Menjar patates engreixa?

Menjar patates engreixa?

Si voleu baixar de pes de manera eficaç, heu de parar atenció a evitar consumir massa greix i calories Les patates són aliments amb un contingut relativament elevat de midó, però menjar patates no farà que les persones engreixin i també són bones per a la nutrició i la salut humana.

1. Les patates són una espècie de vegetal que es pot utilitzar tant com a aliment com a hortalissa. El seu nom científic és Solanum tuberosum. A França, les patates s'anomenen "pomes subterrànies".

2. Les persones que mengen patates regularment estan sanes i envelleixen lentament. Al seu lloc d'origen hi ha centenars de varietats de patates, i la gent d'arreu del món segueix cultivant noves varietats segons diferents usos Actualment hi ha milers de varietats al món, algunes de les quals tenen un alt contingut en midó i són aptes com a aliments bàsics, mentre que altres són aptes com a hortalisses. S'han introduït moltes varietats noves.

3. Tot i que les patates semblen rústiques i poc visibles, els nutricionistes donen aquest consell a aquells que estan intentant perdre pes: no us haureu de preocupar per l'excés de greix quan mengeu patates perquè només contenen un 0,1% de greix, que està molt més enllà de l'abast de tots els altres aliments de farciment.

4. Segons la impressió de la gent, la soja conté proteïnes d'alta qualitat que no tenen cap comparació. De fet, la proteïna de les patates és molt superior a la de la soja en termes de valor nutricional i beneficis per a la salut. També conté altres nutrients que necessita el cos humà, com hidrats de carboni, VB, VC, calci, magnesi, potassi, etc., i és més complet nutricionalment que l'arròs i la farina. Les pomes, que tenen un alt valor nutricional, tenen un valor nutricional 10 vegades superior a la de les pomes i 3,5 vegades la vitamina B2 de les pomes i la mateixa quantitat de sucre que les pomes; Des del punt de vista nutricional, el valor nutricional d'una lliura de patates equival aproximadament a tres lliures de poma. Les diferents vitamines i minerals que contenen les patates, especialment el potassi i el fòsfor, són molt importants per a l'equilibri electròlit del cos i la salut dels ossos.

<<:  Què fer si els mugrons no sobresurten

>>:  Quines malalties pot causar l'estrès excessiu?

Recomanar articles

Quina és la raó perquè els adolescents tinguin més caspa a l'estiu?

Molts dels meus amics potser han sentit que tenen...

Com fer un líquid per rentar plats amb la pell d'aranja

L'ús de la pell d'aranja per a rentar pla...

Per què beure llet provoca dolor d'estómac?

Amb el ràpid desenvolupament de l'economia, e...

Recepta líquida per rentar plats casolana mètode fàcil i còmode

De fet, el líquid rentavaixelles no només es pot ...

Quina diferència hi ha entre el blat sarraí i el blat sarraí?

El blat sarraí i el blat sarraí amarg són similar...

Com responen els nord-americans a l'assetjament sexual

Els Estats Units són un país relativament obert, ...

Riscos de la patata vermella

La majoria de les patates que mengem ara tenen la...

Com tractar la pulpitis aguda

La pulpitis aguda és generalment causada per un t...

La protecció solar és essencial durant el solstici d'estiu

Durant el solstici d'estiu, el clima és calor...

Què fer amb la gastritis a llarg termini

La malaltia més comuna a les nostres vides ara és...

Boca seca

Crec que moltes persones han viscut aquestes situ...

Com sentir els ganglis limfàtics claviculars?

El gangli limfàtic clavicular és un gangli limfàt...