Els àpats durant la nit poden causar algun dany al nostre cos, però si els podem emmagatzemar correctament, el dany es pot reduir. El punt més important és que com més tard es posen els àpats a la nevera, més probabilitats de produir toxines si s'emmagatzemen correctament, també són segurs. 1. Peix, carn i productes de soja: compte amb els microorganismes tòxics El peix, la carn i els productes de soja només tenen el problema de la reproducció microbiana i, bàsicament, no cal tenir en compte el problema dels nitrits. En comparació amb el peix, la carn i els productes de soja, els productes de soja són més susceptibles al deteriorament. El seu problema comú és que poden criar patògens perillosos, com el temut Clostridium botulinum. Aquest bacteri pot produir la toxina més verinosa del món, la "toxina botulínica", que és 10.000 vegades més tòxica que el cianur de potassi. Les toxines es poden destruir escalfant-les a més de 100 graus durant uns minuts, però si no s'escalfen a fons, són molt perilloses. Resum: Molta gent ha sentit que les restes no es poden deixar d'un dia per l'altre, ja que es convertiran en verinosos; De fet, que les restes siguin comestibles depèn del que quedi, de quant de temps s'hagi deixat, en quines condicions s'emmagatzema i en quines condicions es torna a escalfar. 2. Verdures: compte amb els nitrits La gent sovint diu que es poden produir substàncies nocives quan es deixa menjar durant la nit, però en realitat es refereix a les verdures. Com que les verdures contenen alts nivells de nitrit, es poden convertir gradualment en nitrits tòxics a causa de l'activitat bacteriana durant l'emmagatzematge. Tanmateix, si només es deixa a la nevera durant la nit, l'augment de nitrits està lluny de ser suficient per provocar un accident de seguretat alimentària. Però en qualsevol cas, no es recomana deixar les verdures més de 24 hores, i s'ha de tenir encara més cura amb els plats freds. Resum: Molta gent ha sentit que les restes no es poden deixar d'un dia per l'altre, ja que es convertiran en verinosos; De fet, que les restes siguin comestibles depèn del que quedi, de quant de temps s'hagi deixat, en quines condicions s'emmagatzema i en quines condicions es torna a escalfar. 3. Hi ha alguns consells per emmagatzemar la sopa durant la nit A molta gent els agrada fer sopa, posen la sopa que sobra a la nevera i la bullen l'endemà per beure-la. Aquesta sopa nocturna és bona per al cos? Mètode d'alimentació saludable: la millor manera de conservar la sopa és no afegir sal ni altres condiments a la base de la sopa. Després de cuinar la sopa, utilitzeu una cullera neta per treure la porció que voleu beure aquest dia, si no la podeu acabar, el millor és guardar-la a la nevera. Com que la sopa sobrant és propensa a reaccions químiques si es manté en olles d'alumini o d'acer inoxidable durant molt de temps, s'ha de col·locar en recipients de vidre o ceràmica. |
<<: La medicina tradicional xinesa tracta la malaltia coronària sense efectes secundaris
>>: Quin medicament he de prendre per a la malaltia coronària és eficaç?
La radioteràpia és un dels tractaments més eficaç...
A principis d'estiu, la temperatura és alta i...
Amb el ràpid desenvolupament de la ciència i la t...
Un altre nom del niu d'ocells és un animal de...
Què és Template Behemoth? Template Monster és tal ...
Tot i que el mango és una fruita deliciosa i nutr...
L'estiu és aquí, i probablement tothom té ull...
Avui en dia, la paraula "cabell blanc" ...
Mai podem evitar accidents a la nostra vida i, de...
Què és el lloc web de Sogo? Sogo és un famós grans...
A l'hivern fred, amb la tramuntana udolant, e...
El restrenyiment és comú entre les persones grans...
A molta gent li agraden les carbasses i fins i to...
La rosa és un símbol de les flors i un símbol de ...
Molts amics treuen la closca de la fruita del mon...