals respecte al peix marí Conté alts nivells d'àcids grassos insaturats i la seva proteïna es digereix i s'absorbeix fàcilment. Té uns músculs tendres, un sabor suau, la carn del peix no es tornarà dura encara que estigui cuita durant molt de temps, i no té olor a peix ni peculiar. És un peix pla d'alta qualitat, ric en proteïnes, baix en greixos i ric en vitamines. 2. El peix del Mekong és ric en àcids grassos insaturats El contingut relatiu d'àcids grassos saturats en el teixit muscular dels peixos és del 38,2% i el contingut relatiu d'àcids grassos insaturats és del 54,6%. , el contingut relatiu d'aquest àcid gras insaturat és tan alt com el 3,2%. 4. Aquestes persones no són aptes per menjar peix Mekong 1. Gota Els peixos, les gambes i els mariscs contenen alts nivells de purines, per tant, els pacients amb gota han d'evitar menjar sardines, anxoves, gambes, ous de peix, mariscs, ous de cranc, etc. 2. Trastorns hemorràgics Com l'hemofília. Les persones amb trombocitopènia i deficiència de vitamina K haurien de menjar menys o gens de peix. Com que la carn de peix conté substàncies que inhibeixen l'agregació plaquetària, pot provocar fàcilment sagnat en pacients amb malalties hemorràgiques o agreujar els símptomes hemorràgics. 3. Pacients amb cirrosi hepàtica avançada Les persones amb disfunció hepàtica produiran menys factors de coagulació al fetge i sovint tenen tendència a sagnar Han de menjar menys sardines, arengades, tonyina, etc. La carpa i la platija es poden menjar adequadament. 4. Pacients amb tuberculosi que prenen isoniazida Si mengeu determinats peixos mentre preneu isoniazida, és probable que tingueu una reacció al·lèrgica. Els símptomes lleus inclouen nàusees, mal de cap, enrogiment de la pell, congestió conjuntival, etc. Els casos greus inclouen palpitacions, entumiment i inflor dels llavis i la cara, erupció cutània, diarrea, dolor abdominal, dificultat per respirar, hipertensió arterial i fins i tot hemagia cerebral. 5. Les persones amb al·lèrgies han de tenir més cura a l'hora de menjar peix. |
>>: Quins són els símptomes i els perills de la deficiència de potassi?
1. Els aliments enllaunats causen obesitat Tant s...
Com tots sabem, les mongetes mung poden netejar, ...
Què és la Xarxa de Regals del Dia de la Mare? Grea...
Quin és el lloc web de DENSO Corporation? DENSO Co...
Com el seu nom indica, la polsera de fusta d'...
Sophora japonica és una planta lleguminosa, també...
La tardor és una estació per la qual la gent està...
El cadmi és un element com el zinc que existeix a...
La gent experimentarà moltes malalties a la seva ...
És molt freqüent patir mal d'esquena després ...
Gynostemma pentaphyllum també es coneix com la pl...
Les ulleres sovint són causades per la falta de d...
Els cinc líquids fan referència a la suor, la muc...
Longan és una mena de refrigeració que sovint és ...
Què és el lloc web de la Fundació Bill i Melinda G...